Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

anasayfadan 1 video dahi atamıyorum 2 gündür hiçbir düzelme yok toplu yüklemede inanılmaz yavaş en yavaş 2. gün bugün heralde

Video'nun inme hızı 1mb altındaysa sistem yüklemeyi 10 dk sonra tekrardan deneyecektir.

@Web_Scripti Hocam yaptıgınız bu sistem ile hızlı yükle ile bile ortalama 1 saatlik video 1 saat sonra hala yüklenmemis oluyor.
Bu aralar diger isler sizi bayagı ugrastırıyor herhalde bot ile fazla ilgilenemiyorsunuz.
Bot suan bu sekildeyken bile size güvendigim için aksama süreyi uzatacagım.

20 adet toplu linkten video emri verdim sayfa açık 4 saat açık tuttum 7 tane atmış

Çalışan birinin yt de ayırabileceği vakit sınırlıdır. Bunun için pratik çalışması lazım. Videoyap 3 gündür vaktimizi çöp etti. Güzel videolar vardı oysa ki. Ne zaman düzelecek sistem?

@Web_Scripti
Telifli Video olduğu için şuanda yanıt veremedi. anasayfadan hangi video denesem aynı hatayı veriyor video kendi kanalımdan çekiyorum ünlem verdi diye telifli felan değil 20 video denedim hepsi aynı

Telifli ve Ünlemli Videoları Sil ve Para Kazan Yap bölümünde sorun var kanal yetkileri sürekli siliniyor.

Ana sayfadan vidyo yüklediğimde vidyolar yine işleniyorda kalıyor, ve ana syafada vidyonun tam anlamıyla yüklenip yüklenmediğinide göremiyorum hep "Video indirildi, youtube hesabiniza yukleniyor!" yazıyor. :(

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Artık yaptıgın isler komediye kacmaya basladı.
500 Video emri verdim kanala 100 video yüklenmis ama hak konusunda sistemde hic problem cıkmıyor, 500 video hakkı gitmis.
50 taneside isleniyorda kaldı.
Son zamanlarda full zarara calısıyorum artık.

Yanıbaşınızda VDS de bulundurun, bot güven sarsıyor son günlerde.

Arkadaşlar, kullanmak isteneyen kullanmaz. Zorla sattığımız yok. Destekden şikayet yazan yok, şu kanalımda şu oldu diyen yok. Burada yazılanlar meçhul olduğu için gelen geçen yazar. Açıkcası forumda açıklama yeterince yaptım herşey için. Aynı şeyler deniyor. Sorunuz varsa destekden sorun isterseniz 24 saatde dönüş alırsınız. Botun durumu kötüye gittiği veya çalışmayan bölümü yok. Sadece youtube asya ve amerika sunucuları yavaş işlem yapıyor.

Hocam herşey iyi hoşta işleniyoru çözerseniz bi an önce güzel olur.destekten fazla yazılmıyor çoğunluk burada olduğu için bence buradaki çoğunluğğa göre hareket etmenizde fayda var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri