Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

bu 3 dakikada 0 kb yüklenebildi bu nedenle yüklenemedi olayını anlıyamadım gitti. Neden youtube sunucusu bazı zamanlar 1.5 gündür bu hatayı veriyor bilemiyorum. Düzeliyor sonra kendiliğinden bozuyorlar. Aşırı yüklemede değil dün gece düzeldi sabah 7 de bozuldu. Öğlene doğru düzeldi az önce geri bozuldu. Toplu serverlar yükleyemediği zaman sonra tekrar denediği için orada sıkıntı olmuyor. Fakat anasayfada anlık yüklemede youtube sıkıntılıysa o anda yüklemiyor. toplu video ile ilgili yavaşlamada bundandır. fakat şuanda hiç yüklemeyi bekleyende yok. Ara ara serverları sıkıntı verince birikme yapabiliyor. Yükleme hızını saniyede 2mb civarına indirince youtube da hata vermiyor

Merhaba Arkadaşlar,

bu 3 dakikada 0 kb yüklenebildi bu nedenle yüklenemedi olayını anlıyamadım gitti. Neden youtube sunucusu bazı zamanlar 1.5 gündür bu hatayı veriyor bilemiyorum. Düzeliyor sonra kendiliğinden bozuyorlar. Aşırı yüklemede değil dün gece düzeldi sabah 7 de bozuldu. Öğlene doğru düzeldi az önce geri bozuldu. Toplu serverlar yükleyemediği zaman sonra tekrar denediği için orada sıkıntı olmuyor. Fakat anasayfada anlık yüklemede youtube sıkıntılıysa o anda yüklemiyor. toplu video ile ilgili yavaşlamada bundandır. fakat şuanda hiç yüklemeyi bekleyende yok. Ara ara serverları sıkıntı verince birikme yapabiliyor. Yükleme hızını saniyede 2mb civarına indirince youtube da hata vermiyor

Hocam hatanın youtubede olduğunu zannetmiyorum . hata veren videoları şimdi manuel yükledim ve youtube yüklendi .

Merhaba Arkadaşlar,

bekleyecez mi yoksa sorun çözülecek mi hocam...

1. kanalınızda sıkıntı bulunuyor :

An client error occurred: Operation timed out after 100000 milliseconds with 0 bytes received

Son düzenleme:
202 video yükleme talimatı verdim. Suan kanalda 138 video var. Yüklemeyi bekleyen 121 video var?

Neden böyle oluyor ki?

Son düzenleme:
50 videodan 15 i işleniyora takıldı.

Bekleyince bu 15 video işlenir mi uzun da sürse ?

işleniyorda kaldı yine zamanlaması harika video atacagım zaman sistem bozuluyor 2 gündür zararım çok büyük

Bu sabah en az 1-1,5 saat kanal için uğraştım, botun süresinin bitmesine 1 gün kalmıştı aktif ettim bir de ne göreyim sorun var. Sürem de bitmek üzere, aslında uzatabilirim ama şu sorunun gün aşırı çözülmemesinden dolayı beklemedeyim.

Vallaha sıktı ama 50 mb videoyu tam 20 dk dır yüklenmesini bekliyorum.
Ana sayfadan yüklüyorum yine olmuyor.
Suan bot vasatında altında [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
Şuan O hata gitmiş görünüyor ama Aşırı derecede bi yavaşlık söz konusu umarım oda en kısa zamanda düzelir youtube iyice can sıkmaya başladı şu 2-3 gündür..

Sorunlar düzelmiş özellikle işleniyor sorunu vardı çözülmüş şu anda tek sorun hız toplu yüklemedeki hız sorunu bunun dışında bir problem göremiyorum

300 video işleniyorda kalmış sildim okadar bekledim bugün ne olmuşya demin 50 video atttım yarısı anca işleniyor geçti birde bu dert var artık inş çözülür

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] gündüz süremi aktif edin diye destekten yazmıştım ama henüz aktif edilmemiş.Acaba ne zaman aktif olur ?

Abiler bende işleniyor videoyap yükleme sayfasında bekliyo 1 saattir video işleniyor ve yüklenme sorunu aynen devam.. Düzelen var mı ?

Arkadaşlar,

işleniyor olayı tamamen botdan alakasızdır. Video yüklemesi bitince videonun idsini verir ve sistem alır. Videoyu işleyemeyen ise youtube sunucularıdır. Bazı sunucuları anında işliyor bazısı ise 12 saatde işliyor. Sonuçta youtube apinin tek kodu var. bir şekilde işleniyorda kalanları silip tekrardan oto yükletmeyi yazıyorum.

Anasayfadan yüklerken youtubedan indirme hızlı fakat yükleme çok yacaşladı. Youtube makinalarında bir sıkıntı mevcut. Bunu hızındanda anlıyabilirsiniz.

Benden istemeniz güzel fakat youtube sunucularını ben yönetmiyorum. 1.5 gündür amerika ve türkiye sunucularım çok yavaş upload yapıyor ingiltere hızlı yapıyor. Büyük ihtimalle şuanda youtube avrupa sunucuları şuanda iyi çalışan tek noktadır. Manuel işlemi youtuveda yaparkende sürekli hatalar verdiğini görüyorsunuzdur.

işleniyorda attığınız videonun %10 nundan fazlası kalıyorsa destekden kansl mail ve şifresini yazarmısınız. O kansl üstünde 5-6 video atıp görmdk istiyorum. sıfır kanala deneme amaçlı dün 500 video attım 6 saat sonrasında 23 video hala işliniyordu. Şuanda hepsi işlenmiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri