Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Uzun videolarda toplu yüklemede çerçevir % kaç yaparak ünlemi geçiyorsunuz ?

video yüklendi ve işleniyorda kalıyor sorunu yaşayanlar tarayıcıdan bir video yüklesin anlar sorunun youtube kaynaklı olduğunu, botla alakalı değil.

botun tatil modu diye birşey mi var arkadaşlar
24 günü falan vardı bir baktım 0 günü kalmış diyor arkadaşım tatil moduna falan aldı galiba öyle birşeyden bahsediyordu , nasıl düzeltiriz bu durumu ? .d video ortası için lazım

bende işleniyor sorunu yok 4 saattir işleniyorda olan videom demin açıldı sanırım youtube makinalarına bakım yapıyor.çünkü gerçekten 1.5 saatlik bi videonun 4 saatte işlenmesi normal değil inşallah yeni bi sorun gelmiyordur

botta dorun mu var

botta video yükleme sorunu yaşıyorum. sizde nasıl

Merhaba Arkadaşlar,

Dün öğlenden bu yana youtube değişik hatalar verdi. çok gariptir ki bu hatalar bizimle alakasız kendi sistemleriyle alakalıdır. bazı videolar işleniyorda 1 güne yakın kaldı sonra işlendi, bazısı yüklenme başarız olarak oldu. Toplu yüklemelerde yeni bir planlama yapacağa benziyorum. Yüklenen video 3 saatden fazla işleniyorda kalırsa otomatik silicek ve tekrardan yükleyecek. Video yüklemesi başarısız oldu olayı bu gece youtube hala o durumda bırakırsa yine onlarıda silicek ve tekrardan yükleyecek. Bunun üzerine çalışmalara başladım. Ama şunu belirtmek isterimki dün başlayan bu sıkıntı şuanda yüzde 1 lere kadar düştü. Youtube makinalarını galiba onardı. Fakat biz yinede yazılımı entegre edelim ilerde yine bir sıkıntı yaşatırsa hazırlıklı olmuş oluruz.

koca bi gün boşa gitti sorun hala devam ediyor ya youtubeden kaynaklı sanırım duruma bakılırsa bottan yükleyebilen varmı ?

bende hiçbir sorun yok sadece hız sorunu var,kanal çek ten bir kanalı kopyalamak 2 gün sürüyor

Merhaba Arkadaşlar,

Dün öğlenden bu yana youtube değişik hatalar verdi. çok gariptir ki bu hatalar bizimle alakasız kendi sistemleriyle alakalıdır. bazı videolar işleniyorda 1 güne yakın kaldı sonra işlendi, bazısı yüklenme başarız olarak oldu. Toplu yüklemelerde yeni bir planlama yapacağa benziyorum. Yüklenen video 3 saatden fazla işleniyorda kalırsa otomatik silicek ve tekrardan yükleyecek. Video yüklemesi başarısız oldu olayı bu gece youtube hala o durumda bırakırsa yine onlarıda silicek ve tekrardan yükleyecek. Bunun üzerine çalışmalara başladım. Ama şunu belirtmek isterimki dün başlayan bu sıkıntı şuanda yüzde 1 lere kadar düştü. Youtube makinalarını galiba onardı. Fakat biz yinede yazılımı entegre edelim ilerde yine bir sıkıntı yaşatırsa hazırlıklı olmuş oluruz.
Hocam sıkıntı devam ediyor gün boyu 2-3 tane video yükleyebildim sadece..

hata aynı malasef ;
An client error occurred: Operation timed out after 100001 milliseconds with 0 bytes received

edit: şimdi sizin acıklamadan sonra denedim yine aynı.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Sorun videoyaptan kaynaklı ve hala devam ediyor. Bilgisayarıma indirip yüklediğim videolar hiçbir zaman işleniyora düşmedi. Videoyaptaki ise hem kanalın sıkıntılı dedi hem de saatlerce hala işleniyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] destek bölümüne bakabilir misiniz acaba iki ayrı botum var kalan gün ve hak sayısını aktarmak istiyorum diğerine..

video yap

video yap botu yetkilisi:
Bot sorun veriyor. Videoların yüklenmesinin son aşamasında hata veriyor. ve video sürekli işleniyor olarak kalıyor

16. kanalınızda sıkıntı bulunuyor :

An client error occurred: Operation timed out after 100000 milliseconds with 0 bytes received

Halbuki hiçbir sıkıntı yok özgün video yükledim yükleniyor . işleniyorda kaldı hocam videolar .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri