Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Evet işleniyor'a takılmaya başladı bazı videolar.

Destekten de sorunlarınızı mutlaka bildirin arkadaşlar.

Hocam sorun işleniyor da kalması mı ? Yani siz video yüklendi linkini görebiliyo musunuz videoyapta ? Ben yükleme yapamıyorum şuan.. Yüklenme sayfasında kalıyo bekliyorum öyle..
Düzeltme : Kanalı kontrol ettim bazı videoların yüklendiğini gördüm ama hepsi ünlem.. sanırım uzun süre beklediği için ünlem geç uygulanmıyo

Son düzenleme:
[MENTION=9639]maihes[/MENTION]
Videoların linkini görmek değil sorun sürekli saatlerdir işleniyorda kalması. Videoya tıkladığında ayrı bir sekme olarak açıp link gösteriyor eğer linkten kastın oysa :)

[MENTION=9020]Alex[/MENTION]
teşekkürler herkeste olan bir sorun destekten yazan olmuştur şimdiye kadar, umarım ilgilenilir zaten forumda takip ediyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam dün geceden beri 250 videodan 80 üzeri video işleniyorda kaldı. bu problem sanırım bottan kaynaklı bir durum kendim vds üzerinden denemek için 100 video attım ve hiç biri işleniyorda kalmadı. iyi çalışmalar

bot sadece Web_Scripti'nde çalışıyor sanırım :D şaka bi yana hocam bi el at şu bota kaç gündür 0 yükleme takılıyoruz, botun çalıştığı dönemi bi göremedik 2 gündür

[MENTION=8117]yigit1907[/MENTION]; botta eksik şu anda videolar sürekli işleniyorda kalması, onun haricinde bir problem görmedim. tabi oto kanal kontrol eskisi gibi olsa keşke :) sürekli hesaplara bakmak zorunda kalmazdık takip edemiyoruz :)

Botta toplu ve tek tek yüklemelerde dahil olmak üzere ünlem geç de içerisinde şu an hiç birisi aktif değil hepsinde sorunlar var. Sabah hata veriyordu şimdi işleniyorda takılıyor. akşam hayırlısı

Ünlemden birçok videomuz eleniyordu, şimdi işleniyor'dan da elenmeye başladı.

Elimizde video kalmayacak böyle giderse.

Beyler bende ytkazan var bendekilerde 8 saattir işleniyorda.

Yani sorun botlarda değil youtube de

İşleniyor sorunun youtube taraflı bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası ünlemgeçme ile ilgli bir sıkıntı olabilir..

Youtube taraflı değil. Vds den sıkıntısız sekilde video yükledim. @Web_Scripti hocam sıkıntı ne zaman geçer? Ona göre kanal hazırlayacamda

Edit: sorun suan genel.

Son düzenleme:
oOooOOo şimdide işleniyor sorunu çıktı nerdeyse atılan bütün videolar işleniyor hocam acil çözüm lütfen artık hadi hız sorununu geçtim de işleniyorda bari kalmasın ya

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]' nin ilgi alaka, botun stabiliyeti vb genel açıdan formunda düşüş var son günlerde.

Sahalara dönmeni bekliyoruz heyecanla :)

aynı anda anasayfadan bi kaç tane sekmeyle yükleyince hata veriyo sunucular çok dolu , tek sekmeden yükleyince anasayfadan bi sorun yok .. sorun bot ile ilgili değil sunucuların çok yoğun olduğundan , kaliteli bot napıvericen..

150 video sallıyorum kanala, 50 tanesi işleniyor da kalıyor, 20 tanesi başarısız yükleme diyor, 50 tanesi ünlem'e takılıyor, ele kalıyor 30 temiz video :)
beklenilen süre 24 saat...

aslında çerçevelere istedigimizi eklesek güzel olacak ve şu çerçeve oranı biraz yükseltilse toplu yüklemelerde yani kanal çekmede

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri