Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

1 ay bos olarak beklettigim 25 kanala aynı anda yükleme emri verdim hepsi kapandı.
Her kanal icin max. 50 en az 35 video emri vermistim.
Sistem benim cok fena zarara soktu gercekten :( [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

benim de aynı şekilde. destekten yazdım hocam. cevabı merakla bekliyorum neden kanallar kapandı

Maddi olarak bütçemi sarsmıyacak durumda. Manevi olarak canlara birşey gelmedi. Yüzyğze hırsızla gelmedim ama ben kapıyı açmak isterken 2. kat balkonundan atlayıp kaçtı. Maskeli ve eldivenli olduğu için kameralar birşey tespit edemedi. Dün gece aynı kişi tekrar geldi başarılı sonucu alamadı benim balkondan 3. kata çıktı ve orayı soydu. 2 hafta önce 1. katı soyan kişinin aykkabı iziyle aynı kişi olduğu ortaya çıktı. 1. katta kzancı cok iyi olunca apartmana dandı apartman 3 katlı zaten herkese bir uğramış oldu. Apartmanca önlem alıyoruz. Fakat bu korku bana ve aileme yetecek durumda. Allah düşmanımın başına vermesin.

Geçmiş olsun üstad postunu yeni görüyorum..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sorun duzelmıs kırpa + cerceve aynı anda yuklenıyor fakat bu sefer soyle bır sorun ortaya cıkmıs : ünlem geçme oranı : 53
Ünlem gec yapilamadi. Video formatı sıkıntılı olabilir. Lütfen çektiğiniz video linkini yoneticiye iletiniz. videoyu yotuube'dan cekıyorum .

Merhaba Arkadaşlar,

Toplu Video Yöneticisinde bazı arkadaşlar resim sonuç sayısını arttırmamı istemişti. Bunu kişiye özel seçim yaptım. 1 sonuc cıksın oda orjinal videonunki derse anında yapıyor. google da resim arayıp en alakalı resimleri çıkarsın derse biraz süre alıyor. Fakat bunları artık seçimini yapmanız için tümünü ilk resim seç butonuda ekledim.

Bol Kazançlar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sorun duzelmıs kırpa + cerceve aynı anda yuklenıyor fakat bu sefer soyle bır sorun ortaya cıkmıs : ünlem geçme oranı : 53
Ünlem gec yapilamadi. Video formatı sıkıntılı olabilir. Lütfen çektiğiniz video linkini yoneticiye iletiniz. videoyu yotuube'dan cekıyorum .

Biliyorum hocam, 2 gün önce videoyap genelinde ünlem geçi hızlandırdım. vdslerde hızlandırmasını şuanda yaptıgım için hocam o. bugece vdslerdede o işlem hızlanmış olucak inş.

bot ünlem sorununu unuttu resmen,% 100 lere yaklaştı ünlem geçme,kısa uzun demeden geçiyo

Merhaba Arkadaşlar,

Toplu Video Yöneticisinde bazı arkadaşlar resim sonuç sayısını arttırmamı istemişti. Bunu kişiye özel seçim yaptım. 1 sonuc cıksın oda orjinal videonunki derse anında yapıyor. google da resim arayıp en alakalı resimleri çıkarsın derse biraz süre alıyor. Fakat bunları artık seçimini yapmanız için tümünü ilk resim seç butonuda ekledim.

Bol Kazançlar

Biliyorum hocam, 2 gün önce videoyap genelinde ünlem geçi hızlandırdım. vdslerde hızlandırmasını şuanda yaptıgım için hocam o. bugece vdslerdede o işlem hızlanmış olucak inş.

aman hızlansın hocam, sırf onun için yarın ödememi aldığımda vds alacam ben de, ünlem geç üst sınırı önüme engel oluyor :D
yarın bir gün başka bir taktik olur bir şey olur bu ünlem geç dursun yine de kaldırmayın, ben gayet memnunum :)

dolar hocam dolar ,elinize sağlık ne yaptıysanız artık eskiye oranla mükemmel bir artış var

Sevindim bu duruma hocam. Gerçi 2 arkadaş az dolar cıkıyor demiş destekden. Bizzat onları inceliycem. Her zaman en yüksek oranda tutmaya çalışıyorum böyle olmasına sevindim hocam. Ne kadar dolar oranı yüksek o kadar youtube kanalı spam diye algılayıp kapatmaz. Ne kadar dolar oranı düşük o kadar youtube un spam diye kapatma ihtimali yüksek demektir. %99 eşleşen geçmeyi yaptım fakat aktif edersem youtube 2 günde o ışık yöntemine çözüm alıcaktır. Eşleşen geçmeyide herkes bilmiyor kendi ışık çerçevesini ayarlıyamadı oranı çok yüksek tutamıyor. Korkum onu çıkardığımda herkesin videoyu ışıkla editleyip yüklemesi youtube hn o ışığı algılayacak video içi kontrol eklemesi olucak.

geçmiş olsun hocam

kendi kanallarımı kopyalamak istediğimde tüm videolar çekilmiyor. uzun süredir olan bir durum nedenini bulamadım. 3 gün önce benden kanalyap bölümü test etmek için kanal istemiştiniz anca atabildim destekten. (telifli videoları silmeyi test etmek için)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam aynı sorun tekrar başladı :D hem ana sayfadan hemde toplu link'den ikisinden de yüklenmiyor 2 tane yükledim deneme amaclı sım daha yuklenmıyor

öncelikle geçmiş olsun
hocam vds li sistem kullanan birinde bu neden çıkar [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ana sayfadan yükleme denedim Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz.
vds de neden bunu yapar ki bekleyen video 5 toplu yuklemelerde

ayrıca
Sunucumu Resetle

Sadece Rami Boşalt dedim değerler değişmedi 10 dk sonra baktım değerler yine aynı

Cpu : %1
Ram : %5
Disk Doluluk : %49
En kritik seviye : %100, en iyi seviye : %0
turbo yukleme moduna tıkladım hızlı yuklesin dedim 5 video var zaten yine yuklemedi ????????????

Özel vdsli arkadaşların işlem donma sorunu hakkında bilgilendirme yazısıdır:

Anasayfa ve toplu linkde editlemesi çok uzun sürünce tarayıcı işlemi durduruyor. Bir hareket bekliyor. hareketsiz çok süre geçmesi nedeniyle donuyor.

Şöyle birşey yapıyorum.
Video indrilirken nasıl %1,2,3 gidiyorsa
Çerçeve Edit: %1,2,3 diye gidecek
Hızlandırma Edit: %1,2,3, şeklinde alt alta seçimlerinize göre anı göstericek. Buda hareketsiz bırakmamış olucak. jitem bunu senin vdsin üzerinde şuanda yapıyorum. Gün içerisinde yapmış olurum diğer vdslere kopyalarım.

Not: Bunu videoyapı vdssiz kullananlardada takılma durumu olmasada onlardada göstericem anlık ne durumda görmesi adınadır.

Bol kazançlar

Not 2: [MENTION=18948]şıvanştayger[/MENTION] Allah razı olsun hocam şu yogunlugumda bende hiç bakacak ve bulacak vaktim olmamıştı bugün entegresini yapıcam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam vds aldıktan ne kadar sonra aktif oluyor, sabah alım yaptım özel vds kısmında cpu ram bilgisi falan gözükmüyor, toplu video yükleme de ekli videoları yüklemeye başlamadı henüz

edit: destekten ilettim
hocam bütün yüklemelerim durmuş durumda acil ilgilenirseniz sevinirim, benim kategori boş kalmayı kaldırmaz :D

Son düzenleme:
Özel vdsli arkadaşların işlem donma sorunu hakkında bilgilendirme yazısıdır:

Anasayfa ve toplu linkde editlemesi çok uzun sürünce tarayıcı işlemi durduruyor. Bir hareket bekliyor. hareketsiz çok süre geçmesi nedeniyle donuyor.

Şöyle birşey yapıyorum.
Video indrilirken nasıl %1,2,3 gidiyorsa
Çerçeve Edit: %1,2,3 diye gidecek
Hızlandırma Edit: %1,2,3, şeklinde alt alta seçimlerinize göre anı göstericek. Buda hareketsiz bırakmamış olucak. jitem bunu senin vdsin üzerinde şuanda yapıyorum. Gün içerisinde yapmış olurum diğer vdslere kopyalarım.

Not: Bunu videoyapı vdssiz kullananlardada takılma durumu olmasada onlardada göstericem anlık ne durumda görmesi adınadır.

Bol kazançlar

Not 2: [MENTION=18948]şıvanştayger[/MENTION] Allah razı olsun hocam şu yogunlugumda bende hiç bakacak ve bulacak vaktim olmamıştı bugün entegresini yapıcam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam eyvallah işlemleriniz çalışmalarınız bitince haber verisiniz .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] birand eft ödeme bilgisi yolladık sabah ama dönüş olmadı son günüm oldugu için haklarım gitmesin diye acelem bakabilirmisin:)

Arkadaşlar yada [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam,

15+ onaylı 8 - 10 tane kanal alacağım deneme amaçlı. Direkt bot üzerinden bağlanabiliyor mu, illa YT üzerinden giriş yapmak gerekiyor mu her biri için?

Not: Kanal adını değiştirmeyeceğim, aldığım haliyle duracak ilk etapta.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri