- Web sitesi
- www.ytpara.com
Geçmiş olsun üstad
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 ay bos olarak beklettigim 25 kanala aynı anda yükleme emri verdim hepsi kapandı.
Her kanal icin max. 50 en az 35 video emri vermistim.
Sistem benim cok fena zarara soktu gercekten[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Desdekten inceleme yapmaları icin mesaj gönderdim.hocam size pm atacağım posta kutunuz dolu boşaltırmısınız.
Maddi olarak bütçemi sarsmıyacak durumda. Manevi olarak canlara birşey gelmedi. Yüzyğze hırsızla gelmedim ama ben kapıyı açmak isterken 2. kat balkonundan atlayıp kaçtı. Maskeli ve eldivenli olduğu için kameralar birşey tespit edemedi. Dün gece aynı kişi tekrar geldi başarılı sonucu alamadı benim balkondan 3. kata çıktı ve orayı soydu. 2 hafta önce 1. katı soyan kişinin aykkabı iziyle aynı kişi olduğu ortaya çıktı. 1. katta kzancı cok iyi olunca apartmana dandı apartman 3 katlı zaten herkese bir uğramış oldu. Apartmanca önlem alıyoruz. Fakat bu korku bana ve aileme yetecek durumda. Allah düşmanımın başına vermesin.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sorun duzelmıs kırpa + cerceve aynı anda yuklenıyor fakat bu sefer soyle bır sorun ortaya cıkmıs : ünlem geçme oranı : 53
Ünlem gec yapilamadi. Video formatı sıkıntılı olabilir. Lütfen çektiğiniz video linkini yoneticiye iletiniz. videoyu yotuube'dan cekıyorum .
bot ünlem sorununu unuttu resmen,% 100 lere yaklaştı ünlem geçme,kısa uzun demeden geçiyo
Hocam cumadan bu yana ünlem geçme istatistiğine bakmıyordum. %100 e yakın dolar mı yanıyor yoksa ünlem mi geliyor. Tam anlıyamadım![]()
Merhaba Arkadaşlar,
Toplu Video Yöneticisinde bazı arkadaşlar resim sonuç sayısını arttırmamı istemişti. Bunu kişiye özel seçim yaptım. 1 sonuc cıksın oda orjinal videonunki derse anında yapıyor. google da resim arayıp en alakalı resimleri çıkarsın derse biraz süre alıyor. Fakat bunları artık seçimini yapmanız için tümünü ilk resim seç butonuda ekledim.
Bol Kazançlar
Biliyorum hocam, 2 gün önce videoyap genelinde ünlem geçi hızlandırdım. vdslerde hızlandırmasını şuanda yaptıgım için hocam o. bugece vdslerdede o işlem hızlanmış olucak inş.
dolar hocam dolar ,elinize sağlık ne yaptıysanız artık eskiye oranla mükemmel bir artış var
Özel vdsli arkadaşların işlem donma sorunu hakkında bilgilendirme yazısıdır:
Anasayfa ve toplu linkde editlemesi çok uzun sürünce tarayıcı işlemi durduruyor. Bir hareket bekliyor. hareketsiz çok süre geçmesi nedeniyle donuyor.
Şöyle birşey yapıyorum.
Video indrilirken nasıl %1,2,3 gidiyorsa
Çerçeve Edit: %1,2,3 diye gidecek
Hızlandırma Edit: %1,2,3, şeklinde alt alta seçimlerinize göre anı göstericek. Buda hareketsiz bırakmamış olucak. jitem bunu senin vdsin üzerinde şuanda yapıyorum. Gün içerisinde yapmış olurum diğer vdslere kopyalarım.
Not: Bunu videoyapı vdssiz kullananlardada takılma durumu olmasada onlardada göstericem anlık ne durumda görmesi adınadır.
Bol kazançlar
Not 2: [MENTION=18948]şıvanştayger[/MENTION] Allah razı olsun hocam şu yogunlugumda bende hiç bakacak ve bulacak vaktim olmamıştı bugün entegresini yapıcam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.