[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Üyelik Id : 5097
......
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Üyelik Id : 5097
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bota toplu ek açıklama veya toplu kart ekleme gibi bir özellik koyabiilirmisiniz zor oluyor elle tek tek girmek videolara
Hocam hergün 25 kanal ekleyip yükleme yapan birisiyim hemen hemen.Yüklediğim kanallarıda abone ol'a ekleyip daha sonra quize sokmak istediğim kanalları ordan kafama göre abone ettireceğim fakat abone ol a ekelyeceğim kanallar aktif olarak adsense ve quize bağlayacağım kanallar olacak sonuçta.bunların kapanma riski varmı sonuçta tokenle abone olmasını sağlıyorum diğer kanallara ve abone olurken kanallara giriş çıkış yapıyor.kapanma riski yaratır mı ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam bu iki özelliği ekleme şansınız varsa çok iyi olur
1.) Kanal çekerken ya da video yüklerken " yükleme tamamlandıktan sonra çekilen videonun küçük resmini yükle" butonu //
2.) Toplu küçük resim ekle bölümüne kendi (PC veya Hızlıresim url'si) resmimizi ekleyebilsek ayrıca tüm videolara tek bir küçük resim yükleyebilsek. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Kolay gelsin

VDS'li hesaplarda Bilgisayardan Toplu Upload 25 Video ve 800 MB sınırı var mı ? Kalkıyor mu beyler? Bilen cevaplayabilir mi ?
Şimdi kontrol ettim herhangi bir sınırlama görünmüyor
Dışardan bakınca bir uyarı yazmıyor da, 50 video birden bilgisayardan upload ediyor mu acaba VDS li hesaplar, denersen kesin bilgi verir misin, teşekkürler.
hocam 1 adet almak istiyorum fakat posta kutunuz dolu iletişime geçermisiniz akbank için @Web_Scripti
videoyap.com üye olup satın alabilirsin
teşekkür ederim![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ödeme yaptım botu nereden alacağım acaba? bulamadım haberde çıkmadı. hsncoskun (at) windowslive dot com mailim
Videoyap.com/banka.php bölümünden odeme bildirimi gonderiniz paypal ile odeme yaptiysaniz en gec 5 dakika icinde otomatik aktif edilir
Telefondan gönderildi.
bildirimi gönderdim destekten irtibata geçilecektir dedi de. ne yolla geçiyor mail mi yoksa direk mi aktif oluyor anlamadm
Bildirimi yaptiysaniz yonetici odemeleri kontrol ettiginde hesabiniz otomatik aktif olacaktir gun icerisinde tekrar bota giriniz süreniz eklendi mi diye kontrol etmek icin
Telefondan gönderildi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.