Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam hergün 25 kanal ekleyip yükleme yapan birisiyim hemen hemen.Yüklediğim kanallarıda abone ol'a ekleyip daha sonra quize sokmak istediğim kanalları ordan kafama göre abone ettireceğim fakat abone ol a ekelyeceğim kanallar aktif olarak adsense ve quize bağlayacağım kanallar olacak sonuçta.bunların kapanma riski varmı sonuçta tokenle abone olmasını sağlıyorum diğer kanallara ve abone olurken kanallara giriş çıkış yapıyor.kapanma riski yaratır mı ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

şu soruma cevap verirmisin hocam

Hocam bu iki özelliği ekleme şansınız varsa çok iyi olur

1.) Kanal çekerken ya da video yüklerken " yükleme tamamlandıktan sonra çekilen videonun küçük resmini yükle" butonu //

2.) Toplu küçük resim ekle bölümüne kendi (PC veya Hızlıresim url'si) resmimizi ekleyebilsek ayrıca tüm videolara tek bir küçük resim yükleyebilsek. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Kolay gelsin

Daha önce bunu yazmıştım Videoyap öneri bölümüne bir arkadaş sağolsun açmış başlığı ancak desteklemek gerekiyor arkadaşlar. Lütfen bence bu özellik yt to yt yapanların işini ve kanal ile işlemlerimizi önemli ölçüde rahatlatacak lütfen destekleyelim arkadaşlar. [MENTION=9721]samet142[/MENTION] gönderimi desteklemişsin hocam haberin olsun.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bi el atsanız çok iyi olucak mutlaka destekleyen birçok arkadaş olacaktır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten yazdım ama 3 güne görürsünüz :D diye buradan da dile getirmek istedim .
abone çek bölümüne girdiğim kanalımın ID sinin içinde _ varsa o kanala 1 abone bile getiremeden her satırda hata oluştu mesajı alıyorum
sadece alt tire _ mi yoksa - de varmı henüz tam hatırlayamıyorum ama 2 3 gündür dikkatimi çekiyor alt tireli kanalıma abone eklenmiyor
mesela > UCE0xxxxxxLwHY_tKg_xxT9xx
bu tarz bi id ye çekilmiyor
belki replace ile geçici karakter vererek düzeltilebilr belkide yanılıyorumdur :P

VDS'li hesaplarda Bilgisayardan Toplu Upload 25 Video ve 800 MB sınırı var mı ? Kalkıyor mu beyler? Bilen cevaplayabilir mi ?

hocam kanal gelişmiş seçenekler bölümünden kanal etiket kısmına bot üzerinden etiket ekleyemezmiyiz ve kanal hakkında kısmına aynı şekilde bot üzerinden açıklama yada yazı ekleyemez miyiz ? çok uğuraştırır mı ?

hatta profil fotoğrafınıda bot üzerinden yaptırabilirsek mükemmel olur diye düşünüyorum...

teşekkür ederim :)

banka ödemesi yapınca bildirim yap siteden hocam

---------- Spam Engelliyici 12:29 ---------- Önceki Mesaj 11:40 ----------

@Web_Scripti üstad şu bilgisayar upload kısmındaki süreyi kaldırırmısın yanlışlıkla sayfayı yenilesem bile 20dk beklettiriyor işlem yapmadıkca bekletmesin işlem yaparsa yükleme yaparsa 20dk bekletsin :) Screenshot by Lightshot

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ödeme yaptım botu nereden alacağım acaba? bulamadım haberde çıkmadı. hsncoskun (at) windowslive dot com mailim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ödeme yaptım botu nereden alacağım acaba? bulamadım haberde çıkmadı. hsncoskun (at) windowslive dot com mailim

Videoyap.com/banka.php bölümünden odeme bildirimi gonderiniz paypal ile odeme yaptiysaniz en gec 5 dakika icinde otomatik aktif edilir

Telefondan gönderildi.

Videoyap.com/banka.php bölümünden odeme bildirimi gonderiniz paypal ile odeme yaptiysaniz en gec 5 dakika icinde otomatik aktif edilir

Telefondan gönderildi.

bildirimi gönderdim destekten irtibata geçilecektir dedi de. ne yolla geçiyor mail mi yoksa direk mi aktif oluyor anlamadm

bildirimi gönderdim destekten irtibata geçilecektir dedi de. ne yolla geçiyor mail mi yoksa direk mi aktif oluyor anlamadm

Bildirimi yaptiysaniz yonetici odemeleri kontrol ettiginde hesabiniz otomatik aktif olacaktir gun icerisinde tekrar bota giriniz süreniz eklendi mi diye kontrol etmek icin

Telefondan gönderildi.

Bildirimi yaptiysaniz yonetici odemeleri kontrol ettiginde hesabiniz otomatik aktif olacaktir gun icerisinde tekrar bota giriniz süreniz eklendi mi diye kontrol etmek icin

Telefondan gönderildi.

tahminen ne zaman kontrol olur peki hocam ?. çünkü biraz aciliyetim vardı da :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri