Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Eklerseniz 1 aylık alıp test edelim bakalım.

Merhaba,

dün gece skype'a eklemiştim, denk gelemedik galiba. Bende pek skype açmam, özellikle şirket içerisindeyken hiç açamıyorum. Dilerseniz pm atın veya videoyap.com üzerinden destek bölümüne yazabilirsiniz. Hayırlı günler

Anasayfadan aynı anda 3'den fazla youtube videosu yükleyemezsiniz. Diğer videoların yüklenmesini bekleyiniz.

birde bu sınırmı çıktı

Anasayfadan aynı anda 3'den fazla youtube videosu yükleyemezsiniz. Diğer videoların yüklenmesini bekleyiniz.

birde bu sınırmı çıktı

Merhabalar, bu sınırı yanlış kodlamışım
. Normalde kolay kolay çıkmaz. Şimdi hatayı düzelttim. bu hataya yaklanan 4 arkadaşa sürelerini ekledim. Eğer eklemediğim ve hataya yakalanan kişilerdeniz sistemden desteğe yazınız sürenizi ekleyim. Bu hata şöyle zamanlarda çıkıyor. Sistemde aynı anda 1000 den fazla video yükleniyorsa sistem o anda video yükleyenlerde 3 pencere açıp en fazla yükletmesine izin veriyor. Eğer 4. yü açarsa emin olun 3 tanesinin yüklenmesinden de yavaşlar. 1gbit hat bağlantısının tam performansla çalışmasını sağlayan bir sistemdir. 3 den aşağı düşmez ve videolar çok seri yüklenir. Normalde bu hata çıkmaz fakat bir yerde hata yapmışım ve düzelttim. Ayrıca bu sadece 1gbit olayı youtube videolarında var diğer botlarda böyle bir kısıtlama yoktur. Bu kısıtlamaya sadece 4 üyemiz takıldı bugun oda hata oldugundan yoksa kimse takılmayacaktı.

Bugün ortalama 1 üyenin yüklediği video sayısı 415 videodur.
Ortalama yüklenen 1 videonun boyutu 140mb'tır.

Merhabalar, bu sınırı yanlış kodlamışım[/B]. Normalde kolay kolay çıkmaz. Şimdi hatayı düzelttim. bu hataya yaklanan 4 arkadaşa sürelerini ekledim. Eğer eklemediğim ve hataya yakalanan kişilerdeniz sistemden desteğe yazınız sürenizi ekleyim. Bu hata şöyle zamanlarda çıkıyor. Sistemde aynı anda 1000 den fazla video yükleniyorsa sistem o anda video yükleyenlerde 3 pencere açıp en fazla yükletmesine izin veriyor. Eğer 4. yü açarsa emin olun 3 tanesinin yüklenmesinden de yavaşlar. 1gbit hat bağlantısının tam performansla çalışmasını sağlayan bir sistemdir. 3 den aşağı düşmez ve videolar çok seri yüklenir. Normalde bu hata çıkmaz fakat bir yerde hata yapmışım ve düzelttim. Ayrıca bu sadece 1gbit olayı youtube videolarında var diğer botlarda böyle bir kısıtlama yoktur. Bu kısıtlamaya sadece 4 üyemiz takıldı bugun oda hata oldugundan yoksa kimse takılmayacaktı.

Bugün ortalama 1 üyenin yüklediği video sayısı 415 videodur.
Ortalama yüklenen 1 videonun boyutu 140mb'tır.

aynı hata bendede olmuştu 4 kişiden biriydim destek'ten bildirir bildirmez arkadaş sağolsun anında ilgilendi ve ekstra 1 günde hesabıma ekledi. Şuan tek sorun ara ara hızın yavaşlaması oluyor genel itibariyle bot'tan çok memnunum..

Sesli Videoyap.com tanıtım videosu

Videoyap.com'u satın alan veya satın almayı planlıyan arkadaşlar mutlaka video'nun tamamını atlamadan izleyin. Youtube işindeyseniz sadece botla değil botsuz işinize yarıyacak birçok bilgi mevcuttur.

aynı hata bendede olmuştu 4 kişiden biriydim destek'ten bildirir bildirmez arkadaş sağolsun anında ilgilendi ve ekstra 1 günde hesabıma ekledi. Şuan tek sorun ara ara hızın yavaşlaması oluyor genel itibariyle bot'tan çok memnunum..

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.

hocam sistemde bir hata ile karşılaşıyorum destek talebinde bulundum ama geri dönüş alamadım skype adresi var ise alabilirmiyim yükleme yapamıyorum şuan

hocam sistemde bir hata ile karşılaşıyorum destek talebinde bulundum ama geri dönüş alamadım skype adresi var ise alabilirmiyim yükleme yapamıyorum şuan

Merhabalar, cuma namazından sonra 2 defa 1'er saat arayla girip sisteme gelen soruları cevapladım. Destek bölümünün en altında yöneticinin son giriş tarihini görebilirsiniz. Sürekli kontrol yapıyorum. Hayırlı günler

Merhabalar,

Bu mesajım sistemdeki günlük toplu video hakkını arttırma için yazılmıştır. Başka bilgi içermez.

Bildiğiniz üzere sistemimiz Anasayfadan seri video yüklemede sınır bulundurmuyor. Günlük ortalama bir üyemiz 500'e yakın video eklemektedir. Ama toplu video yükleme yapanlar için günlük yükleme hakları standartı 100'dür. Bu standartı arttırmak isteyenler için tablo aşağıdadır. Standartı arttırma ayarları toplu video sayfasında bulabilirsiniz.

Her türlü detay fiyat tablosunun aşağısında yazmaktadır.

+100 Toplu video Hakkı Günlük Hak: 300 olucak 10 TL
+200 Toplu Video Hakkı Günlük Hak: 400 olucak 19 TL
+300 Toplu Video Hakkı Günlük Hak: 500 olucak 27 TL
+500 Toplu Video Hakkı Günlük Hak: 700 olucak 40 TL

1) Alacağınız toplu video hakları günlük yükleyebileceğiniz ekstra video yükleme haklarıdır. Aldıktan 1 ay sonra hakkınız kalmaz, sonrasında tekrardan alabilirsiniz.

2) Ücretli üye olduğunuz zaman toplu video bölümünden günlük 100 adet video ekleme hakkınız olur. Buradan alacağınız ekstra toplu video süreniz varsa +100 ile toplanır süreniz yoksa aldığınız kadar yükselir.

3) Birden çok defa günlük toplu video hakkı satın alırsanız, haklarınız eklenerek katlanır.

Örnek 1: Süreyi uzatın bölümünden süre satın aldınız ve tüm herşeyi kullanabilir oldunuz. Size sistem günlük 100 Toplu video ekleme hakkı verdi. Aradan 5 gün geçti kalan gün sayınız 25 oldu, 25 gününüz varken buradan +200 Toplu video hakkı satın aldınız. 25 gün boyunca günlük hakkınız 200+100 olur. 25. günden sonra gününüz bittiği için kullanabileceğiniz 200 hak sadece kalır. 5 gün sonra 200 video hakkınızda 1 ayını doldurmuş olur oda biter.

Örnek 2: Sistemde hiç süreyi uzat bölümünden süre satın almadıysanız(sadece toplu video hakkı kullanmak istiyorsanız). Toplu video hakkınız günlük 0'dır. Buradan süreniz yokken süre satın alırsanız sadece toplu video özelliğini 30 gün boyunca aldığınız hak kadar kullanabilirsiniz. Sonrasında süre satın alırsanız süreniz size +100 günlük video yükleme hakkı sunar.

Toplu video hakkını arttırmak için tıklayın.

Ödemeler yine sistem üzerinden kredi kartı veya paypal ile yapılabilir. İşlem sonrası sistem otomatik eklemeyi yapar.

sürenizi hesabınıza ekledim hayırlı günler

teşekkürler deneme imkanı sunduğunuz için

---------- Mesaj saat 15:37:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:23:31 civarında gönderildi. ----------

sürenizi hesabınıza ekledim hayırlı günler

dostum böyle bir hata verdi.

hesap hatasi tekrar deneyin sebep : NoLinkedYouTubeAccount

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_AuthException' with message 'Authentication with Google failed. Reason: NoLinkedYouTubeAccount' in /home/video/public_html/Zend/Gdata/ClientLogin.php:181 Stack trace: #0 /home/video/public_html/ayarlarim.php(152): Zend_Gdata_ClientLogin::getHttpClient('ubusyeni@gmail....', 'beckham23', 'youtube', NULL, 'videoyukle', NULL, NULL, 'https://www.goo...') #1 {main} thrown in /home/video/public_html/Zend/Gdata/ClientLogin.php on line 181

teşekkürler deneme imkanı sunduğunuz için

---------- Mesaj saat 15:37:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:23:31 civarında gönderildi. ----------

dostum böyle bir hata verdi.

hesap hatasi tekrar deneyin sebep : NoLinkedYouTubeAccount

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_AuthException' with message 'Authentication with Google failed. Reason: NoLinkedYouTubeAccount' in /home/video/public_html/Zend/Gdata/ClientLogin.php:181 Stack trace: #0 /home/video/public_html/ayarlarim.php(152): Zend_Gdata_ClientLogin::getHttpClient('ubusyeni@gmail....', 'beckham23', 'youtube', NULL, 'videoyukle', NULL, NULL, 'https://www.goo...') #1 {main} thrown in /home/video/public_html/Zend/Gdata/ClientLogin.php on line 181

Merhabalar,

son mesajınızı edit yapınca geç görmüş oldum. keşke destek bölümünden yazmış olsaydınız. 1 gmail hesabınızda 1 den çok alt hesap varsa sistem hangi hesabınıza video yükleyeceğinizi bilemez. Kanallarım sayfasında 1 gmail hesabınızda bulunan birden çok alt hesaba video yükleme için tıklayın bölümüne tıklayın gerekeni ayarladıgınız zamanda sıkıntınız kalmayacaktır. Bu hatayıda inşallah bugun aynen bu şekilde yönlendirmeye çalışacağım. Bir çok hatanın türkçesini yazdım ama hata bitmiyor:)

Bugünkü bomba gibi gelişmeler:

+ Toplu video eklemede günlük hak 100'den 150'ye çıkarılmıştır. (Not: Anasayfadan video yüklemede sınır bulunmuyor)

+ Toplu video içerisinde, özgünleştir özelliğiyle veya aynı özelliğiyle çektiğiniz videolarda bulunan açıklama kısmındaki karşı sitelerin linkleri artık açıklamalardan otomatik temizleniyor.

Bugün eklenen botlar:
+ timsah.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ funnyvinevideos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ vinescope (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)

Şuanki aktif botlar:
+ Youtube.com (Toplu aramayla video çekme, toplu kanal çekme, özgünleştir ve aynen çek özellikleri mevcuttur. )
+ Facebook.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Dailymotion.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Liveleak.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Alkışlarlayaşıyorum.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Killsometime.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Funnyplace.org (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ izlesene.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ espn.co.uk (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ bing.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ reuters.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Ntv.ru (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ cnn.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ videobash.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ vimeo.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ mynet.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ siz.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ videos.r7.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ vk.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ timsah.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ funnyvinevideos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ vinescope.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)

gerçekten gelişmeler bomba olmuş. Teşekkür ederiz
Çok teşekkür ederim, güzel yorumunuz için.
galiba video sonu intro çalışmıyor :S
Merhabalar, hayır video sonu intro çalışıyor. Yüklediğiniz video 50mb üstünde bir videoysa intro basmaz videoya yoksa video yüklenmesi sizi 5-6 dakikadan fazla bekletir. O tarz büyük videolarda zaten intronun pek bir anlamı kalmıyor sadece sizi çok bekletmiş oluyor. 50mb altındaki her videoya intro basabilirsiniz. Eğer video 50mb altındaysa ve basmadığını düşünüyorsanız siteden desteğe yazabilirsiniz(Not: hata ortaya çıkarsa 10 aydır ilk defa karşılaşmış olurum)

Yarınki bomba gibi gelişme:

Tüm yabancı dilleri artık sistem destekleyecektir. Dilerseniz anasayfadan, dilerseniz toplu yüklemede tüm dillerle yükleme yapabileceksiniz. Örneğin özgünleştirdiğiniz bir japonca video, yine japonca özgün video olacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri