Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Kardeşim, dikkat etmek istiyorum. Kendime bir iyilik yapıp sigarayı bırakmam lazım. Lanet olsun irademi kontrol edip bırakamıyorum. En çok inan buna üzülüyorum yaş olmuş 28 ben irademi kontrol edemiyorum. Nefsim şeytanla birlik olmuş durumda. Allah yardımcın olsun şu sigarayı bırakmama güç versin.

Hocam benim sigarayi birakali 6 ay oldu neredeyse.. elektronik sigara gercekten yardimci oluyor unutturuyor 7-8 sene sigara ictim simdi biraktim inanirmisin her canim sigara icmek istediginde o bogazimda ki aci ve tikanikligi hatirliorum bosver diyorum icmek istemiyorum. Ayrica https://patients4medicalmarijuana.wordpress.com/marijuana-info/marijuana-vs-cigarettes/ soyle bir seyde var hocam ama turkiyede legal degil tabi boyle seyler .. :)

Sistemi bir takım hızlandırmak adına işlemler yaptım. Toplu video yavaşlığı inş kısa sürede çözülmüş olacaktır. Lütfen bu gece sistem yayına oturması adına toplu videoya çok yüklenmeyiniz.

Hastalığım hakkında yazan herkese teşekkürler. Test sonuclarını bekliyorum. Allah düşmanıma bile böyle hastalık vermesin. Sonyçlarda tümör çıkma ihtimali var. Dualarınızı esirgemezseniz sevinirim.

Sistemi bir takım hızlandırmak adına işlemler yaptım. Toplu video yavaşlığı inş kısa sürede çözülmüş olacaktır. Lütfen bu gece sistem yayına oturması adına toplu videoya çok yüklenmeyiniz.

Hastalığım hakkında yazan herkese teşekkürler. Test sonuclarını bekliyorum. Allah düşmanıma bile böyle hastalık vermesin. Sonyçlarda tümör çıkma ihtimali var. Dualarınızı esirgemezseniz sevinirim.

seninle dün tanıştım hocam.Allah yardımcın olsun inşallah birşeyin çıkmaz :(

Geçmiş olsun üstat ya sistemi boşver sağlık önemli bizde istek söylüyoruz bilmiyordum hasta olduğunu kusura bakma.

Rabbim şifa versin üstadım. Kötü düşünme inşAllah bir şey çıkmaz.

Sevgiler

Teşekkürler arkadaşlar, inşallah kısa srede iyleşeceğim.

Yeni güne iyi başlama adına servera restart attım 2-3 dk yerine 5 dk sürdü restart. Bol kazançlar

Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak kafamı kurcalayan. Normalde Telifli videoları silmek, para kazanmaları açmak ve video ortası reklamları için kanalyap.com kullanıyorum. Normalde proxy olmadan kanalyap kullanılabiliyor mu ? Sonuçta tam faydasını görmek için özel IP şart diye düşünüyorum. Veya sizin yönteminiz nasıl ? Eğer imacros ise para kazanmaları açmak ve video ortası reklamlar için kod varsa paylaşır mısınız ?

Teşekkürler.

Arkadaşlar,

veritabanı onarması yaptım. Şuanda restart atılıyor 01:03 de makina gelmiş olacaktır. son 1 saatte toplam 10dk kesinti olmuş oluyor kusura bakmayınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri