Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

siz zamdan etkilenmemek için mi süre uzatıyosunuz :D [(mevcut gün)*3 / 5] yaptın mı aylığı 50 tl den almış olursunuz :D
ha yok param var 6 aylık alıyorum derseniz ayrı tabi

30 tl lik 180 gün > 50 tl lik 108 güne dönüşür bu formülle

1 Yıllık videoyap 199 TL şuan.. 199/12= 16.6 Yani aylığı 16.6'ya gelmiş oluyor.

Arkadaşlar,

Dolar 2 katına çıkmadı, Ortalama dolar %30 arttı. Yani bu işin hakkı 39 tl yapmak. Fakat ben bu süreçte stabil gitmiyorum ki. Server maliyetim 2 ye katlandığına eminim ama. Çünkü hız yetişmiyor server ekleme, hız yetişmiyor server ekleme. Diye diye artık ben bile takip edemeyeceğim şekilde büyüdük. Ama bu büyüme sınırları arttırdımı evet arttırdı. Ünlem geçme her bölümde 150 Mb dı, Sonra 250 yaptım ardından 500 yaptım son 4 aydır ise sınırsız boyutluyu yapıyor. Bunları bedavaya yapabilsem keşke. Anasayfa ve toplu link render 50 mb dı, 100mb yaptım, 250 mb yaptım son 4 aydır 500mb yine bana yüklü masraflar çıkardı. Onlarca yükleme harici çalışan server var. Her bölüm açıldığında server maliyetim artıyor. Destek ekibi kurdum ocak ayında ortalama ayda 2-4 bin arasında oraya ödüyorum. Ben hep ileriye gitmek istiyorum. Sizlerde hep ileriye gitmek istiyorsunuz. Fakat botda yapılan her yeniliğin bir marafı var

Hocam süreyi dondundurumca vds süresi de doluyor mu?

Toplu videoda turbo modda olmasına rağmen 25 videonun 1 tanesini bile 10 dakikadır atamadı. Dün de böyleydi yükleyince de bir anda yüklüyor kanallarımızı sıkıntıya sokabilir bu durum [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

ogXr9k.png

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 2 3 saat kadar öçnce başka bi arkadaş ta söylemişti ping atılmıyor diye bende de atılmıyor şuan

---------- Spam Engelliyici 20:14 ---------- Önceki Mesaj 19:47 ----------

Hocam süreyi dondundurumca vds süresi de doluyor mu?
hayır dostum sadece normal üyeliğin süresi donuyor vds farklı firmaya ait süre işlemeye devam ediyor

video yükleyemiyorum.
Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz.
böyle diyo aksamdan beri

Kalite artacaksa fiyatın artması gayet normal.
Zaten bu botu kullananlar ucuz oldugu icin degil kaliteli oldugu icin seciyor.
Umarım en kısa zamanda yeni yapılanmaya gidersin [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Anlayışınız için teşekkürler. Herşey daha iyi bir videoyap için..

----

Yaklaşık 40 saat önce pinglenme apisi çökmüştü. Ping işiyle çalıştığımız dünyanın en büyük sitelerinden biri kapandı. Bu nedenle bu durumda en büyük farklı bir ping sitesiyle çalışmaya başladık. Ve entegrasyonu az önce bitti. Tekrardan pingleme yapmaya devam edebilirsiniz. Bol kaznaçlar

Fena kardayım seneye görüşürüz artık :D

Sen zaten hep yıllık alıyon cahit hocam:) Belki birgün siteye girmesen a bu yıl fiyat bumu diyip farketmeden 2 gün sonra yıllık alabilirdin:) Avantajı kaçırmadığına sevindim keza videoyapın 32 aylık kesintisiz üyesisin veya kardeşisin:) Artık hangisi uygunsa

Sen zaten hep yıllık alıyon cahit hocam:) Belki birgün siteye girmesen a bu yıl fiyat bumu diyip farketmeden 2 gün sonra yıllık alabilirdin:) Avantajı kaçırmadığına sevindim keza videoyapın 32 aylık kesintisiz üyesisin veya kardeşisin:) Artık hangisi uygunsa

hocam merhaba
botu satın alırken kredi kartıyla odeyecem paypal sayfasına yonlendiriyo buradanmı kredi kart bilgilerini girip odeyecegiz.
bide ben kac aylık üyeyim bakabiliyomusun

hocam merhaba
botu satın alırken kredi kartıyla odeyecem paypal sayfasına yonlendiriyo buradanmı kredi kart bilgilerini girip odeyecegiz.
bide ben kac aylık üyeyim bakabiliyomusun

Herhalde süren yeni azaldı videoyapdan kart ile ödeme kalkalı 6 ay oldu. Sahte kredi kartçılar sağolsun seninki ezberimde yok hocam ipadden yatakda yazıyorum. Cahit videoyap açıldığı günlerde bota başladığı için çalıştığı sürenin hesabı kolay;)

Paypalla ödeme yapmayı seçtiğinde alt tarafında paypal sayfasında paypalım yoka tıklarsan kredi kartıyla paypalsız paypal sayfasında ödeme yapabilirsin karışık oldu biraz

Herhalde süren yeni azaldı videoyapdan kart ile ödeme kalkalı 6 ay oldu. Sahte kredi kartçılar sağolsun seninki ezberimde yok hocam ipadden yatakda yazıyorum. Cahit videoyap açıldığı günlerde bota başladığı için çalıştığı sürenin hesabı kolay;)

Paypalla ödeme yapmayı seçtiğinde alt tarafında paypal sayfasında paypalım yoka tıklarsan kredi kartıyla paypalsız paypal sayfasında ödeme yapabilirsin karışık oldu biraz

mehmet hocam bot u enson fiyatı 35 tl yapacagım dediğinde yenilemiştim.
şu an yazıyı okuyunca tekrar uzatma ihtiyacı duydum kredi kartı sayfası deişmiş o nedenle sordum. botun hakkı ne ise o fiyatı yapacagından şüphem bize eski fiyatından alma imkanını tanıdığın için teşekkürler.
iyi çalışmalar.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Botun işlerimizi ne kadar çok kolaylaştırdıgını anlatmak mümkün degil,ama yinede zamlanmadan güncellemekte fayda var tabiki, 1 yılda daha sizlerleyim hocam :)

Fena kardayım seneye görüşürüz artık :D

hocam sen facebook sayfa kasıyo muydun önceden 2 3 gün önce eski konuları karıştırdım da sanki öyle bişey vardı

---------- Spam Engelliyici 22:24 ---------- Önceki Mesaj 22:17 ----------

@Web_Scripti hocam fiyat artışşı için hafta sonunu bekleseniz iyi olmaz mı acaba

Son düzenleme:
vay bu botta elimizden gidiyo :D paramız buna yetiyodu buda 50 olmuş ama hakediyosun hocam :D [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 25 tllik bi paket çıkartabilirmisiniz 10 kanal hakkı günlük 100 video yükleme vs gibi özellikler kısıtlı olarak?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri