Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Toplu video çok çok aşırı yavaş bir şekilde çalışıyor şu an. Umarım en yakın zamanda fişek gibi yükleyebiliriz videoları. Yaşasın videoyap :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 2 sene uzatmıştım. Paypal ile uzattığım hemen yansıdı. Ama banka havalesi hala yansımadı. Destekten de yazdım. Forumdan PM'de gönderdim hocam ama bir ilgilenirsen sevinirim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 2 sene uzatmıştım. Paypal ile uzattığım hemen yansıdı. Ama banka havalesi hala yansımadı. Destekten de yazdım. Forumdan PM'de gönderdim hocam ama bir ilgilenirsen sevinirim.

Havale ile hemen yansımaz hocam, ödeme bildirimi yaparsanız yönetici inceledikten sonra onaylar.

Pc toplu upload bolumunu arttirir misin hocam sadece upload download olacak sınır artmisken lutfen onu unutmayin benim icin onemli

Telefondan gönderildi.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam partner için video ortası reklam bölümünü ne zaman düzelteceksiniz ? Sadece atlanabilir'i seçtiğimiz halde tüm reklam türlerini seçiyor.

Bir başka sorun ise kanala token verdiğim halde ve kanala ünlem geç 2 ping işlemleri vs yapıldığı halde video ortası reklamı girdiğim zaman şu uyarı çıkıyor "Kanallarım bölümünden bu kanalınıza token vermeniz gerekmektedir, veya kanalınızla ilgili bir sıkıntı mevcuttur." Üyelik id 13668

Son düzenleme:
Efe üstad su pc uploadi bi arttirsan 2 gb a edit yapmiyoruz zaten up down sadece gunaydin bu arada :D

Telefondan gönderildi.

Bu video bu kanala yüklenmiş İncele genellikle bu hatayı alıyorum bir bakarsanız genel bir sorunmudur

<div style="margin-top:17px;margin-left:-100px;background-color:black;z-index:99999;width:100px;position:relative;text-align:right;"><font color="white"><b>2,620 Hit </b></font></div>
</div>
<div style="margin-top:111px;margin-left:-200px;z-index:99999;width:150px;position:relative;">
<div style="float:left;background-color:black;"><font color="white"><b> 
3ad
114 gün önce</b></font></div>
<div style="flot:right;margin-left:148px;background-color:black;width:52px;"><font color="white"><b>     42:12 </b></font></div>
</div>
    </td><td valign="top" style="vertical-align:middle">
<input type="hidden" id="vid3" name="vid[3]" value="iBd2zYadjzM">
<table><tr><td>
<input type="text" style="width:320px;" MAXLENGTH="90" id="baslik3" name="baslik[3]" value="layer">
</tr></td><tr><td>
<input type="text" style="width:320px;" name="etiket[3]" id="etiket3" value=,"><br />
</tr></td><tr><td>
<textarea name="aciklama[3]" id="aciklama3" rows="3" c

Arkadaşalr selam çok fazla böyle hatalar veriyor ya bi bilgisi olan yokmu acaba bide çok fazla veri bulunamadı diye hata veriyor naparız acaba farklı tarayıcılardada denedim

Botlar çalışmıyor

2 gündür hem destekten hem burdan yazıyorum ama videoyap vds aldıktan sonra kanallarıma vıdeo yukleyemıyorum. toplu vıdeoda vıdeoları atıyorum vıdeoyapa ama hep yuklenıyor gosterıyor ama kanallarıma hıc bı sekılde vıdeo yuklenmıyor. acıl yardım eder mısınız. ID: 33063

dün ücreti ödedim fakat sürem eklenmedi destekten yazmama rağmen Üyelik Id : 2554

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri