Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
eklentiyi bir tek benmi çalıştıramıyorum, dashboard da videolar sayfasında da çalıştırıyorum ama sağ tık yapınca hiç bişey çıkmıyor.
yok hocam w8 de firefox son sürüm - özellikle baktım - ama tarayıcıdan çıkınca tüm geçmişi siliyorum ?Gizli sekme kullanıyorsundur hocam. Gizli sekme için yarın gece yeni gelecek özelliklerle birlikte çalışmaya başlıycak
yok hocam w8 de firefox son sürüm - özellikle baktım - ama tarayıcıdan çıkınca tüm geçmişi siliyorum ?
tamam hocam şimdi bir kanalla yapıyım 5 dk team kurmam lazımSağ tıkı yaptığınızda öğeyi incele v.s. var ama öğeyi incelenin altında Videoyap diye bir seçenek yok?
videoyap desteğe teamviewer bilgilerinizi atabilirmisiniz. mesaj başlığınada ACİL yazarmısınız şimdi bakalım bir.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanal takipe toplu kanal eklemek için ne yapabiliriz ?
50 50 hocamHım daha önce bu konuda istek olmamıştı. O alanlardan yan yana 10 arlı olarak yaparım. Ortalama kaç tane eklemeyi planlıyorsunuz. Yani çok yorucu iş mi oluyor
Hım daha önce bu konuda istek olmamıştı. O alanlardan yan yana 10 arlı olarak yaparım. Ortalama kaç tane eklemeyi planlıyorsunuz. Yani çok yorucu iş mi oluyor
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üstadım benim desteğe ne zaman bakacaksınız ?
Üyelik Id : 32911
Ben de üyelik aktifleştirip eklentiyi denedim ama sonuç nafile. Bir VDS sunucu, 2 farklı PC ve 2 farklı sanal pcde denedim ama sağ tıklayınca videoyap çıkmıyor. Kullanayım istiyorum ama 2-3 gündür böyle bekliyorum. Ona göre satış konusunu kapatayım üstadım hiç olmazsaTeam istemiştin benden daha önce 1 saat bekledim sonra ses gelmeyince yine durdurdum süreyi. Desteğe de yazamıyorum çünkü öncekine cevap verilmediği için..
50 50 hocam
mobil mesaj
hocam tek tek eklemek cook zor yani 50 şerli eklesek güzel olur ?
Nasıl hocam? Hitti vs göstermiyordu? kanallara kapalı mı diyprdu açık mı diyordu? yani video sayısı 0 ama kanal açık mı diyordu?
Edit: Loglardan inceledim. Youtube api istatistiği 10 dk bakıma almış ve düzeltmiş. Bizdede düzelmiş.
Ekran görüntüsü almışmıydın nasıl kodlar hocam, bir sıkıntı göremedim. Kodlar derlen hocam hep api kodu gibi şeyler mi yoksa farklımı?
Edit: Loglardan inceledim. Youtube api istatistiği 10 dk bakıma almış ve düzeltmiş. Bizdede düzelmiş.
@Web_Scripti O zaman geç vakitte olsa destekten döndüğünüz an süremi aktifleştirip bakalım Efe hocam. Benim de kanallarım kapanıyordu ki kapandı ama adsense değiştim şimdi sorun yok. Önceden toplu kapanan kanallarıma erişip silmediğim için pub_ID spama düştü. Boş kanal da eklesem kapanıyordu. Velhasılı, sizden haber bekliyorum üstadım.
---------- Spam Engelliyici 18:36 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------
@Web_Scripti Desteğe yazdım bekliyorum Efe hocam.
Bende halen kodlar görünüyor hit ve izlenimler ekside yani kırmızı kanallarda kapalı görünüyor kontrol ettim kanallarda sıkıntı yok bi kaç kanal sadece normal görünüyo liste tam olarak görüntülenmiyor zaten eksik kanallar mevcut bakım bitmemiş sanırım dahaden
Allah razı olsun hocam. Bol kazançlar
Bizim sistem cache li çalıştığı için hocam yaklaşık 30 dk sonra sizde güncellenecektir. Kanal takip 2 saatte 1 defa güncellenir.o anda girdiğinizde yt o hatayı verince daha süresi dolmadıgındandır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ,
Ünlem oranları eskisi gibi gayet başarılı hale döndü Efe hocam.
Sen bir değişiklik yaptın mı son 1 hafta içerisinde yoksa sıkıntı benimle mi alakalıymış?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ,
Ünlem oranları eskisi gibi gayet başarılı hale döndü Efe hocam.
Sen bir değişiklik yaptın mı son 1 hafta içerisinde yoksa sıkıntı benimle mi alakalıymış?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.