Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

eklentiyi bir tek benmi çalıştıramıyorum, dashboard da videolar sayfasında da çalıştırıyorum ama sağ tık yapınca hiç bişey çıkmıyor.

yok hocam w8 de firefox son sürüm - özellikle baktım - ama tarayıcıdan çıkınca tüm geçmişi siliyorum ?

Sağ tıkı yaptığınızda öğeyi incele v.s. var ama öğeyi incelenin altında Videoyap diye bir seçenek yok?

videoyap desteğe teamviewer bilgilerinizi atabilirmisiniz. mesaj başlığınada ACİL yazarmısınız şimdi bakalım bir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanal takipe toplu kanal eklemek için ne yapabiliriz ?

Sağ tıkı yaptığınızda öğeyi incele v.s. var ama öğeyi incelenin altında Videoyap diye bir seçenek yok?

videoyap desteğe teamviewer bilgilerinizi atabilirmisiniz. mesaj başlığınada ACİL yazarmısınız şimdi bakalım bir.
tamam hocam şimdi bir kanalla yapıyım 5 dk team kurmam lazım

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üstadım benim desteğe ne zaman bakacaksınız ?

Üyelik Id : 32911

Ben de üyelik aktifleştirip eklentiyi denedim ama sonuç nafile. Bir VDS sunucu, 2 farklı PC ve 2 farklı sanal pcde denedim ama sağ tıklayınca videoyap çıkmıyor. Kullanayım istiyorum ama 2-3 gündür böyle bekliyorum. Ona göre satış konusunu kapatayım üstadım hiç olmazsa :) Team istemiştin benden daha önce 1 saat bekledim sonra ses gelmeyince yine durdurdum süreyi. Desteğe de yazamıyorum çünkü öncekine cevap verilmediği için..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üstadım benim desteğe ne zaman bakacaksınız ?

Üyelik Id : 32911

Ben de üyelik aktifleştirip eklentiyi denedim ama sonuç nafile. Bir VDS sunucu, 2 farklı PC ve 2 farklı sanal pcde denedim ama sağ tıklayınca videoyap çıkmıyor. Kullanayım istiyorum ama 2-3 gündür böyle bekliyorum. Ona göre satış konusunu kapatayım üstadım hiç olmazsa :) Team istemiştin benden daha önce 1 saat bekledim sonra ses gelmeyince yine durdurdum süreyi. Desteğe de yazamıyorum çünkü öncekine cevap verilmediği için..

Destek şu sıralar çok yoğun hocam. Şu adsense çalışıpda adsensesi spam a düşenlerin her kanalı kapanıyor. Tahminime göre 30 civarı üyem var adsensesi spame düşmüş. Sürekli onu araştırmak ve yardımcı olmak adına destekdeki işlerimde yavaş yürüyor.

Saat 19:00 a kadar şirketteyim. Eve geçincede geç vakitte ancak girebilirim. Yazarsanız bakalım hemen.

50 50 hocam :)

mobil mesaj

:) 50 mi. hım bir excel kabul listesi yapmak daha iyi olur o zaman. (Örneğin Kanalalsat.com daki kanal satışı gibi.)

---------- Spam Engelliyici 18:21 ---------- Önceki Mesaj 18:20 ----------

hocam tek tek eklemek cook zor yani 50 şerli eklesek güzel olur ?

Hafta sonuna yetiştirmeye çalışacağım. Excel ile eklemeyi mümkün kılacağım. Kanal id, kanal rumuzu

@Web_Scripti O zaman geç vakitte olsa destekten döndüğünüz an süremi aktifleştirip bakalım Efe hocam. Benim de kanallarım kapanıyordu ki kapandı ama adsense değiştim şimdi sorun yok. Önceden toplu kapanan kanallarıma erişip silmediğim için pub_ID spama düştü. Boş kanal da eklesem kapanıyordu. Velhasılı, sizden haber bekliyorum üstadım.

---------- Spam Engelliyici 18:36 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------

@Web_Scripti Desteğe yazdım bekliyorum Efe hocam.

Nasıl hocam? Hitti vs göstermiyordu? kanallara kapalı mı diyprdu açık mı diyordu? yani video sayısı 0 ama kanal açık mı diyordu?

Edit: Loglardan inceledim. Youtube api istatistiği 10 dk bakıma almış ve düzeltmiş. Bizdede düzelmiş.

Ekran görüntüsü almışmıydın nasıl kodlar hocam, bir sıkıntı göremedim. Kodlar derlen hocam hep api kodu gibi şeyler mi yoksa farklımı?

Edit: Loglardan inceledim. Youtube api istatistiği 10 dk bakıma almış ve düzeltmiş. Bizdede düzelmiş.

Bende halen kodlar görünüyor hit ve izlenimler ekside yani kırmızı kanallarda kapalı görünüyor kontrol ettim kanallarda sıkıntı yok bi kaç kanal sadece normal görünüyo liste tam olarak görüntülenmiyor zaten eksik kanallar mevcut bakım bitmemiş sanırım dahaden

@Web_Scripti O zaman geç vakitte olsa destekten döndüğünüz an süremi aktifleştirip bakalım Efe hocam. Benim de kanallarım kapanıyordu ki kapandı ama adsense değiştim şimdi sorun yok. Önceden toplu kapanan kanallarıma erişip silmediğim için pub_ID spama düştü. Boş kanal da eklesem kapanıyordu. Velhasılı, sizden haber bekliyorum üstadım.

---------- Spam Engelliyici 18:36 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------

@Web_Scripti Desteğe yazdım bekliyorum Efe hocam.

Allah razı olsun hocam. Bol kazançlar

Bende halen kodlar görünüyor hit ve izlenimler ekside yani kırmızı kanallarda kapalı görünüyor kontrol ettim kanallarda sıkıntı yok bi kaç kanal sadece normal görünüyo liste tam olarak görüntülenmiyor zaten eksik kanallar mevcut bakım bitmemiş sanırım dahaden

Bizim sistem cache li çalıştığı için hocam yaklaşık 30 dk sonra sizde güncellenecektir. Kanal takip 2 saatte 1 defa güncellenir.o anda girdiğinizde yt o hatayı verince daha süresi dolmadıgındandır.

Allah razı olsun hocam. Bol kazançlar

Bizim sistem cache li çalıştığı için hocam yaklaşık 30 dk sonra sizde güncellenecektir. Kanal takip 2 saatte 1 defa güncellenir.o anda girdiğinizde yt o hatayı verince daha süresi dolmadıgındandır.

Sağol hocam bende takipteyim aksi bir durum olursa bildireceğim sana

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ,

Ünlem oranları eskisi gibi gayet başarılı hale döndü Efe hocam.

Sen bir değişiklik yaptın mı son 1 hafta içerisinde yoksa sıkıntı benimle mi alakalıymış?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ,

Ünlem oranları eskisi gibi gayet başarılı hale döndü Efe hocam.

Sen bir değişiklik yaptın mı son 1 hafta içerisinde yoksa sıkıntı benimle mi alakalıymış?

Sağol cahit hocam, güzel haber. Dokunmadım;) 5-6 gün önce renderın kuvvetini arttırmıştım. Parçalara bölmeyi daha cok yapmıştım. Yt tarafında da bir olay oldu. O sırrı burada yazmak istemem. Sonrası gördüğün işte:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri