RoxiRox
Yasaklanmış
edit.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Canım kardeşim videolar ünleme düşmüyor % ile alakası yok video isimlerini düzeltmiyor arkadaştada benim gibi![]()
Nasıl video isimlerini toplu video yöneticisi ünlem geç 2 uygulanmışları düzeltmiyor? Loglarda sıkıntı göremedim hocam. Fakat hiç daha önce görmediğim bir karakterli video adı deneniyor v.s. olabilir. Rica etsem yöneti desteğie şu kanalım ünlem geç 2 uygulamıyor yazarmısınız
Nasıl video isimlerini toplu video yöneticisi ünlem geç 2 uygulanmışları düzeltmiyor? Loglarda sıkıntı göremedim hocam. Fakat hiç daha önce görmediğim bir karakterli video adı deneniyor v.s. olabilir. Rica etsem yöneti desteğie şu kanalım ünlem geç 2 uygulamıyor yazarmısınız
beyler daha yeni videyap satın aldım normalde manuelim ama bi deniyeiym diyorum nasıl kanal bağlanacak vs bununla ilgili videoyu nerden bulabilirim
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam çalışma için teşekkürler. Bot inşallah eski hızına kavuşur bir an önce.
Hocam işleriniz bittikten sonra şunuda bir göz önünde bulundurursanız iyi olur. Eklediğimiz kanalları teker teker silmesi zor oluyor. Hepsini seçip silme gibi bir şey yapılırsa çok iyi olur.
Kolay gelsin..
Merhaba hocam. Bu öneriyi önceki sayfalarda söylemiştim ama kabul edilmedi ( yanlış silmeler olur diye ). Tek hesaba bağlı 200 kanal ekleme limiti olduğunda malesef bu iş biraz sinir bozucu oluyo
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstadım sizede kolay gelsin.
İşimiz dikkat işi.Yanlış silen bir kere siler ikinciye akıllanır yani.
Biz işimizi hem dikkatli hem hızlı yapmak zorundayız..
Anlaşılan bu öneri havada kalıcak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.