F
fth
Guest
Toplu video yükleme sorunu bizi 4-5 gündür yedi bitirdi. Hocam artık şuna bir şey yapsanız iyi olacak. Botların günleri boşa gidiyor başka bir şey değil..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Toplu video yükleme sorunu bizi 4-5 gündür yedi bitirdi. Hocam artık şuna bir şey yapsanız iyi olacak. Botların günleri boşa gidiyor başka bir şey değil..
firefox eklentide sorun mu var arkadaşlar client token alma çalışmıyo bende
firefox eklentide sorun mu var arkadaşlar client token alma çalışmıyo bende
Sorun varmış cumartesi düzenliycem demişti
4 gündür video atmıyor bot benim kanallarada.videolar otomatik botda sıraya alınıyor mesela,yüzlerce video yüklenecekler listesinde bekliyor ama yüklenmiyor![]()
4 gün icinde 17 kanal patlattım , ne iş anlamadım kanallara günde 50 video bile yuklemedim ozel client aldım . 1 cliente 3kanal şeklinde ugrastım ama kanallar yine patlamış sebebi ise oyun,spam vb. seyler . yardımcı olabilir misiniz
kanalları kendim actım ccleaner google clean mozilla gizli sekme kullandım neden boyle oldu bilmiyorum.
Hocam son 6 günde 100 civarı kanal videoyapa bağladım. Quize bağladım video bastım. Yüklenen videoları temizledim kazancı açtım. Bir kaç topluluk, telif dışında sıkıntı olmadı. Tarayıcı temizliğinde, ip inde sıkıntı olmasın? Ortak client kulllanıyorum bu arada. Kimi kanallara 200 video basıyorum sıkıntı çıkmıyor.![]()
4 gün icinde 17 kanal patlattım , ne iş anlamadım kanallara günde 50 video bile yuklemedim ozel client aldım . 1 cliente 3kanal şeklinde ugrastım ama kanallar yine patlamış sebebi ise oyun,spam vb. seyler . yardımcı olabilir misiniz
kanalları kendim actım ccleaner google clean mozilla gizli sekme kullandım neden boyle oldu bilmiyorum.
aynı sorun bende de var. şuana kadar hep çalıştığım gibi çalışıyorum ama sürekli kapanıyor kanallar. bir terslik var. her şeyi sıfırlayıp yeni client ve id alıp 1 kanal ekleyip 20 video atmayı denedim yine kapandı. çözemedim doğrusu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.