Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam eskiden 1000 tane yukledigimiz oluyordu. Ama maalesef şimdilerde 40 taneden fazla yükleyemiyorum. Yoksa kanal kapanıyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam kanalları aldığınız kişi ile görüşün bence. Yaklaşık 2 aydır telif dışında kapanan kanalım olmadı ve 1 ay önce 1 günde 570 tane video attığım kanal hala ayakta.

Edit / Nazara geldi galiba hepsi kapandı :D

Son düzenleme:
Firefox eklentisi son günlerde EŞLEŞEN vs sorunlu video silmiyor bende var mı başka bu durumu yaşayan ?

Firefox eklentisi son günlerde EŞLEŞEN vs sorunlu video silmiyor bende var mı başka bu durumu yaşayan ?

bende şimdi onu diyecektim bazı ülkelere engellendi diyor ama onları silmiyor.. bende ilk defa şimdi denedim bu özelliği ama olmadı :)

stabilize oldumu arkadaslar son gunlerde yukleme yapan arkadaşlar var mı ? , [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam müsait iseniz Üyelik Id : 34159 bakabilir misiniz desteğe kapanmayan kanallardan gönderdim bi kontrol edelim , sıramı beklemek istiyorum , sıram geldiginde başlıcam

bende 30 kanal yaptımda hepsini 10 saat erteledi

Kanallar kapanıyor anlamadım ben bu durumdan birşey son 1 haftada video attığım tüm kanallar spamdan gitti

İçerikle alakası yok hocam,tek içerik çalışmıyorum birden çok farklı kategori çalışıyorum.Bu zamana kadar hiç bu kadar kapanma olmamıştı.

kapanma çoğu kişide oldu,Yükleme sorunu düzeldikten sonra denedinizmi?

bugün yaptıgım 11 kanalda kapandı ondan öncedende kapandı ne olur ya :( 4-5 günüm boşa gitti resmen

hocam anasayfada sürekli Videonun renk tounu değiştiremedi (Video Formatı Desteklenmiyor) hatası alıyorum.

videoyap botu kullanmıyorum ama benimde son yaptıgım bi kac kanal spamdan gitmiş ve toplulukdan gitmiş ama şöyle gidiyor videoları yükledigim ile birlikte kanal ucuyor ..bot ile bi sorun olmiyabilirmi ? genel bi kıyım varmı acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri