Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

ben bugün aldım bi tane dün denedim gayet memnun kaldım teşekkürler

Hala vimeo botu bozuk. düzeltilmesi dileğiyle çok memnunuz uygulamadan allah razı olsun hocam

Valla Bu kadar güzel yorum aldıktan sonra almadan edemicem dostum yarın yada ertesi gün bi tane alıcam. Kullanan arkadaşlar çok memnun gördügüm kadarıyla

Yeni gelişmeler için teşekkür ederiz. Her zaman en iyisi en kalitelisi :)
içten yazdığınız tüm yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Yükleme çok yavaş sadece arada hızlanıyor yada hep bana denk geliyor anlamadım.

Evet dün yeni serverları entegresi üzerine geçti. Umarım bugün için aynı şeyi düşünmüyorsunuzdur. Eğer aynı şeyi düşünüyorsanız youtube.com'un 23. serverındaki videolardan biridir. O serverında youtube yavaş çektirtme yaptırıyor. O videolar herkes tarafından çok indirilen videolar ve yavaş indirtmesine özellikle izin veriyor. Genellikle kurtlar vadisi gibi telif veren videolardır.

ben bugün aldım bi tane dün denedim gayet memnun kaldım teşekkürler

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Umarım her daim memnun kalırsınız.

Hala vimeo botu bozuk. düzeltilmesi dileğiyle çok memnunuz uygulamadan allah razı olsun hocam

Evet dün 1 defa vimeo botunu onardım fakat tekrardan bozuldu. Bozulmasının sebebiyse sunucuma videosunu çektirdiğim için sunucuma ban atıyor. Her ne kadar farklı iplerdende çektirsem ban atmaya devam ediyor. 1-2 gün içinde proxy serverlarıma tanımlarım ban atsada 1000 tanesine atamaz:)

Valla Bu kadar güzel yorum aldıktan sonra almadan edemicem dostum yarın yada ertesi gün bi tane alıcam. Kullanan arkadaşlar çok memnun gördügüm kadarıyla

Sizide aramızda görmekten onur duyarız. Hayırlı olsun şimdiden

Bakım yapacağınız zaman burdan söyleseniz çok iyi olur aslında.

Siteye erişim yok ?

Beyler açıklama gereksiniminde bulundum. Ana sunucuyu radoreye taşımıştık. Radoreye taşıdıgımız sunucu sadecehosting ve megatrhost daki sunucularımıza sürekli ban attı ve birbirleriyle çalışamadı. Bu yüzden hız kapasitesi düştü. Serverda donanım sıkıntısı cıktı ve hardisk hiçbirşekilde tamir edilemedi. Yarın inşallah öğlene kadar kurulum ve benim tarafım olan kısmı bitmiş olacaktır. Sistemin kapalı kaldığının 3 katı süre hesaplarınıza yüklenecektir. Sistem 2 gün öncesinin verilerine dönüş yapacaktır. son 2 günde süre satın almış herkesin bilgileri sanal pos ve paypalımızda kayıtlı bulunuyor. Tekrardan aynı üyeliklerle üye olmalı ve sürelerini talep etmeleri doğrultusunda anında yüklenecektir.

Yaşattığım ve yaşatınılan bu sıkıntı için herkesden özür dilerim.

Geçmiş olsun, böyle sorunlar olabilir. 2 gün önce süre satın almıştım, şu anda kalan gün 0 gösteriyor. Düzeltirseniz sevinirim. Saygılar

Beyler açıklama gereksiniminde bulundum. Ana sunucuyu radoreye taşımıştık.

Tekrardan aynı üyeliklerle üye olmalı ve sürelerini talep etmeleri doğrultusunda anında yüklenecektir.

Yaşattığım ve yaşatınılan bu sıkıntı için herkesden özür dilerim.

Destek kısmından bildirdim ilgilenirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.

Geçmiş olsun, böyle sorunlar olabilir. 2 gün önce süre satın almıştım, şu anda kalan gün 0 gösteriyor. Düzeltirseniz sevinirim. Saygılar
Merhabalar üstad, veri kaybı yaşadık. Eğer desteke yazıp süreyi istemediyseniz hemen destekten yazın hallederim. 28.09.2013 tarihinden sora yatırılan tutarlar sanalpos ve paypal ekranımda kayıtlıdır.
siteye erişim yok malesef
Merhabalar 7 saatlik kesinti yaşandı, sql sunucumuzun hardiski bozuldu. 3 gün öncesine geri dönebildik. Günlük yedeklerde aynı diskte bozuldugu için manuel aldıgım yedek vardı ona dönüş yapıldı.
Destek kısmından bildirdim ilgilenirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.
Merhabalar en geç her 30 dakikada bir destek bölümünü gün boyunca kontrol edicem. Hayırlı günler

Son 3 günde yeni eklediğim 12 botunda dosyaları silindi. Tekrardan botlar bölümünden istek yaparak bot isteklerinizi yazabilirsiniz. Minumum her kullanıcının 1 bot istediğini ayda 1 defa yapıyorum. Boş kalırsam 2,3,4. leride yapıyorum. Mesala bir arkadaşımız var 5 botunu yazdım, nedeni bot istediği sitenin alexa değeri ilk 10.000 içerisindedir. (Not: Erotik botlar yazmıyorum, oradan video çekip ekleme yapınca kanal kapatma riski yüksek. Bu tür kanal kapanmalardan sorumlu olmak istemiyorum)

Ayrıca önceki mesajımda dediğim gibi herkesin süresine +3 gün eklenmiştir(yaşattığım 7 saatlik ve 4 günlük sistemin geriye dönmesi için yapabileceğim telafidir. Herkesten tekrar tekrar özür diliyorum, 7 saat kapanmanın manevi telafisi olamaz.)

destek bölümüne arada bir bakın hocam.

beyler 4 günlük geri gitmeden dolayı destekde biriken ticket sayısı 1000 e yaklaştı. süresini 4 gün içinde uzatan ticketlara öncelik veriyorum. gece 12 olmadanda tüm ticketlara cevap verilcek. süreden madur herkese +1 gün veriyorum. 11 ayda ilk defa böyle oldu bizde taleplere yetişemiyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri