Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Tam tersi hocam bende diyordum bot niye bugun bu kadar hizli :) hizli yuklemeyi ayarladiysan sayfayi yenile ara sira

Telefondan gönderildi.

2-5dk aralıklarla yukleme yaptırıyorum ben , birde eklenti sıkıntıısı var

firefox versiyon 39 da bende kanal acılmıyor versiyon 32 kullanıyorum bundada eklenti desteklenmiyor diyor bir cozum yokmu [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] , 39 ve üstünde kanal acabilen arkadaslar var mı ?

edit : [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam client bolumunede toplu client sil ekleyebilir misiniz size zahmet surekli client ekliyorum , silmek zorunda kalıyorum , kanallarım bolumundeki gibi onlarıda silme olsa güzel olur.

Son düzenleme:
yükleme yaparken,toplu video yöneticisinde işlem yapmak risklimidir?Sürekli video yükletiyorum,adsense kanalları olduğu için başlıklarını düzeltmem lazım

Kolay gelsin..Tanıtım videosunda kredi kartı ile ödeme kaldırılmıştır deniyor ama ödeme seçeneklerinde aktif görünüyor..Video eski olduğu için diye düşünüyorum..Kredi kartı ile ödeme alınıyor mu acaba şu an ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu link tum botlardan editlemesiz video yuklemeye calısıyorum simdi server ile 2 saat oldu 8 video yukledi video boyutları max 150 mb ayrıca destekten yazmıssınız videoda kilitlenme olursa 8 dk sonra videonun altında alttakine gec linki cikar evet alttakine gec linki cıkıyor alttakine gec linkine tıkladıktan 5-10 dk sonra o kilitlenen videoyu yukleyip az once yukledigi videoyu tekrar yukluyor. yani videoları 2 ser kez yukluyor. ayın 20 sinde destekten yazdım 25 inde donus yaptınız 5 gun demi bana sıra geldi ? uyelik id: 34319

Hocam kanal kapanmalarıyla, adsense spama düşmeyle, temiz bir şekilde gmail alma ile ilgili videoyap kullanımına daha çok hitap eden, güncel ve ayrıntılı bir makale hazırlayabilir misiniz?

hocam daha 2. mesajın konunun altındaki sayfa sayına bi bakabilirmisin forumda böyle başka bir konu yok. ne kadar müşteri olduğunun farkındasındır umarım.

ne olmus nickim yeni mesaj yazmamısım diye kardes sana ne oluyor yukarda yazdıgım etiketlediyim mesajda adın geciyormu ?

---------- Spam Engelliyici 21:30 ---------- Önceki Mesaj 21:29 ----------

ayın 20 sinde mesaj attım o gun bugun cevap bekliyorum sen 5 gun birini bekledinmi

ne olmus nickim yeni mesaj yazmamısım diye kardes sana ne oluyor yukarda yazdıgım etiketlediyim mesajda adın geciyormu ?

---------- Spam Engelliyici 21:30 ---------- Önceki Mesaj 21:29 ----------

ayın 20 sinde mesaj attım o gun bugun cevap bekliyorum sen 5 gun birini bekledinmi

1 ay bekledim. ben sadece kendinizi onun yerine koyun dedim. sadece bugün web_scripti 100 kişi etiketlemiştir. ayrıca bottaki mesajlar hariç. sen hiç günde 100 etiketlenmeye baktın mı ;) biraz anlayış

[MENTION=34304]efecan[/MENTION] dostum desteği falan begenmiyosan botu begenmiyosan kullanmak zorunda değilsin karşındakine saygılı olmadığın sürece cevap zor alırsın

Xperia Z2 den gönderildi

@boss1903 al bi avukat daha yahu size ne oluyor saygıyı senden ogrenecek degilim herkes isine baksın. ne ustune erzan olmayan konulara burnunu sokan insanlar var yahu allahım yarabbim sabir

---------- Spam Engelliyici 21:57 ---------- Önceki Mesaj 21:54 ----------

bos kaldıkca kime yazsam kiminle tartıssam diye durup dusunuyorsun herhalde
benim sıkıntım var sıkıntımı bot sahibi arkadası etiketleyerek yazdım ondan cevap bekliyorum er yada gec verir cevabını ustune erzan olmayan kisiler mesajıma karsılık vermesin

Son düzenleme:
Gerginliğe gerek yok arkadaşlar.

Tüm destekdeki bekleyen mesajlar cevaplanmıştır. Bugün sabahtan bu yana hiç durmadan sadece destek mesajlarını cevapladım
[MENTION=34304]efecan[/MENTION] haftaiçinde aşırı yoğundum. Videoyap 10 gündür 5 saniye geçmeden zamanı gelen videoları yüklüyor. ve o bölüm için çok fazla sunucu bağlama işim oldu.

sıkıntına destekden yazdım buradan da yazayım.

Örneğin video 30dklık bir video. bu videoyu indir yükle + ünlem geç 1 dersen 1 dakikada yapar. ama bu videoya eşleşen geçer çerçeve eklersen 5-10dk sürer. bu video birde ek olarak hızlandır dersen 15-20dk sürer. bunun gibi 5-6 tane renderıda üst üstte daha cok seçersen daha yavaş olur tabiki anlık yüklemesi. ne kadar cok render o kadar cok bekleme olur haliyle.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sadece unlem gec 1 kullanıyorum ve video editlemesiz toplu link tum botlar simdi server ile yüklüyorum. ve size yazdıgım zamanda aynı yerden yükleme yapıyordum. atıyorum 30-40 dk lik vbir videoyu yukleme suresi editlemesiz oldugu halde 7-10 dk arasında yukluyor. soylediginiz uzere alttaki videoya gec linkine tıkladıgımda mukerrer yukledi bi kanala bu yuzden yuklemelerini iptal ettim.

---------- Spam Engelliyici 01:17 ---------- Önceki Mesaj 00:52 ----------

[/COLOR [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] destek bolumunu cevapladım kanal linklerini vs gonderdim sizi bekliyorum hocam

Kanalları seçerek silmek için tıklayınız.
Silinen kanalları kanal takibe ekle.

Yahu bu özellik ne ara gelmiş, videoyap iyi güzel ama şu kanalları topluca silme olsa güzel olacak diye söylenirken farkettim bugün :D

Elinize sağlık hocam, ünlem geç te bu arada neredeyse %95 çalışıyor. İnsallah hep böyle devam eder.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri