Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam firefox güncellemesini çıkartırmısınız artık. Ben botu sadece bu yönden kullanıyorum. Pingleme ve video ortası hariç çalışmıyor şuan da. Eşleşen ve engelli videolar silinmiyor..
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Cevap alamadım tekrardan yazıyorum belki gözünüzden kaçmıştır..

Bot su an cok guzel calisiyor fiyat artisi cok guzel oldu umarim ileriki zamanlarda yine artar performans önemli

Telefondan gönderildi.

fiyat artısı çok güzel oldu demek ne demek arkadaşım ? güldürdün beni :D

Sevindim gülmene :) sunucular su ile calismiyor hocam ne kadar cok gelir saglarsa bot sahibi o kadar fazla performans gosterir bot 25 liraya alip videolarimin yüklenmemesine sikayet etmek yerine 50 tl verip sorunsuz kullanmayi tercih ederim

Telefondan gönderildi.

Sevindim gülmene :) sunucular su ile calismiyor hocam ne kadar cok gelir saglarsa bot sahibi o kadar fazla performans gosterir bot 25 liraya alip videolarimin yüklenmemesine sikayet etmek yerine 50 tl verip sorunsuz kullanmayi tercih ederim

Telefondan gönderildi.

kardeşim hakkını helal et :) anladım bunu kastetmek istediğini.inşallah daha çok kazanırsın .sadece takılmak istedim.

Siteye şuan girilmiyor ve yine toplu yüklemeler ard arda toplanıyor yine hayırlısı bakalım. İnşallah geçenlerde olduğu gibi dengesiz yüklemeler olmazda 20 tane quiz kanalım kapanmış olmaz bir gecede yine..

Bot sahibi son günlerde yazdığım hiç bir şeyi iplemediği için artık destek mestek hiç biryerden yazmıyorum. Yeterki işim olsun başka bir şey istemiyorum artık.. Sorunları çok şükür kendimiz çözmeye başladık artık bot sahibi arkadaşın iplemez tavırları yüzünden..

dün videoyapdan 15 kanal yaptım 15de kapanmış kanallar sağlam kanallar ve ortak client kullanıyorum sizce nerde hata yapıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri