Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

2 gün önce yüklediğim tüm kanallar kapanmış, ayrıca 2 tane kanalı sadece bota bağlayıp video yüklememiştim onlarda kapanmış.

Az önce sana buraya yazarken 6 adet quiz kanal daha patladı. Değeri 60 lira biliyorsun.. Sırf alıştık diye kolay diye bu botu kullanıyoruz. Açıkcası kullanımını seviyorum ama böylede olmaz bu iş.. Bilmem kaç bin tane abone var. Yüklenen yükleniyor.2 günde bir arıza veriyor sistem, olan bize oluyor. Eskiden abone azken ne güzeldi hiç bir şey olmazdı. Boşuna dememişler nerde çokluk orda .. diye. Ama bir sorun var ve her zaman devam ediyorsa o sorunu daha sağlam çözmek lazım...

dün gece ekledigim 22 kanal telef oldu yetti artık ne kadar kanal yaparsam hepsi kapanıyor yetti canıma ilime emeklerim boşa gidiyor hep , [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üyelik Id : 34159 bi incelemeye alırmısın hocam , 4 kanal da 1 token alıyorum neden boyle oluyor anlamadım gitti.

1k hak boşa gitti . artık bi cozum bulalım su işe

2 gün önce yüklediğim tüm kanallar kapanmış, ayrıca 2 tane kanalı sadece bota bağlayıp video yüklememiştim onlarda kapanmış.

Aynısını yaşadım.. Token verme olayında da sıkıntı var bence.. Çünkü token verip özgün video yükle kısmından (toplu yükleme değil) tek video çektiğim kanallarda da kapanma oldu.

Üstelik ben her kanala ayrı token veren birisiyim. Yani o kadar özenli çalışıyorum. Buna rağmen patlama oluyor. Sadece otomatik yükleme değil token verme muhabbetinde de sıkıntı var bu ara bence..

Bu ara kanal bağlamayın. Bağladığınız kanallardaki otomatik yükleme emirlerini silin bence.. Sonra yüklerseniz.. Boşa kürek çekmeyin..

kanalları bağlayıp 25den fazla video atmamayı deneyin bence. benim o tarz 11 kanal ayakta. 10 saat önce açtığım 50 video emiri verilen kanal bile kapalı

1 sene önce kapanma oluyor diye videoyapı bırakmıştım.Vds de çalışmaya başladım telif yada flag harici kapanma 1 senedir daha yaşamadım .
Bu ara tekrar videoyap çalışmayı düşünüyordum yt to yt için fakat kapanmalar hala devam ediyor gibi gözüküyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] eğer belli bir sisteme oturtulursa şu şekilde çalışılırsa kanal kapanması yaşanmaz gibisinden sizde bunun açıklamasını yaparsanız güzel olur .
Çünkü hala sizin dediğiniz gibi çalışıp kanal kapanması yaşayanlar mevcut gibi özellikle bu ara duyduguma gore daha da artmıs durumda.
Bu sorun çözülürse yada hataların sebebı bellı olursa bende vıdeoyapa devam etmeyı dusunuyorum.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bir sorun var sanırım çok fazla kapanma yaşamaya başladım. mail satıcımı değiştirdim yine kapanmalar devam etti kendim açtım yine kapanmalar devam etti. Yaptığım kanallar 1-2 gün sonra kapanıyor. Çalışma tarzım da 1 senedir hep aynı. (Partner çalışıyorum) Kapanma yaşayan bu aralar çok mu yoksa bende mi bir hata var? Teşekkürler...

1 ay önceye kadar videoyap kullanıyordum 1 aydır kullanmıyorum.

Kendi bağlantım kendi açtığım eski 4-5 yıllık maillerim ile açtığım 20 adet kanalım uçtu gitti çoğunda 1-2 video vardı.
Token ve şifre bile almadım tek tek manuel yüklendi hepsi.

Kısaca böyle bir sorun yaşanıyor da olabilir.

Bilgi vermek istedim.

Arkadaşlar,

1 yıldan fazla süredir kapanmalara karşı yönetici desteğinden destek veriyorum. 30.000 den fazla üye var. Haliyle youtube bir tarama yapınca 10-15 kişinin kanalı kapanacaktır. Bu konuda desteğim var ki kişileri kapanma çözümünü sunuyorum. Yazan bir kişiyle 2-3 görüşme sonrasında sorun noktası bulunuyor ve kişi yapmadıkça sıkıntı kalmıyor. Tekrar tekrar aynı kişinin kanalı kapanması ise kişinin dediklerime uymamasından kaynaklanıyor. Dediklerim yapıldı ve ben bu yıl kimseye çözemiyoruz mu dediğim 1 kişi oldu? 1 kişi olmadı. Yazın yönetici desteğine halledelim. bot ile çalışmak belli kurallar ister.

Mesala;
1) ünlem geç 1 %60 dan aşağı seçimlerde bir yt videosu kopyalıyorsanız kanal partnerda olsa kanal taramada patlar içindeki videolar indirip yüklenmiş spam videodur.
2) Mobil uygulamalarla açılmış kanallarda risktir. Aynı uygulamayı yt biliyor ve kapatıyor. Kimin ne kanalı kaç kanalı var görüyor.
3) gizli vrya liste dışı onlarca video atılmasıda risktir.
4) adsense spame düşmüş olup adsensesi spame düşenleri yt günlük tarayıp aynı anda kapatıyor.
5) hızlı yükle ile zaman aralıksız yükleyenlerde aynı saniyede birden cok yükleme nedeniyle kapanır uyarılıyor zaten emri verexeği zmaan.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba. Zaten dediklerinizi siz uyarmadan 1 seneden beri yapıyoruz. Zaman zaman mail satıcısından kaynaklı kapanmalar yaşadık ama şuan öyle bir durum yok.. Olmadığınada eminim. Çünkü aynı kişiden aldığımız mailleri manuel yüklemelerde kullandığımızda sorun yaşamıyoruz.. Yani bu botla o kadar çok kanal açtım ama kapanma en çok son 2-3 haftaya kadar böylesine yaşamadım.. Yani sizde emin olun başka sorunlar mevcut..

Çalışma şeklimi yazıyım siz karar verin. Gerçi bilinen şeyler..
1- her kanala 40-50 videoyu geçmeden yükleme..
2- her kanal değişikiliği veya bota bağlamada ip çerez temizleme.
3- her kanala kendi clienti ile token veriyorum en garanti yol sizde demiştiniz. Ve bu tokeni başka kanalda kullanmıyorum..
4- 40-50 kanalda bir apiyi değiştiryorum..
5- Oto video yüklemeleri 3-5 veya 5-8 aralıklar yüklüyorum..
6-Ünlem geç %60-%70

Daha ne yapmam lazım acaba önlem için? Yani emin olun 1 senedir sorun yaşamıyordum. Çok nadir yaşadıklarımı saymıyorum. Son 2-3 haftadır bu kapanmalar olmaya başladı.

Büyük ihtimal token verme ve otomatik video yüklemenin düzensiz çalışmasından kaynaklanıyor. Pek alakası olacağını sanmıyorum ama abone çek kısmından abone çekmenin kanalların kapanmasında rolü varmıdır acaba diye de düşünmüyor değilim..

Çözülse şu sorunlarda boşa kürek çekmesek. Sizin dediğiniz gib 10-15 kişinin kanallarının kapandığını sanmıyorum sadece ben.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bende bu işe başladığımdan beri sizin botunuzu kullanmaktayım.
normal zamanlarda tek tük kapanmalar oluyordu ancak son hafta tüm yaptığımız kanallar gitmeye başladı. Bende yöntemimi yazayım .
-Her kanala girmeden önce ip reset ve çerez temizliği
-Maksimum 47 video
-Ortak client
-Ünlem geç 1 en az %70
-Adsense bağlayacağım kanallarda ünlem geç 2
-3-5 Dk yükleme aralığı.

Haziran ve temmuz 15lere kadar kapanma çok nadir oluyordu. Ancak son hafta neredeyse tüm yaptığım kanallar uçtu. Şuan botu dondurdum kapalı kanallar içinde ekli kontrol edebiliyorsanız üye numaramı yazayım.

Ben bu işte daha yeni sayıldığım için benim bazı hatalarımdan ve geçen haftaki yavaşlıkdan kanallarım kapandı bu benim için sorun değil çünkü yeterli tedbiri almadığımı düşünüyorum,

ancak bu kadar tecrübeli arkadaşın videoyap botuna bağlı kanallarının kapanması beni korkutuyor doğrusu.Boyle durumlarda botu hiç kullanmıyorum.Ve normal zamanda da kanallara çok az sayıda video atıyorum kapanmasın diye.

Belkide bu konuya sadece sorunu olanlar yazdığı için oyle gozüküyo bilemiyorum.

Arkadaşlar,

1 yıldan fazla süredir kapanmalara karşı yönetici desteğinden destek veriyorum. 30.000 den fazla üye var. Haliyle youtube bir tarama yapınca 10-15 kişinin kanalı kapanacaktır. Bu konuda desteğim var ki kişileri kapanma çözümünü sunuyorum. Yazan bir kişiyle 2-3 görüşme sonrasında sorun noktası bulunuyor ve kişi yapmadıkça sıkıntı kalmıyor. Tekrar tekrar aynı kişinin kanalı kapanması ise kişinin dediklerime uymamasından kaynaklanıyor. Dediklerim yapıldı ve ben bu yıl kimseye çözemiyoruz mu dediğim 1 kişi oldu? 1 kişi olmadı. Yazın yönetici desteğine halledelim. bot ile çalışmak belli kurallar ister.

Mesala;
1) ünlem geç 1 %60 dan aşağı seçimlerde bir yt videosu kopyalıyorsanız kanal partnerda olsa kanal taramada patlar içindeki videolar indirip yüklenmiş spam videodur.
2) Mobil uygulamalarla açılmış kanallarda risktir. Aynı uygulamayı yt biliyor ve kapatıyor. Kimin ne kanalı kaç kanalı var görüyor.
3) gizli vrya liste dışı onlarca video atılmasıda risktir.
4) adsense spame düşmüş olup adsensesi spame düşenleri yt günlük tarayıp aynı anda kapatıyor.
5) hızlı yükle ile zaman aralıksız yükleyenlerde aynı saniyede birden cok yükleme nedeniyle kapanır uyarılıyor zaten emri verexeği zmaan.

hocam dediklerini destekten yazdım Üyelik Id : 34159 , sıra geldiginde bakabilir misin . detaylı bir inceleme yapalım kanalları silmedim hiç 22 si birden kapalı .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 6 tane deneme şekli yap demiştiniz gmailler ile hepsini harfiyen uyguladım ve 3 gün sonra 5 kanalım kapanmıştı .tamm kabul adsense spama düşmüş 3 ü öyle gitti ya diğer 2 si bir tek adsense ve videoyapa bağlamadığım tek videolu ayakta ?

s.a hocam sene 2003 den beri botunuzu kullanıyorum vds aldım yenı eko vds ama benım hakkımdan yıyor nasıl oluyor bu ıs anlamadım vds almamızın ne anlamı kalmıyor gercekten destekten ılgılenırmısınız
uyelik id:832

---------- Spam Engelliyici 21:20 ---------- Önceki Mesaj 21:19 ----------

s.a hocam sene 2003 den beri botunuzu kullanıyorum vds aldım yenı eko vds ama benım hakkımdan yıyor nasıl oluyor bu ıs anlamadım vds almamızın ne anlamı kalmıyor gercekten destekten ılgılenırmısınız

[MENTION=15919]ca4ilya4[/MENTION] hocam, videoyap ın alfa tester ı sizdiniz herhalde, testleri bitirmek de 10 yıl kadar zaman almış gibi görünüyor?

Yok zaman alma degil mesele vds ilk cikdiginda videoyapda hic bi sekilde haktan yimiyordu ve sinirsiz video yukleyebiliyorduk butun dc lerde ama simdi bizim ayri bir sayfa acip kendimiz yukletmemiz gerekiyor ben calisan birisi olarak bunu yapamiyorum ondan dert yaniyorum

İpone den gonderildi

[MENTION=15919]ca4ilya4[/MENTION] 2003 den berimi. :) youtube'dan önce videoyap botumu vardı. :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam artık bir konuda kabullenelim ki herkes eskiden kullanmış olduğu aynı taktiği uygulamasına rağmen bende dahil buna kapanmalar artık iyice sıklaştı bence buna bir çözüm bulunmalı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri