2 gün önce yüklediğim tüm kanallar kapanmış, ayrıca 2 tane kanalı sadece bota bağlayıp video yüklememiştim onlarda kapanmış.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Az önce sana buraya yazarken 6 adet quiz kanal daha patladı. Değeri 60 lira biliyorsun.. Sırf alıştık diye kolay diye bu botu kullanıyoruz. Açıkcası kullanımını seviyorum ama böylede olmaz bu iş.. Bilmem kaç bin tane abone var. Yüklenen yükleniyor.2 günde bir arıza veriyor sistem, olan bize oluyor. Eskiden abone azken ne güzeldi hiç bir şey olmazdı. Boşuna dememişler nerde çokluk orda .. diye. Ama bir sorun var ve her zaman devam ediyorsa o sorunu daha sağlam çözmek lazım...
2 gün önce yüklediğim tüm kanallar kapanmış, ayrıca 2 tane kanalı sadece bota bağlayıp video yüklememiştim onlarda kapanmış.
Arkadaşlar,
1 yıldan fazla süredir kapanmalara karşı yönetici desteğinden destek veriyorum. 30.000 den fazla üye var. Haliyle youtube bir tarama yapınca 10-15 kişinin kanalı kapanacaktır. Bu konuda desteğim var ki kişileri kapanma çözümünü sunuyorum. Yazan bir kişiyle 2-3 görüşme sonrasında sorun noktası bulunuyor ve kişi yapmadıkça sıkıntı kalmıyor. Tekrar tekrar aynı kişinin kanalı kapanması ise kişinin dediklerime uymamasından kaynaklanıyor. Dediklerim yapıldı ve ben bu yıl kimseye çözemiyoruz mu dediğim 1 kişi oldu? 1 kişi olmadı. Yazın yönetici desteğine halledelim. bot ile çalışmak belli kurallar ister.
Mesala;
1) ünlem geç 1 %60 dan aşağı seçimlerde bir yt videosu kopyalıyorsanız kanal partnerda olsa kanal taramada patlar içindeki videolar indirip yüklenmiş spam videodur.
2) Mobil uygulamalarla açılmış kanallarda risktir. Aynı uygulamayı yt biliyor ve kapatıyor. Kimin ne kanalı kaç kanalı var görüyor.
3) gizli vrya liste dışı onlarca video atılmasıda risktir.
4) adsense spame düşmüş olup adsensesi spame düşenleri yt günlük tarayıp aynı anda kapatıyor.
5) hızlı yükle ile zaman aralıksız yükleyenlerde aynı saniyede birden cok yükleme nedeniyle kapanır uyarılıyor zaten emri verexeği zmaan.
s.a hocam sene 2003 den beri botunuzu kullanıyorum vds aldım yenı eko vds ama benım hakkımdan yıyor nasıl oluyor bu ıs anlamadım vds almamızın ne anlamı kalmıyor gercekten destekten ılgılenırmısınız
uyelik id:832
2003 yazmisim ya 23 haz 2013
İpone den gonderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.