Arkadaşlar ben Eklenti den client al kanal ekle seçeneği ile yaklaşık 100 kanal yaptım. Ancak hata bende mi eklenti de mi çözemedim geçen ay oldu bunlar toplu kapanma yaşamıştım. Tahminim eklenti den dolayı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar ben Eklenti den client al kanal ekle seçeneği ile yaklaşık 100 kanal yaptım. Ancak hata bende mi eklenti de mi çözemedim geçen ay oldu bunlar toplu kapanma yaşamıştım. Tahminim eklenti den dolayı.
tek kanal tek clınt seklındemı ekledınız ?
her client kendi alıyor ya hocam. Her kanalın kendi clientini verdim.
hepsi bırden kapandıysa buyuk sıkıntı az vıdeı atmaya bakın onunlada alakası oldunusanmıyorum ama bı nevı onlem
şu ana kadar 1 kanala attığım video sayısı taş çatlasın 60 dırKendi kanallarımı açmaya başladığımdan beri bide eklentiyi sadece video ortası için kullandığımdan beri kapanma yaşamadım
![]()
bende tam eklentıyı kullanma asamasındaydım soylesıgın ıyı olmadıkanal ekleme nasıl ortak clınt mı nasıl yapıyorsun
Var.videoyap ta ünlem geç varmıdır youtubumdaki gibi .
videonun sonuna videonun içinden görüntü ekleyip ,video yu 20 dk iken 30 dk yapan.
bide limiti varsa günlük limiti nedir.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hala firefox eklentisi düzgün olarak çalışmamakta. Yazdıklarımı bir kontrol eder misiniz? Kaç haftadır bu eklentinin çalışmasını bekliyorum. Botu sadece bu sebeple aldım.
Üyelik Id : 1123
kanal takipte sorunmu var geceden bu yana izlenimleri çekmiyor... Geçen seferki gibi yt kaynaklı mı yoksa yeni bir güncelleme mi geldi acaba
Uzun bir mesaj yazmıştım ama sildim. Alttaki linkden gördüğün gibi 6 gün önce tüm herşeyiyle çalışır vaziyete getirdim. Her hafta cumartesi gecesi firefox eklentisini güncellemye çalışıyorum. Kısmetse o gün geçen hafta cumartesi gibi yine bu hafta cumartesidir.
http://www.videoyap.com/firefox-eklentisi.php
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.