Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kucuk resım eklede sorun mu var?

hocam videoyap aşırı yavaş sebebi nedir destekten size yazdım ama hala dömediniz server16 da sorun mu var server hatası veriyor ...

Mobildeyim, mobilden sadece son 2 saat loglarını görebiliyorum. Son 2 saatte 1 tane yükleme zamanı gelmiş ve bekleyen video olmamış. Dilersen hocam yönetici desteğine yaz. 2 yenilik getiriyorumyarın öğlen yeniliklerden sonra bakarım hocam

merhaba ustadim dun oglen saat 12 gibi team ile bana baglanmistiniz bir sorun icin o sorunu gidermek icin bi api dosyasi verecektiniz ustadim acaba dosyayi hazirlayabildiniz mi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam firefoxtan kanalları sorunsuz eklerken birden "doğrulanmamış bir eklenti" hatası verdi firefox. eklentiyi sildim kurmayı denedim gene aynı hata sorun nedir hocam sizce ?

edit : sitede açıklamada yazmışsınız kusura bakmayın görmedim ;)

Son düzenleme:
Efe hocam Firefox eklentisinde kanalda 10 dk altı video denk geldiğinde video ortasını yapmıyor ve hata veriyor

merhaba hocam firefox eklentide video ortası reklamda 10 dakikadan kısa videolarda hata veriyor ve video ortası reklamları yapamıyoruz .baska yollada yapınca çok uzun zaman alıyor. bu soruna bir baksanız hocam teşekkürler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam resimlerden özgün video oluşturdum yine topluluk geldi bunun nedeni nedir acaba?

Sitenin menüsünde yeni yazılan bir yer açıldı. Listede gördükleriniz dışında bildiğiniz firmaların bilgilerini yönetici desteğine yazarsanız sevinirim. 160 farklı firma vardı ben bildiklerimi doldurup aktif ettim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam resimlerden özgün video oluşturdum yine topluluk geldi bunun nedeni nedir acaba?

Çalıştığın içerik kategorisinde kanı bozuk birisi var olduğu içindir. İçeriği değiştir hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] yok hocam öyle değil videoyap özgün video yap kısmından rastgele bir kelime girdim öyle oluşturdum deneme amaçlı

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] yok hocam öyle değil videoyap özgün video yap kısmından rastgele bir kelime girdim öyle oluşturdum deneme amaçlı

Merhaba hocam,

bu hafta yüklenmiş 168.742 slayt özgün videoya baktım 2 tane topluluk var. İçeriğinle alaklı gelmiştir hocam.

Edit: Tabiki bunun dışında video yöneticisine hiç girmemişlerin durumunu göremiyorum. Yani sonucu olumsuz cıkmışsa onları bilemem. üyelik id nedir hocam?

Son düzenleme:
Merhaba hocam,

bu hafta yüklenmiş 168.742 slayt özgün videoya baktım 2 tane topluluk var. İçeriğinle alaklı gelmiştir hocam.

Edit: Tabiki bunun dışında video yöneticisine hiç girmemişlerin durumunu göremiyorum. Yani sonucu olumsuz cıkmışsa onları bilemem. üyelik id nedir hocam?

Üyelik Id : 16479

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bloggerdaki google gibi getir WP ye uyarlanamaz mı, dizine gönder wp işe yarıyor ama google gibi getir olmuyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bloggerdaki google gibi getir WP ye uyarlanamaz mı, dizine gönder wp işe yarıyor ama google gibi getir olmuyor

Bakalım hocam bugün 1 yenilik geldi. 2. yeniliği getirmek üzeere bugün için uğraşıyorum. Akşama getirebilirim. Eklentinin video ortası açma bölümü bozulmuş eklenti güncelliycemtim. Bendehiç wordpress site yok hocam. Sende varsa birtanesinin ftp bilgilerini yönetici desteğime yazabilirsen akşama eklerim hocam.

efe hocam videoyaptaki partner listesi olayı çok güzel olmuş eline sağlık. bu liste youtube videoyap bitti diyenlere tokat gibi bir cevaptır.

Dailymotion toplu video bölümünü küçük video yükle, sonrada küçük ile büyüğü değiştir özelliği için durduruyorum arkadaşlar. Tahmini dailymotion toplu video açılış tarihi gece 01:00 dır

Son özellik niye hala videoyapta yok diyordum ki efe hocam yazmış. Kolay gelsin hocam en kısa zamanda aktif olur inşallah video değiştirme çok önemli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri