Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] buyurun hocam . Screenshot by Lightshot
id:4787 hocam

Haklısın hocam, 40 kanal standart aktifliği 60 a çıkarmıştım oradaki serverlardaalgılamayanlar varmış 40 ile 60 sınırı arasında kanal sınırı olanlarda kanal takip ve toplu video yönetici serverı o uyarıyı verenler olmuş olabilir kusura bakmayın güncellemesini yaptım

Haklısın hocam, 40 kanal standart aktifliği 60 a çıkarmıştım oradaki serverlardaalgılamayanlar varmış 40 ile 60 sınırı arasında kanal sınırı olanlarda kanal takip ve toplu video yönetici serverı o uyarıyı verenler olmuş olabilir kusura bakmayın güncellemesini yaptım

estağfurullah hocam ne kusuru :) tşk ederim kontrol ettim çalışıyor şaun.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 2 gündür video atmıyor botta sorun mu var acaba

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, destek talebi gönderdim, eko VDS aldım ancak sistem yükleme hakkınız bugünlük dolmuştur diyor. üye id : 36509 ayrıca botumun günlük yükleme sınırı 250. Normalde 500 olması gerekmiyor mu?

Edit : Cehalet başa bela :) Efe hocam gerekli bilgiyi verdi, yardımcı oldu sağolsun.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam geceden beri hiçbir hesabımı ekleyemedim.Her yazdığım kanalda,
"Yetki Verdiğiniz hesabın youtube kanalı bulunmuyor. Lütfen youtube kanalını açtıktan sonra tekrardan token veriniz."
Tüm hesaplarımın kanallarıda var.Fakat ekleyemiyorum.Yardımcı olur musunuz ?
Üyelik Id : 11159

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 2 gündür video atmıyor botta sorun mu var acaba

Merhaba hocam,

son 2 gündür videoyapa gelen emir sayısı 2016 yılına ait en yüksek yükleme miktarlarına ulaştı. Buda sistemde yavaşlamalara neden oldu. Tabiki bildiğiniz gibi videoyap ünlem geç 1 in içerisinde çok yüklü bir render sistemi bulunuyor. Bu render kanalların uygunsuz almasını önlüyor. bu nedenlede render kolay olmuyor. Fakat bugün yarın bu yavaşlık düzelicektir, siz emirleri verin çok gecikmeden yükletecektir hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, destek talebi gönderdim, eko VDS aldım ancak sistem yükleme hakkınız bugünlük dolmuştur diyor. üye id : 36509 ayrıca botumun günlük yükleme sınırı 250. Normalde 500 olması gerekmiyor mu?

Vdssiz üyeliklerde yükleme sınırı bulunmuyor, fakat vdsli üyeliklerde yükleme serverı olarak kanallarım kısmında ingiltere dc gibi seçim yerinde özel vdsinizi seçmelisiniz. Vds alıp videoyap serverlarına emir verirseniz videoyap hakkınızı kullanır hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam geceden beri hiçbir hesabımı ekleyemedim.Her yazdığım kanalda,
"Yetki Verdiğiniz hesabın youtube kanalı bulunmuyor. Lütfen youtube kanalını açtıktan sonra tekrardan token veriniz."
Tüm hesaplarımın kanallarıda var.Fakat ekleyemiyorum.Yardımcı olur musunuz ?
Üyelik Id : 11159

Merhabalar,

dünde bu durumu 1 kişi dile getirdiği için şüphe duymaya başladım. Son 5 günü taradığımda videoyapda kanal eklemediği 5dk dilim bulunan hiç bir an bulunmuyor. Yani hocam client id ve secreti açarken belkide youtube data apiyi enable yapmadınız. Loglarınıza baktıgımda firefox eklentimizle işlem yapmadığınızı görüyorum. Firefox eklentimizle kanal bağlarsanız otomatik eklenti kanalı bağlayacaktır. iyi çalışmalar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, VDS tanımlı hesapta gece boyunca 200 tane videodan 10-15 tane yüklemesi normal midir? VDS yükleme penceresini boş sekmede açık bırakmıştım, arada bir VDS in ramini de boşalttım ama yavaş gibi geldi. Nerede yanlış yapıyorum acaba?

Merhaba hocam,

son 2 gündür videoyapa gelen emir sayısı 2016 yılına ait en yüksek yükleme miktarlarına ulaştı. Buda sistemde yavaşlamalara neden oldu. Tabiki bildiğiniz gibi videoyap ünlem geç 1 in içerisinde çok yüklü bir render sistemi bulunuyor. Bu render kanalların uygunsuz almasını önlüyor. bu nedenlede render kolay olmuyor. Fakat bugün yarın bu yavaşlık düzelicektir, siz emirleri verin çok gecikmeden yükletecektir hocam.

Vdssiz üyeliklerde yükleme sınırı bulunmuyor, fakat vdsli üyeliklerde yükleme serverı olarak kanallarım kısmında ingiltere dc gibi seçim yerinde özel vdsinizi seçmelisiniz. Vds alıp videoyap serverlarına emir verirseniz videoyap hakkınızı kullanır hocam.

Merhabalar,

dünde bu durumu 1 kişi dile getirdiği için şüphe duymaya başladım. Son 5 günü taradığımda videoyapda kanal eklemediği 5dk dilim bulunan hiç bir an bulunmuyor. Yani hocam client id ve secreti açarken belkide youtube data apiyi enable yapmadınız. Loglarınıza baktıgımda firefox eklentimizle işlem yapmadığınızı görüyorum. Firefox eklentimizle kanal bağlarsanız otomatik eklenti kanalı bağlayacaktır. iyi çalışmalar

hocam pm attım 2-3 tane hala donus yok bakar mısın?

Merhaba Efe hocam,

Nasılsınız, sıhhatiniz nasıl inşallah daha iyisinizdir. İyi çalışmalar dilerim.

token verirken, yüklediğiniz hesapda kanal bulunmuyor hatası vermeye başladı. ama kanal var yardımcı olurmusun

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şuan bot videoları atmıyor diyecek kadar yavaşladı... dün gecen bu yana 12 video atmış. bakarsanız sevinirim.

Hocam yt anasayfada iken eğer token vermeyi deniyorsanız o hatayı veriyor. İçerik oluşturucu stüdyoya girip denediniz mi hiç? @ Reina

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam paypal ile süre aldım. fakat sistem aktif etmedi. ACİL!!! İlgilenirsen sevinirim. Kalan : 3 Saat, 15 Dakika Üyelik Id : 14168

Sorunu çözdüğün için teşekkürler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

yok hocam. olmuyor. diğer videoyap hesabımda oluyor ama. 35 tane kanal ekleyebildim. 36. kanal eklenmiyor. diğer hesapda sorun yok.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bot aşırı yavaş acaba bende mi sorun var ? benden başka yazan yok..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri