Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

http://www.videoyap.com/toplulink.php

hocam şu menüde linkleri kopyalıyorum aşağı inene kadar kanal secene kadar bazen kendi kendine ileri gidiyor 5-10 sniye sonra otomatik ileti gidiyor:) şuna bir bakar msnz

Tam olarak isteğinizi anlıyamadım hocam, linkleri girdiğiniz alanda mı aşağı inerken sıkıntı oluyor nasıl bir sıkıntıki?

Hocam kanal takipte grup oluşturdum, gruba aldığım kanalların kanal takibe girdiğimde ilk açılan ekranda görünmesini istemiyorum. Sadece üstteki grup adına tıklayınca görülsünler istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Mevcut grup ayarı:Kanal takibe girdiğimde gruba tıkladığımda kanallar listelensin.

Hangi grup otomatik açıkıyorsa gruplardan o geubu düzenleye girip, otomatik açılsın olayını tıklayınca açılsına çeviriniz.

dönüş yapmıştım hocam.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Adsense management API ile kanalları adsense hesabına girmeden bağlama gibi bir şansımız var mıdır acaba?

Birde firefox Client al kanal ekle makrosu inanılmaz yavaş işlem yapıyor şu an. Daha önce ki hızın yarısında neredeyse, problem bende mi ?

Malesef hocam, adsensw managemwnt api web siteleri içindir. Ancak tek yanı bağlanan adsense olursa kazancını gösterilebilir ama kanalı adsenseye bağlaması bulunmuyor o apinin.
Kanal Takip - İzlenme - hiç güncellenmiyor ya da günde 1 defa çok kötü.. Bu sisteme yakıştıramıyorum çok ayıp!!

Hocam, youtube güncellese benim sistemde güncellwr. Her 30 dkda bakar günde 1 kez değil hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam video ortası reklamı eklenti ile girerken sürekli [{message:"There was an error saving your sharing settings."}] bu hatayı alıyorum. nedir çözümü

Hangi grup otomatik açıkıyorsa gruplardan o geubu düzenleye girip, otomatik açılsın olayını tıklayınca açılsına çeviriniz.
Hocam zaten o seçenek ayarlı,
farklı bir şekilde sorayım:
Aktif kanallarımı yani 1'den 60'a kadar numaralı olan kanalları (içindeki mail adresleri değişse de etkilenmeyecek şekilde) bir grup yapabilir miyim?

Amacım henüz işlemde olan kanallarımı (1-60 arası) kanal takip ekranımda ilk açılışta göreyim, işlemi tamamlanıp sildiğim, sonrasında kanal takibe eklediğim kanalları manuel atayacağım grubun adına tıklayınca göreyim istiyorum.

firefox eklenti ile sürekli problem çıkıyor para kazanılmayan video varsa onu geçip bir sonraki videoya geçemiyor ama engel veren videoları silip yeniden denedim yine hata veriyor bir kaç tane girdikten sonra hata veriyor

Arkadaşlar videoyap aldım başladım çalışmaya ama acaba kapanma sorunu yaşayan var mı be kapanmayı engellemek İÇİN neler yapmak lazım

Arkadaşlar videoyap aldım başladım çalışmaya ama acaba kapanma sorunu yaşayan var mı be kapanmayı engellemek İÇİN neler yapmak lazım

2 gün önce aldm bende ilk gün 8 ikinci gün 3 kanal bağladım sadce 1 kanal kapandı ama o kanalı eklerken bot zaten uyarı verdi ipniz temiz değil bu kanal için dedi.

toplu video yükleme hakkını güne çevirme vardı onu nerden yapıyorduk bulamadım ara verdik baya değişmiş her şey :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam toplu video kısmı çalışmıyor bakarmısın.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam video ortası reklamı eklenti ile girerken sürekli [{message:"There was an error saving your sharing settings."}] bu hatayı alıyorum. nedir çözümü

Kullandığınız partnerın video ortası reklam açma tanımı eklentimizde bulunmuyor. Genellikle her partnerın video ortası ayarı aynıdır, demekki o partnerın farklı. Kanalın mail ve şifresini destekden yazabilirsen eklenti güncellemesi yapacağım zaman içerisine entegre ederim hocam.

Hocam zaten o seçenek ayarlı,
farklı bir şekilde sorayım:
Aktif kanallarımı yani 1'den 60'a kadar numaralı olan kanalları (içindeki mail adresleri değişse de etkilenmeyecek şekilde) bir grup yapabilir miyim?

Amacım henüz işlemde olan kanallarımı (1-60 arası) kanal takip ekranımda ilk açılışta göreyim, işlemi tamamlanıp sildiğim, sonrasında kanal takibe eklediğim kanalları manuel atayacağım grubun adına tıklayınca göreyim istiyorum.

Merhaba hocam, bir kanalın adını veya mail adresini değiştirmeniz kanal takip deki grubundan ayırmaz onu. Sadece kanal silerseniz, kanal takipdeki grupdan cıkmış olur.

firefox eklenti ile sürekli problem çıkıyor para kazanılmayan video varsa onu geçip bir sonraki videoya geçemiyor ama engel veren videoları silip yeniden denedim yine hata veriyor bir kaç tane girdikten sonra hata veriyor

Merhaba hocam,

ilk önce kanaldaki para kazanmayan tüm videoları silin. Sonrasında 1 tane videonun para kazanmasını manuel aktif edin. Maksat, para kazanma ayarını kanalın yapmaktır. Ondan sonrasında eklenti ile normal para kazanma açma veya video ortasını rahatça yaparsınız. Tıkanma yaşıyorsanız ekran görüntüsü çekip atarsanız ve kanalın mail ve şifresini verirseniz ilgilenir ve bugı gideririm.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üyelik Id : 5097

Desteğe pek bakamadım hocam, bir bölüm geliştiriyorum :)

2016 Ocak ayından bu yana kapanma diye birşey kalmadı hocam. 3 şeye dikkat etmen yeterlidir.

1) Her kanalına farklı ipden giriş yap ve çerezlerini her kanal girişi öncesinde sil.
2) Her kanalı firefox eklentimizdeki client al token al kanalı ekle methodu ile ekle.
3) Kanallarım sayfandaki ünlem geç 1 %süre + render seçeneği seçin.

Bol kazançlar

Hocam eklenti ölü gibi

Nasıl ölü gibi hocam? Eklentiyi sonuçta 15 gündür güncellemiyorum yavaşlamasının sebebi eklentiden değil, google un sayfalarının yavaşlamasındandır.

2 gün önce aldm bende ilk gün 8 ikinci gün 3 kanal bağladım sadce 1 kanal kapandı ama o kanalı eklerken bot zaten uyarı verdi ipniz temiz değil bu kanal için dedi.

Geçmişte spamden kapanmış bir kanalın ip adresini google tekrardan verirse ip olarak modeminize aynen bu durum olabilir.

toplu video yükleme hakkını güne çevirme vardı onu nerden yapıyorduk bulamadım ara verdik baya değişmiş her şey :)

Toplu video sayfası => sağ tarafdaki değiştirme ikonlu küçük kırmızı kutucuğa tıklayınız.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam toplu video kısmı çalışmıyor bakarmısın.

İlgili bölümde bir düzenleme yaparken bir hata yapmışım, düzelttim. Rica etsem ekran resmini silersen sevinirim hocam, makinanın klasörlerini gösteriyor :)

Server15te sorun var galiba, pcden yükleme yaparken bazen hata veriyo.

Diskinde bir problem göremedim hocam, yinede restart ettim. Teşekkürler

Umarım fiyatlarda biraz düşüş olur da yine devam ederiz. Botlar pahalı kanallar pahalı + kanallar sürekli kapanıyor + kanal kapanmasa adsensede ki kazançlara youtube el koyuyor ve bunların hepsi olurken 75tl bot giriyor 50 de kanal alsan 75 tl de o giriyor elde var 0. İçe 150 tl giriyorsun 4 5 aydır bu şekilde devam ettiğinden çok sıkıntı oluyor

7500 video hakkı 10 gün
15000 video hakkı 20 gün olsa cok güzel olurdu.
Gercekten fiyatlar biraz pahalı.
YT eskisi gibi olsa bu fiyatlara kimse agzını bile acmaz ama biraz esnek paketler gelirse cok daha faydalı olacaktır. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Efe abi dünya engelini geçmek için toplu video kısmına dair planların var mı abi çünkü kanallar çöp oluyor engel geçilmiyor

hocam videoyapı en eski kullananlardan biriyim en büyük sıkıntısı bence renderdır videoyapa videonti gibi bir program entegre etseniz o şekilde render alsa bence çok dehşet olur yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri