Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

toplu video hakkını güne çevirme olayı kalktımı benmi bulamadım
uzun zamandır ilgilenemiyordum o yüzden yardımcı olabilirmisiniz
Devam ediyor.
sol menü Toplu videoya tıklayın=>sağ tarafta iki ok işareti var aşağı yukarı şeklinde ona tık
işlem tamam.

Tüm destek soruları cevaplanmıştır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstadım çok geçmiş olsun.Rabbim şifalar versin.
Dailymotion için, Dm den Dm ye otomatik kanal çekme özelliğini eklemeyi düşünüyor musunuz acaba ? Şu anda sadece Yt den Dm ye oluyor.Bazı içerikler Yt de bulunmuyor bulunsa da Dm için uygun değil.

Merhaba hocam,

Allah razı olsun, cümlemizin sevdiklerie Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin.

---

Dm'den Dm'ye otomatik çekim malesef kasıtlı yapmıyorum. Çünkü dm'den video indirmek gerçekten youtube'a göre 10 kat daha yavaş oluyor. Bu nedenle Otomatik çekme olmasada daily toplu video bölümünde diğer botlardan daily kanalını kendi kanalınıza aktarma yapabilirsiniz.

iyi çalışmalar

Efe abi geçmiş olsun

Merhaba hocam,

Rabbim Şifa versin abi , Çok şükür durumu iyi ama dikkatli olmak lazım.

Merhaba hemşo,

Geçmiş olsun kardeşim, babanız inşallah iyidir.

ben uzun zamandır bakmıyorum forumlara. Bazı şeyler okudum forumda, botların satışının v.s durdurulduğunu. İnanamadım. Şu an bot satın alabiliyor muyuz?

Merhaba hocam,

---

Botların derken, ben diğer botları bilemem hocam. Benim botumun satışını ben sadece yeni üye olmak isteyenlere karşı durdurdum. Eğer zamanında açtıgınız bir üyeliğiniz varsa üye girişi yapıp satın alabilirsiniz.

Geçmiş olsun hocam Allah sifa versin

Merhaba hocam,

Abi geçmiş olsun Allah acil şifalar versin [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba hocam,

hocam merhaba, geçmiş olsun öncelikle,
2 tane hesabımı birbirine bağlayacam ancak giriş yaparken 2.hesaba "Hatalı videoyap.com hesap bilgileri girdiniz." diyor. ancak doğru giriyorum, bug mu var anlamadım..
1.hesap 16684
2.hesap 4707 [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba hocam,

---

2 hafta önce yaptığım şifre değiştirme yapısını o bölümün hesaplar arası değişikşiğine uygulamıştım. Ama yeni hesapları birbirine bağlamayı entegre etmeyi unutmuşum :) 15-20 dk ya halletmiş olurum.

Genel sorun hocam vende de aynısı oldu

Yeni şifre yapısını o bölümde düzeltmeyi unutmuşum :) Teşekkürler hocam.

Devam ediyor.
sol menü Toplu videoya tıklayın=>sağ tarafta iki ok işareti var aşağı yukarı şeklinde ona tık
işlem tamam.

Arkadaşa yardımın için çok teşekkürler hocam. Bol kazançlar

Hocam videoyapa giris yapiyorum kanal ekle veya baska sayfaya girince 5 saniye icinde geri anasayfaya donuyorum bunun cozumu nedir?

Tüm destek soruları cevaplanmıştır.

Merhaba hocam,

---

Dm'den Dm'ye otomatik çekim malesef kasıtlı yapmıyorum. Çünkü dm'den video indirmek gerçekten youtube'a göre 10 kat daha yavaş oluyor. Bu nedenle Otomatik çekme olmasada daily toplu video bölümünde diğer botlardan daily kanalını kendi kanalınıza aktarma yapabilirsiniz.

iyi çalışmalar

Merhaba hocam,

Merhaba hemşo,

Merhaba hocam,

---

Botların derken, ben diğer botları bilemem hocam. Benim botumun satışını ben sadece yeni üye olmak isteyenlere karşı durdurdum. Eğer zamanında açtıgınız bir üyeliğiniz varsa üye girişi yapıp satın alabilirsiniz.

Merhaba hocam,

Merhaba hocam,

Merhaba hocam,

---

2 hafta önce yaptığım şifre değiştirme yapısını o bölümün hesaplar arası değişikşiğine uygulamıştım. Ama yeni hesapları birbirine bağlamayı entegre etmeyi unutmuşum :) 15-20 dk ya halletmiş olurum.

Yeni şifre yapısını o bölümde düzeltmeyi unutmuşum :) Teşekkürler hocam.

Arkadaşa yardımın için çok teşekkürler hocam. Bol kazançlar

Abi bir ara özel mesajına bakarmısın?

Hocam oncelikle gecmis olsun , eklentiye soyle bi ozellik eklememiz mumkun mu? video ortasi reklamlari girerken , eger video eslesenliyse onu es gecip , bi sonraki videoya gecsin , eger imkani varsa cok iyi olur , cunku bazen eslesenli videolari silmiyoruz izlenim getirdigi icin.

firefox eklentisinde yeni client aldırırken arada duruyor sonra bir daha başlatıyorum alıyor sizdede böylemi

hocam merhaba, serverda arıza var diyordunuz o ne zaman düzelecek? yani yüklemeler ne zaman stabil hale gelir? teşekkürler

Merhaba Arkadaşlar,

Destekde bekleyen tüm mesajlar cevaplanmıştır.

Son 1 haftada ciddi yenilikler yaptım. Geliştirmeleri incelemek için : Duyurular - Videoyap.com

Bir sayfada şifre değiştirmen isteniyor , değişirsen normale dönüyor..

Arkadaşa anlatımın için çok teşekkürler hocam. Sağolasın.

Abi bir ara özel mesajına bakarmısın?

Şu sıralar yoğunum hocam ama pm mesajlara bugün bakacağım. Önceliği verdiğim alan videoyap desteğidir.

Hocam oncelikle gecmis olsun , eklentiye soyle bi ozellik eklememiz mumkun mu? video ortasi reklamlari girerken , eger video eslesenliyse onu es gecip , bi sonraki videoya gecsin , eger imkani varsa cok iyi olur , cunku bazen eslesenli videolari silmiyoruz izlenim getirdigi icin.

Aslında biliyormusun hocam bunu bir arkadaş geçen hafta istedi ve bende yaptım. Ama bir istek daha var eklentide onuda yapıp bugün yarın güncelleme çıkaracağım. Teşekkürler :)

Abi yetkili desteğe bakar mısın bu arada geçmiş olsun :)

Tahir hocam cevaplamışımdır:) Çünkü bekleyen yok.

Efe hocam varmı tavsiyeler...

O şeref hocam, sen nerelerdesin ya:) Şimdi öyle birşey sordun ki hocam, herşey üstüne tavsiye vardır. Yani sıkıntı yaşanan veya ihtiyac olan şey neyse onun üstüne yazı yazayım hocam.

firefox eklentisinde yeni client aldırırken arada duruyor sonra bir daha başlatıyorum alıyor sizdede böylemi

Genellikle donduğu nokta neresidir hocam, onada bir fixleme getireyim?

bende de oluyor ama her zaman değil.

aynen bendede oluyor 10 mailde 2-3 kez yapıyor

hocam merhaba, serverda arıza var diyordunuz o ne zaman düzelecek? yani yüklemeler ne zaman stabil hale gelir? teşekkürler

Merhaba hocam,

Dün toplu videolara emirleri aktaran büyük makinam kilitlendi, bende 15 dk sonra cep telefonuma gelen sınır aşıldı sms ile gördüm. Durumu datacentera ilettim fakat yaklaşık 6 saat boyunca makinalar turbo moduna almayanlara yükleme yapmadı. Tabiki ipin ucu kaçtı o sırada, bugün içerisinde %99 performansın normale döneceğine inanıyorum hocam. Kusura bakmayınız, iyi çalışmalar

Genel de donduğu nokta enable kısmı var ya abi orası , onu söylemiştim 1 kez sende denemeler yapmıştın bende takılmıyor demiştin abi.

adamın dibisin eline koluna sağlık

Eyw üstad, bilmukabele

Genel de donduğu nokta enable kısmı var ya abi orası , onu söylemiştim 1 kez sende denemeler yapmıştın bende takılmıyor demiştin abi.

Evet sen demiştin üstad. Ama bu kadar çok kişide bu arada sırada takılma olayını bilmiyordum. Demekki genel bir durum var hocam. Enable kısmına gelince hiç bir işlem yapmadan mı kalıyor hocam yoksa enable yapıp da sayfamı değiştirmiyor? Enable sayfası genellikle youtube data api enable mi yoksa analytics ve gmail api lerdede oluyor mu?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mesela client al, token al dedim ya abi enable kısmına geliyor öylece bekliyor sonra enable sayfasında donduğu için tekrar o sayfada sağ tık yapıp client al token al diyorum o şekil oluyor abi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mesela client al, token al dedim ya abi enable kısmına geliyor öylece bekliyor sonra enable sayfasında donduğu için tekrar o sayfada sağ tık yapıp client al token al diyorum o şekil oluyor ve buna ek olarak project oluştururkende kalıyor orda ilerlemiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri