Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba hocam, teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Anasayfadan ortalama günde 1000'e yakın video uğraşırsanız eklersiniz. Günlük toplu video ile tek tuşla 150 video atabilirsiniz. Diğer özellikleri saymıyorum. Eğer 150 nin limitini arttırmak isterseniz hocam toplu videolar sayfasında link var oradan arttırabilirsiniz. Hayırlı akşamlarhocam denedim herşey süper hız vs. fakat şu limit olmamış![]()
Bot sunucusu geliştirilmeli güncel videolar atıyorum gecikiyorum hocam
Biraz ağır yoğunluktan dolayı akşamları 50 mb videoyu bile ağır atmaya başladı?
Merhaba hocam,
Normalde türkçe olarak uyarı mesajını tam yazar fakat sizde api anahtarında hata oluşmuş. Kanallarım bölümüne giriniz api anahtarının yanında nasıl oluşturulur linkine tıklayınız. ---------------- işaretlerinin arasında bir link var. Yeni sisteme göre api anahtarı almayı anlatıyor. Oradaki işlemleri yaparak alırsanız, api anahtarınız ileride sıkıntıda çıkarmaz. Hayırlı günler
Hocam yeni api key nasıl alınır bunu biliyorum.Sorunum hala devam ediyor.Detayları sitenizin destek bölümüne yazdım ,ilgilenirseniz sevinirim.
sisteminizi büyük bir beğeniyle kullanıyordum ancak son 1 haftadır bir yavaşlama da söz konusu.
not:var olan api keyi silip yenisini oluşturmama rağmen sorunum devam ediyor.
Merhaba hocam, büyük beğeniyle inşallah hep kullanırsınız. Api key de youtube cloud servera geçirdi. Yeni api keyi oradan oluşturduğunuzda sıkıntı vermiyor. Sistemin destek bölümün den de cevap yazdım hocam. Youtube bazı kanallara zorunlu yeni apiyle çalışmasını sağlatıyor. Yeni apiyi alıp çalıştırmak gerekiyor. Mesala bugunde 1 arkadaş geldi, o yeni apiyi yaptım dedi ama püf noktayı kaçırmış.
Bazı arkadaşlar yeni api almak nedir derse tıklayıp inceleyebilir.
destek bölümüne yazdım hocam bakar mısınız
Telif-sil para kazanma aç kısmında sadece 100 videonun para kazanmasını açıyor gerisi kalıyor?
şu anda bota erişim sağlanmıyor ilgilenirseniz sevinirim
Şu anda erişim sağlanıyor sıkıntı kalmadı teşekkür ederim
Bugün eklenen botlar:
+ Nytimes.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vineturkey.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Yazete.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Milliyet.tv (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
Merhaba hocam,
öncelikle dediğiniz şekilde 100 sınırı varmış, şuanda sınırsız hale getirdim.
http://www.youtube.com/account_monetization normalde bu adresten toplu olarak reklamları aktifleştirebiliyorduk. Oradan yaptığımızda bu işlemi 100 tane yapıyordu. Ben bunu açıkcası bilmiyordum. Bizim sistemde buraya bağlıydı, ama artık işlem sonrası hala parakazanmayan varsa onlarıda para kazan yapıyor.
S.a. bu botu alinca vps almaya gerek kalmiyor sanirim?
Hesap makinesi cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.