Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam , Üyelik Id : 12502 DESTEK ten yazdım bakabilirmisin?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dünden beri video yüklemede sıkıntı var 1 tane bile yüklemedi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Küçük bir ödeme yaptım , arttırma için onaylar mısın hocam? Üyelik Id : 2129

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] desteğe yazdım bakarmısınız
Üyelik Id : 32988

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle videoyap destekde bekleyen 0 mesaj bulunmaktadır.

Açıkcası videoyap'da yeni üyelik alımını kapattıktan sonra cirolarım düşer diye umuyordum fakat cirolarım arttı. Haliyle videoyap destekde arttı. Yine haliyle Videoyapda video yükleme rakamları v.s. Kısaca herşey arttı. Herkese teşekkür ederim. Bildiğiniz üzere önceliğim videoyap destekden mesajlara yetişmektir, vakit olursa foruma cevap verebilyorum. Kısmetse forumdaki bekleyen mesajlara yarın sabah cevap vereceğim. Fakat şuanda değişen durumlar hakkında bilgilendirmeler yapmak istiyorum.

1) Vdsinde render alıpda, kanallarına vds ile girmek istemeyip videoyap üstünden kanallarına video yükleyen yüzlerce(henüz bu bölümü binlerce arkadaş kullanmıyor:) ) arkadaşım bulunuyor.

Bu bölüm için bende bir tane türkiye lokasyonlu makinam vardı. Bu makina videoyu alıyor ilgili serverlara aktarıyordu. Tabiki amaç türkiyede fiber kullananlar ve türkiye vds kullananların çoğunlugu için türkiye lokasyonluydu. Şimdi toplu pc uploadda upload sunucu olarak ingiltere seçebiliyorsunuz. Yani avrupa veya amerikdaki arkadaşlar için dosyanın türkiyeye yavaş gelmesi önlenmiş youtube'a göre 3 kat hızda yükletme olanagı sağlamış olduk.

Ayrıca bildiğiniz üzere o sayfada bekleme süresi limitini 2-3 ay önce kalmış. Tek sayfada 40video limtinide yeni olarak 70 e çıkardım. Tabiki birden cok sekmede çalışmasında sıkıntı bulunmuyordu zaten.

2) Sadece proxy üyelerime proxy sistemimle alakalı detaylı bilgilendirme mesajları destekden gönderildi. (Alt yapı geliştirmeleri)

3) İzlenim satışı sistemimin fiyatı 2-3 hafta önce 3.5 TL'den 5 TL'ye çıkmıştı. Bu fiyat farkı izlenimin anında gelmesi yani bildiğiniz fişek hızında gelmesi ve seoya etkisi nedenle yapılmıştır.

4) Bir üstad tarafından Google+ da paylaşımın hitte etkisini öğrendim. Testlerimi bitirdim, yakında Google+ multi paylaşımları videoyapda yine kredi satışıyla yayına başlayacaktır.

5) Her ay sonuna(25-30) yaklaşıldığında youtube sistemlerinden video indirmekte yavaşlıyor, yüklemekte yavaşlıyor. İlk önce api serverlarını yavaşlatıyorlar sonrasında ise manuel kullananların. Dünden bu yana yavaş durumdadır. Video yüklemelerde sarkmalar mevcuttur. Zaten 1 ay önce günlük gelen video yükleme adedine göre şuanda gelen günlük yükleme adedi 2 ye katlandı. Yani rekor kırılıyor birde yavaşlık meydana geldi. Ben tabiki yeni serverlar sipaiş ettim, ama benim işim acil önemli yavaşlık bekleyemem diyenler varsa bekleyen videolar sayfasını 1-2 sekmede açık bırakabilir(Turbo moduna geçiş yapmış olursunuz).

Her türlü sorunuzda lütfen videoyap desteği kullanınız. Soruların çoğu artık prof sorular oluyor. Bu nedenle hesaplarınızdaki loglara bakıp cevap vermem gerekiyor. Aynı zamanda önceliğim videoyap destektir.

Yaşasın VİDEOYAP Ailesi

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle videoyap destekde bekleyen 0 mesaj bulunmaktadır.

Açıkcası videoyap'da yeni üyelik alımını kapattıktan sonra cirolarım düşer diye umuyordum fakat cirolarım arttı. Haliyle videoyap destekde arttı. Yine haliyle Videoyapda video yükleme rakamları v.s. Kısaca herşey arttı. Herkese teşekkür ederim. Bildiğiniz üzere önceliğim videoyap destekden mesajlara yetişmektir, vakit olursa foruma cevap verebilyorum. Kısmetse forumdaki bekleyen mesajlara yarın sabah cevap vereceğim. Fakat şuanda değişen durumlar hakkında bilgilendirmeler yapmak istiyorum.

1) Vdsinde render alıpda, kanallarına vds ile girmek istemeyip videoyap üstünden kanallarına video yükleyen yüzlerce(henüz bu bölümü binlerce arkadaş kullanmıyor:) ) arkadaşım bulunuyor.

Bu bölüm için bende bir tane türkiye lokasyonlu makinam vardı. Bu makina videoyu alıyor ilgili serverlara aktarıyordu. Tabiki amaç türkiyede fiber kullananlar ve türkiye vds kullananların çoğunlugu için türkiye lokasyonluydu. Şimdi toplu pc uploadda upload sunucu olarak ingiltere seçebiliyorsunuz. Yani avrupa veya amerikdaki arkadaşlar için dosyanın türkiyeye yavaş gelmesi önlenmiş youtube'a göre 3 kat hızda yükletme olanagı sağlamış olduk.

Ayrıca bildiğiniz üzere o sayfada bekleme süresi limitini 2-3 ay önce kalmış. Tek sayfada 40video limtinide yeni olarak 70 e çıkardım. Tabiki birden cok sekmede çalışmasında sıkıntı bulunmuyordu zaten.

2) Sadece proxy üyelerime proxy sistemimle alakalı detaylı bilgilendirme mesajları destekden gönderildi. (Alt yapı geliştirmeleri)

3) İzlenim satışı sistemimin fiyatı 2-3 hafta önce 3.5 TL'den 5 TL'ye çıkmıştı. Bu fiyat farkı izlenimin anında gelmesi yani bildiğiniz fişek hızında gelmesi ve seoya etkisi nedenle yapılmıştır.

4) Bir üstad tarafından Google+ da paylaşımın hitte etkisini öğrendim. Testlerimi bitirdim, yakında Google+ multi paylaşımları videoyapda yine kredi satışıyla yayına başlayacaktır.

5) Her ay sonuna(25-30) yaklaşıldığında youtube sistemlerinden video indirmekte yavaşlıyor, yüklemekte yavaşlıyor. İlk önce api serverlarını yavaşlatıyorlar sonrasında ise manuel kullananların. Dünden bu yana yavaş durumdadır. Video yüklemelerde sarkmalar mevcuttur. Zaten 1 ay önce günlük gelen video yükleme adedine göre şuanda gelen günlük yükleme adedi 2 ye katlandı. Yani rekor kırılıyor birde yavaşlık meydana geldi. Ben tabiki yeni serverlar sipaiş ettim, ama benim işim acil önemli yavaşlık bekleyemem diyenler varsa bekleyen videolar sayfasını 1-2 sekmede açık bırakabilir(Turbo moduna geçiş yapmış olursunuz).

Her türlü sorunuzda lütfen videoyap desteği kullanınız. Soruların çoğu artık prof sorular oluyor. Bu nedenle hesaplarınızdaki loglara bakıp cevap vermem gerekiyor. Aynı zamanda önceliğim videoyap destektir.

Yaşasın VİDEOYAP Ailesi

Senı yakalamısken sunu sorayım mı :)

Kanal Tanımlarken yanı Sag tık , Client al vss işlemlerı yaptırırken bazen bu uyarı cıkıyor ...

QQ935Z.png

Bazen de ;

OLMAMASI GEREKEN BİR HATA , LÜTFEN YONETICIYE ILETINIZ!!! APİ SAYFASINA YÖNLENME HATASI YAPILDI...

Bu şekilde hata verıyor :)

Hee cok mu verıyor HAYIR , 10 kanalda 2 kere falan ama YÖNETİCİYE ( [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ) iletin dedıgıne göre bilgin olsun hocam :)

Belkı de hatayı bır ben alıyorumdur ama Mozillla falan guncel ...

Kanal Tanımlarken yanı Sag tık , Client al vss işlemlerı yaptırırken bazen bu uyarı cıkıyor ...

QQ935Z.png

Bazen de ;

OLMAMASI GEREKEN BİR HATA , LÜTFEN YONETICIYE ILETINIZ!!! APİ SAYFASINA YÖNLENME HATASI YAPILDI...

Hee cok mu verıyor HAYIR , 10 kanalda 2 kere falan ama YÖNETİCİYE ( [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ) iletin dedıgıne göre bilgin olsun hocam :)

Bende de oluyor o durum , 2.kez denediğimde düzeliyor , firefox eklentisi saniyeyi tam ayarlayamadığı için bazen hata verebiliyormuş.Bu da Youtube kaynaklı sanırım.

Bende de oluyor o durum , 2.kez denediğimde düzeliyor , firefox eklentisi saniyeyi tam ayarlayamadığı için bazen hata verebiliyormuş.Bu da Youtube kaynaklı sanırım.

Tabı tabı ıkıncı de gecıyor zaten ama vakıt kaybı işte bızım yapmamız gereken bırsey varsa yapalım dıye sordum hocam :)

bu ara videoyapdaki en büyük sorunum pcden video atarken sürekli olarak bagzı videoları atmaması.bi videoyu 3 parçaya bölmüşüm,2sini atıyor digerini 1 hafta ugraştım atmıyor.onu atmayınca diger 2side bi işe yaramıyor :D tabi bu sadece belirli bi dosyada olan bi sorun degil,her uploadda neredeyse 1-2 videoda çıkıyor bu sorun.

Son düzenleme:
bu ara videoyapdaki en büyük sorunum pcden video atarken sürekli olarak bagzı videoları atmaması.bi videoyu 3 parçaya bölmüşüm,2sini atıyor digerini 1 hafta ugraştım atmıyor.onu atmayınca diger 2side bi işe yaramıyor :D tabi bu sadece belirli bi dosyada olan bi sorun degil,her uploadda neredeyse 1-2 videoda çıkıyor bu sorun.

Pazar günü eklediğim ingiltere pc upload sunucuyu çekerek denedin mi hocam? 4-5 dir konuya yazıyorsun 1 kere desteğe gelmedin. Desteğe şeref vereydin yönlendirmiş olurdum

Pazar günü eklediğim ingiltere pc upload sunucuyu çekerek denedin mi hocam? 4-5 dir konuya yazıyorsun 1 kere desteğe gelmedin. Desteğe şeref vereydin yönlendirmiş olurdum
Hocam yeni eklediğiniz ingiltere pc upload serveri seçmek isteyince karışık seçiliyo. Kendimiz serveri seçemiyomuyuz?

o bölüme hiç dokunmadım daha önce,zaten otomatik hepsini ing yapmışım.sorun yine antivürüsle alakalı.bana ne yapıyorsa o yapıyor,her işime engel olan tek şey senin kullandıgın o antivürüs.muhtemelen dedigin gibi bu işin en iyisi yada en iyilerindendir ama beni sevmedigi ortada.sürekli işime taş koyuyor :)

Hocam yeni eklediğiniz ingiltere pc upload serveri seçmek isteyince karışık seçiliyo. Kendimiz serveri seçemiyomuyuz?

Hocam, cachedendir. Notlarım sayfasında abc vs yazın cache temizlesin sonra ülkeyi değiştirince olacaktır. O seçime cache göz ardı koyamayı unutmuşum yarın koyarım

o bölüme hiç dokunmadım daha önce,zaten otomatik hepsini ing yapmışım.sorun yine antivürüsle alakalı.bana ne yapıyorsa o yapıyor,her işime engel olan tek şey senin kullandıgın o antivürüs.muhtemelen dedigin gibi bu işin en iyisi yada en iyilerindendir ama beni sevmedigi ortada.sürekli işime taş koyuyor :)

Kanallarım kısmındaki değil hocam, toplu pc upload sayfasındaki. Ben kimsede ing ayarlamadım seçimi sizlere bıraktım. Karışık türkiye ve ingiltere diye 3 seçenek var:)

onuda ing seçtigimi hatırlıyorum ama tamda emin degilim,bu gece onu seçtigimden emin olarak tekrar bi bakarım hocam.

boş üyeliği olupta veren arkadaşlara şükranlarımızı sunarız:)

Nice uzun yıllar dilerim Üstad , Allah gönlüne göre versin.. Musait olunca desteğe bakabilirmisin abi :) Mermi gibi sorular yolladım da :)

Eyw hemşo teşekkür ederim:) Her daim inş.

Hocam özür dilerim görmedim , bir iki gün içinde sanırım 5.6v yayınlamıssın bende 5.5v vardı ondan yapmıyormus , Sabah sabah 5.6v eklentiyi kurdum çayır çayır eklıyo ... Ellerine kollarına saglık :) Allah razı olsun :)

Bu arada +4gün içinde ayrıca teşekkürler ...

+4 gün için rica ederim hocam. v5.7 de daha da iyi olacak inş. Takılma anlarında uyarı mesajları eklemiştim, o mesajlar bana yol göstericek inş :) Alttaki mesajında detaylıca cevaplıycam inş.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] nice yıllara hocam
hocam 4. yaş sebebiyle şu avrupa lokasyon sunucuları pazar gününe kadar aktif et de pazartesi şu işlere sorunsuz rahat bir şekilde başlayalım

Nasıl hocam, ingiltere upload sunucusunda var mı bir durum? inş iyidir hocam, çok büyük bir blade ayarladım upload için.(Videoyapın en pahalı makinası diyebilirim). Bilgisayardan upload bölümünde diğer türkiye lokasyon dosyayı alıyor ilgili videoyap ülke serverına gönderiyor orada renderlanıp kanala yükleniyordu. Bu ingiltere upload sunucusu ise dosyayı pcinizden alıyor kendisi renderlıyor. Sonra ilgili ülke serverına gönderiyor orası yüklüyor.

hocam merhabalar :D beni tanıyosun. whatsapdan konusmustuk. 2 isteğim vardı senden bir topluluk 10k hak olayı - birde şu kanalalsat toplu gmail ekleme. yazıcam dedinde beklıyorum hala anladın sen :D

Merhaba hocam,

Bu konuda güzel bir değişiklik yaptım. Limitlerim sayfasının üst alanına bunu ekledim hocam.

Kanalalsat için özel bir yazılım geliştiriyorum hocam, biraz sürecek ama inş iyi olacak.

@Web_Scripti nice yıllara hocam, pc uploadda dünden beri sorun yok. Hocam küçük bi isteğim var sizden: Kanallarımızı kendimiz sıralama seçeneği getiremezmisin, hiç olmazsa kanalları eklenme tarihine göre sıralayabilsek iyi olur.

Yani hocam düşünüyorum ama aklıma tekrardan sıralamayı nasıl yaptıracam bir aklıma fikir gelmiyor. Mesala sol tarafına rakam girdirsem, rakamlı sıralatma bir problem. Ben en iyisi sıralatma değiştirme olayını biraz araştırayım. Bu konuda aklıma güzel bir fikir gelebilir hocam.

Evet bu gerçekten güzel olur :) kanal silip başka bir kanal ekleyince karışabiliyor çok şey

Evet hocam, aynı derdi bende videoyap kullanırken yaşıyorum sırf bu olay için kanalı hiç silmiyorum:)

Eski bir bot kullanıcısı olarak ben cevaplıyayım,var hocam.Hesap ekle diyerek önce 2 hesapta birbirini eklemiş olmalı sonra da hak transferi yaparsınız.

Hak transferi için cevapdan dolayı teşekkürler hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 2 gündür kanallara yükleme talimatını kendi başına iptal edip hakları iade ediyor, neden bunu yapıyor? kanallara videoların bir kısmını yüklemiş bir kısmını iptal etmiş felan, 2 dir yapıyor 1 gün içinde

üyelik id 16684

bir sürü talimat vardı şimdi tekrar yapmam çok zor onları tekrar yükletebilir misin?

acil uyarılarda logları var hocam, tek ricam o iptal olanları yüklesin nasıl tekrar uğraşacam şimdi

Merhaba hocam,
Yazdığın anda mesajını dikkate alıp bir takım değişiklikler yapmıştım. Bir sıkıntı kaldımı hocam?

Selamün aleyküm efe hocam her zaman sisteminiz hakkında gelirdim bu kezde farklı sistem için yardımınıza ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim :)
hocam tek client id vede client scrette limite düşmemek için ne yapmamız gerekiyor masaüstü botla 900 video attık sınıra düştü videoyapta bu sınıra düşmüyor bunu aşmak mümkünmüdür hocam :)

Wbj8JP.jpg

Her clientın günlük belli bir limiti bulunmaktadır. Düştüğün bu durumun 2 türlü çözümü olabilir.

1) Tek client değil, her kanala farklı client alarak yapabilirsin. Böylelikle her kanal için 900-1000 video yükletme hakkın olmuş olur.

2) Yok ben tek clientda yapıcam diyorsan hocam, google buna çözüm olarak para yatır client hakkını arttır diyor. Günlük 1000 civarı video yükleme 1 client için ücretsiz. Ekstradan ortalama 1.000 civarı video yükletme günlük 25 usd civarı bir para hocam.

Hocam bu pro vds leri eko vds lere çevirsen olmaz mı?
pro vdslere bakıyorum hep boşta, eko vdsler de hiç boş kalmıyor, yetişemiyoruz.

Merhaba hocam,

Makinalara paylaştırdıgım ram ve cpuları değiştirmek kola gelsede hocam tekrardan bir makina kurmak gerçekten zor oluyor. 2-3 gün içerisinde 2 pro vdsi 4 eko vds e çevirmeyi yapacağım inş.

QQ935Z.png

Bazen de ;

Bu uyarı mesajlarını kasıtlı belirli noktalara koydum hocam, tarayıcı nerede takılıyorsa onları alınan hata mesajları ile tespit öğrenmek ve sonraki güncellemede o alana özel fixleme getirmektir. İnş getirmiş olacağım hocam. Arada sırada olan takılma ve sonrasında tekrardan emretme olayını düzeltmek adna.

onuda ing seçtigimi hatırlıyorum ama tamda emin degilim,bu gece onu seçtigimden emin olarak tekrar bi bakarım hocam.

Nasıl hocam durum? deneyebildin mi?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Reis normal üyeliğim var toplu pc upload'dan 1 video yüklücem boyutu 2,05gb fakat dosya boyutu buyuk diye kabul etmıyor sebebi nedir acaba yükleme limi 2,5gb normalde degılmı :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Reis normal üyeliğim var toplu pc upload'dan 1 video yüklücem boyutu 2,05gb fakat dosya boyutu buyuk diye kabul etmıyor sebebi nedir acaba yükleme limi 2,5gb normalde degılmı :)

Limitlerim sayfasına 2.5 yazmış ama gerçekte 1.5 dan 2.0 ye çıkarmıştım. Artık pcden upload olan bir videonun maksimum boyutunuda o sayfada yazdığım gibi 2.5 gb a çıkardım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri