- Web sitesi
- www.videoyap.com
hocam bende öyle düşündüm şifremi unuttuma tıkladım ama bu seferde "hatalı mail adresi girdiniz!" diyor. tüm kullandığım mailleri denedim,hatta maillerim içinde "videoyap"ı aradım,bildirim yok, e o zaman madem yeni üyelik alayım diyorum ücretsiz üye ol'a tıklıyorum önüme üye olma formu çıkmıyor, "Hata: Mail Adresi daha önceden kullanılmıştır." yazısı çıkıyor. cookie'leri silip yenidenmi denesem?
Merhaba hocam, denediğiniz şifre ve mail adresini aynen pm olarak atarsanız hemen incelemek isterim. Videoyap.com a üye olunca otomatik mail göndermiyoruz. Sadece şifremi unuttum ve destek bölümünün cevapları mail olarak gidiyor.
sitenizde kredi kartıyla ödeme seçeneğinde ssl sertifikanız yok paypal dışı kredi kartı ile ödeme imkanı yok mu
Merhaba hocam, saldırı alma nedeniyle https protokolünü kapattık. SSL var ama girmiyoruz(yaklaşık 4 aydır). Paypalın kendi kredi kartı ödeme bölümünden yapabilir veya havale yapabilirsiniz. Güvenip güvenmemek sizee kalmış birşeydir. 1 yıl 1 aydır hiç kimse kredi kartımda şu sorunu yaşadım demedi ve diyemez.