Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] merhaba hocam acaba dm kanal kaç adet girebiliriz sisteme sınır nedir
yt 75 galiba

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam proxyler hangi ülkelere ait ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] merhaba hocam acaba dm kanal kaç adet girebiliriz sisteme sınır nedir
yt 75 galiba

Dailymotion bölümünde kanal ekleme sınırı bulunmuyor hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam proxyler hangi ülkelere ait ?

hocam sadece amerika proxy satışı yapıyorum. Çok yüklü miktarda proxy alımı yaptığım için diğer ülkelere hiç bulaşmadım, bulaşmayı düşünmüyorum. Çünkü bir ülkeden ne kadar yüksek adet o kadar iyi ücret oluyor.

Abi destekten yazdım şu kampanya ile ilgili bilgi verebilir misin gün alacağım ona göre :)

Güzel kampanya hocam.
Videoyap için bir isteğim olacak sizden. Çekeceğimiz videolardaki sesi kesebiliyoruz güzel ama istediğimiz müzik dosyasını çektiğimiz videoya entegre etme özelliği de eklense çok daha güzel olacak..

Mehmet hocam uzun suredir videoyap kullanmiyordum sikdi tekrar kullanmaya baslayim bayaga bi gelistirme olmus elinize sağlık ancak eskiden suremizi istedigimiz kadar dondurabiliyorduk. Simdi ayda 2 kez dondurma hakkimiz varmis. Bu 2 yi 10 falan yapsaniz ya da uyelik satarken dondurma haklarina gorede satis yapsaniz olmaz mi?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selam arkadaşlar
toplu video hakkı 3000 30 tl diyor mesela
burada 3000 günlük mü toplam mı :/

hocam üyelikler arasi gün hakki transferi mümkün mü ? hesabımdan diger hesabıma gün transferi yapmak istyrm

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bende videoyap botu var odel in, programla gmaile giriş yaptıktan sonra firefoxta sağ tıklayıp cliente tıklıyor, burda sizin eklentiniz devreye giriyor ve işlemleri yapmaya başlıyor

bazı gmaillerde eklentiyi çalıştırdıktan sonra bu hatayı aldığından dolayı burda duruyor bu işlemi okeylemeden proje oluşturamıyor

bunu hallederseniz sevinirim
Screenshot by Lightshot

Tüm destek mesajları cevaplanmıştır. (desteğin ortalama son 1 aydaki mesajları cevaplama süresi 6 saattir)

Güzel kampanya hocam.
Videoyap için bir isteğim olacak sizden. Çekeceğimiz videolardaki sesi kesebiliyoruz güzel ama istediğimiz müzik dosyasını çektiğimiz videoya entegre etme özelliği de eklense çok daha güzel olacak..

Merhaba hocam,

Daha önce bunu videoyap öneri tahtasına yazan oldu ama talep gelmedi başkalarından. Başkalarından talep gelse altta zorluğu ben aşacağım. Ama 10-15 kişiden bu konuda kullanırım talebi yok hocam.

bu isteğiniz çok zor bir özellik. Nedeni ise şöyle, şimdi bazı arkadaşlar diyecekki. 1 saatlik bir video yaptım 1 saatlik ses dosyasıyla birleştirmek istiyorum. Bazı arkadaşlar diyecektir ki benim 2 dk lık ses dosyamı 30 defa tekrar ettirin ve 1 saate kendisi çıksın, yani videoya göre kendini çoğaltsın. Bu nedenledir ki hocam bir videodaki sesi silip sizin vereceğiniz ses dosyasını bu tip çoğaltmalar çıkacaktır. Hatta bu ses dosyasını benim sisteme girmeniz için önceden bilgisayardan upload etmeniz gerekecektir ve internetin yavaşlığı nedeniyle bu durum sıkıntılara sebep verecektir.

Mehmet hocam uzun suredir videoyap kullanmiyordum sikdi tekrar kullanmaya baslayim bayaga bi gelistirme olmus elinize sağlık ancak eskiden suremizi istedigimiz kadar dondurabiliyorduk. Simdi ayda 2 kez dondurma hakkimiz varmis. Bu 2 yi 10 falan yapsaniz ya da uyelik satarken dondurma haklarina gorede satis yapsaniz olmaz mi?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba hocam,

Süre dondurma olayını bundan 3 yıl önce yaparken arkadaşlar tatile çıkıyoruz bir üyelik alımında bir defa süre dondurma olsun dediler. Bende o zaman eklemiştim. Sonrasında arkadaşlar hasta oluyoruz süre donduramıyoruz, bu nedenle süre dondurulsun dediler. Fakat bu durumu 4 ay önce aylık 2 defa süre dondurma kıstası getirdim. Nedeni ise herkes hafta sonu üyelerimin %90 süresi aktif oluyor. Hafta içi bazı günler %40'a kadar online sayım azalıyordu. Tabiki ben server maliyeti çıkarırken belli bir aktiflik oranına göre çıkarıyorum. Yani %100 ü üyelerimin aktif olsa serverlar yetişsin diye para ödüyorum. %40 a aktif kalınca %60 boşta makinaların parası ödenmiş oluyor. bu nedenle bu özelliğe 4 ay önce bir kıstas ekledim.

selam arkadaşlar
toplu video hakkı 3000 30 tl diyor mesela
burada 3000 günlük mü toplam mı :/

Malesef 2017 yılına girildiğinde o yapıda değişiklik yaptım. Tek seferlik toplam fiyatıdır hocam. 30 TL yatırınca hesabınıza tek seferde 3.000 Toplu video hakkı yükleniyor ve tekrardan yükleme yapılmıyor.

hocam üyelikler arasi gün hakki transferi mümkün mü ? hesabımdan diger hesabıma gün transferi yapmak istyrm

Merhaba hocam,

Sadece videoyap günü ve videoyap kanal hakkı transferleri yapılırken bir kısmı değil, tamamı yapılabiliyor. Yoksa bir üyem gelir 3 aylık alır ve 1'er aylık fiyatından satma ticaretleri başlar. Hatta faiş fiyatlarla 5 günlük gibi satışlar başlatır. Videoyap açıldıgından beri bunun transferi sürenin veya ekstra kanal hakkının tamamı olacak şekilde yapılabilmektedir.

Not: Toplu video hakkı, videoyap kredileri miktar şeklinde aktarılabilmektedir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bende videoyap botu var odel in, programla gmaile giriş yaptıktan sonra firefoxta sağ tıklayıp cliente tıklıyor, burda sizin eklentiniz devreye giriyor ve işlemleri yapmaya başlıyor

bazı gmaillerde eklentiyi çalıştırdıktan sonra bu hatayı aldığından dolayı burda duruyor bu işlemi okeylemeden proje oluşturamıyor

bunu hallederseniz sevinirim
Screenshot by Lightshot

Merhaba hocam,

Kısmetse yarın eklentiyi buna göre düzenleyeceğim hocam. Mümkünse o uyarıyı veren kanaldan 2 tane mail ve şifre bana destekden verirmisn hocam.

Merhaba efe abi iyi çalışmalar. Bot ile kanal çekme talimatı veriyorum. Talimatta yüzde 25 kırp ve yüzde 20 koyulaştır diyorum ama videolar aynı şekilde yükleniyor sebebi nedir ? Birde kanal çekerken tam ekran videolara çerçeve nasıl ekleyebilirim ? Çerçeveyi seçince sağına soluna vb kenarlara istediğimiz gibi aldırma imkanımız var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba hocam,

Kısmetse yarın eklentiyi buna göre düzenleyeceğim hocam. Mümkünse o uyarıyı veren kanaldan 2 tane mail ve şifre bana destekden verirmisn hocam.

destekten gmail bilgileri verdim, bakarsanız sevinirim
yalnız gmaille giriş yaptıktan sonra sözleşmeyi onaylama çıkıyor buna tıklamamanız gerek, sözleşmeyi onaylarsanız api proje oluşturma seçeneğinde bu hatayı vermez

Üyelik Id : 38078

desperado596 Nickli Üyeden Alıntı

Merhaba hocam,

Sadece videoyap günü ve videoyap kanal hakkı transferleri yapılırken bir kısmı değil, tamamı yapılabiliyor. Yoksa bir üyem gelir 3 aylık alır ve 1'er aylık fiyatından satma ticaretleri başlar. Hatta faiş fiyatlarla 5 günlük gibi satışlar başlatır. Videoyap açıldıgından beri bunun transferi sürenin veya ekstra kanal hakkının tamamı olacak şekilde yapılabilmektedir.

Not: Toplu video hakkı, videoyap kredileri miktar şeklinde aktarılabilmektedir.

Demişsiniz benm 4 tane üyeligim var hocam 1 inde hiç süre yok . diger 3 ünde var. süre haklarını 1 üyeligime toplamak istyrm baskasına satiş yapmayacagm yani. mümkün bu degil mi ?

merhaba hocam acil kodu ile görüşmeye başladığımız konu hakkında bilgilendirme yapabilirmisiniz. Teşekkür ederim.
Üyelik Id : 2109

Merhaba,

Destekten mesaj yazdım, bulabilirseniz çok memnun olurum.

Üyelik Id : 4538

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri