Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
destekten doğru dürüst cevap yok videolarım YÜKLENMİYOR SÜREKLİ 3-5 GÜ ERTELİYOR SADECE 100 VİDEOYU BİLE ERTELEYEREK YÜKLÜYOR. BU SİTEDE GÜNDE 20 30K VİDEO YÜKLEYEN İNSANLAR KONU AÇIYOR ONLARA AYRI SERVER Mİ KURULUYOR ÇİFTE STANDART MI VAR ANLAMIYORUM BİZ 100 VİDEO YÜKLEYECEZ DİYE CANIMIZ ÇIKIYO ADAMLAR 20 30K VİDEO YÜKLÜYO DESTEK SIFIR
Hocam merhaba her insanın yoğun donemleri olabiliyor efe bey 4 yıl oldu sürekli destek veriyor herkesin bir ailesi ve işi var efe bey günlük hayatta da aşırı yoğun bir insan ve videoyapla sadece kendisi ilgileniyor ne yardımcısı var nede personeli sisteme sadce kendisi bakıyor onu savunmak için yazmadım sadce bildiklerimi aktarmak istedim destekten müsait zamanda muhakkak dönüş yapar 4 yıldır yapıyor
evet haklısın BUGÜN AKTİF OLUP 3 GÜN ÖNCE YAZDIĞIM DESTEĞE CEVAP VERMEMESİ DE İŞİNİ NE KADAR ÖNEMSEDİĞİNİ GÖSTERİYOR. bu adam artık işiyle videoyapla ilgilenmiyor kazanacağı parayı kazandı vurdu gitti vurgunu şuan zoraki yapıyor bunu anlamanız lazım artık
Emin ol, Efe abinin videoyap`tan gelecek paraya ihtiyacı yok. Kapatsa bugün kapatır. Sadece yoğundur.Bildiğim kadarı ile kendisinin büyük bir şirketi var.
Cenazelerim var, sistemi her daim stabil tuttum. Stabil olmayan gün olursada hep ekstra süre ekledim. Takıldığınız yerlerde tanıtım videomuzu izleyiniz, bu hafta içerisinde tekrardan 12 saat destek vermeye başlıycam. Günde 3 saat destek veriyorum, sadece kritik gördüğüm spruları cevaplıyorum.
Cenazelerim var, sistemi her daim stabil tuttum. Stabil olmayan gün olursada hep ekstra süre ekledim. Takıldığınız yerlerde tanıtım videomuzu izleyiniz, bu hafta içerisinde tekrardan 12 saat destek vermeye başlıycam. Günde 3 saat destek veriyorum, sadece kritik gördüğüm spruları cevaplıyorum.
arkdaşlar bir ara efe hocanın yerine işlemlerimizi halleden yardımcı bir elemanı vardı yanılmıyorsam halen geçerli değil mi bu durum?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.