Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üyelik id 16290 ödeme ve destekte bekleyen sorunlar ılgılenılmesı beklenılıyor kolay gelsin

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üyelik id 16290 destege sorunu yazdım

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bi karışıklık oldu herhalde
bana "Merhaba,

Teşekkür ederiz, ödemeniz hesabımıza ulaşmıştır. Kanal haklarınız hesabınıza eklenmiştir. Eğer Bir sorunuz olursa bize bu bölümden sorabilirsiniz.

İyi Kazançlar" böyle mesaj geldi ama extra kanallar gelmedi 2 gündür kullanamıyorum videoyapı desteğe bakın lütfen sırf böyle bi durumda kalmamak içinextra kanala hakları bitmeden ödeme yaptım yine aynı durum ile karşılaştım
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ayıptır ya 3 gündür extra kanal haklarımın tanımlanmasını bekliyorum 3 gündür yönetici çevrim için oluyor benim kanal haklarım eklenmiyor

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dünden beri videolarım yüklenmiyor. Hiç talimat verdiğim gibi yüklenmiyordu zaten uzun zamandır. Kanalları dün ekledim daha bir tane bile video yüklenmemiş. Destekten yazdım ama cevap alamadım lütfen bakarmısınız
Üyelik Id : 35707

Efe hocaya ulaşabilen varmı?
Yaklaşık 10 gündür günlük yükleme limiti 2k sabit kaldı.

Ayrıca pmden önemli sorular soruldu :)

İyidir inşallah kendisi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 4 -5 gündür +100 kanal hakkımın yüklenmesini bekliyorum
sürekli kanalları silin diyor hiç bir işlem yapamıyorum
üyelik id 16107

Arkadaşlar her ay süre uzatıldığında yeni kanal ekleme kotası eklemiyor mu videoyap ? Daha bu ay kullanmaya başladımda. Her ay + kanal ekleme hakkımı alacağız ?

Arkadaşlar her ay süre uzatıldığında yeni kanal ekleme kotası eklemiyor mu videoyap ? Daha bu ay kullanmaya başladımda. Her ay + kanal ekleme hakkımı alacağız ?

Videoyap Sure ayrı kanal ekleme hakkı ayrı hocam evet heray nasıl süre uzatıyosanız kanal ekleme hakkınızıda uzatacaksınız

5/11/2017 tarihinde aldığım videoyap extra 100 kanal haklarımı kullanamıyorum hiçbir işlem yapamıyorum hep kanal silmeye yönlendiriyor bugün 6 gün oldu. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
üyelik id 16107

Üyelik Id : 13266
merhaba hocam benimde kanal hakkım 3-4 gündür eklenmiyor müsait olduğunuzda bakarsanız çok iyi olur.

bilgisayardan uploadı sağlıklı kullanan varmı

ana sayfada 1 gb üstü videoyu yüklemiyor.
toplu bilgisayar upload dada hiçbirini yüklemiyor.

Son düzenleme:
Hocam videoyap ile bastıgım kanallara kısa süre sonra bu mail geliyor, sonrasında kanal ünleme düşüyor, buna ne gibi önlem alabiliriz ?

Değerli Geliştirici,
Kısa bir süre önce Google Cloud Projenizi tespit ettik. Projem 63647 (id: regal-river-183200), kotanın kısıtlamalarını, birisi olarak hareket eden ve Hizmet Şartlarımızı ihlal eden birden fazla proje üzerinden atlatıyor. Projeniz 63647 (id: regal-nehir-183200) projem askıya alındı

Yt to Yt'de skıntı yaşayan var mı ? Saat 10:30 da yüklemeye başladım, 11 video yüklenmiş.

benmde bazı kanallara vıdeo attı gorunuyor ama bırtane bıle yuklememıs sıstem..
sıkıntıdayız ınsallah duzeltılır magdurıyet gıderılır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri