Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iki hesabımda çöp oldu yatıyor.ayıpdır günahtır ilgilenmiceksen kapat gitsin.süremiz bitiyor burda efe hocam yazıyor herşey düzeldi die.sonra süre alıyorum tekrar videoyap patlıyor kaç defa böyle denk geldi ayıptır artık
eklenti kanal eklemede sorun yaşıyorsanız güncel eklentiyi kurun, muhtemelen sizde eski eklenti kuruludur ondan sorun yaşıyorsunuz
onuda kurdum ama bende hala aynı firefox hangi sürüm kullanıyorsunuz ?
Merhaba Arkadaşlar,
Eklentinin 73. versiyonunu yayınladım. Her versiyon geçişi genellikle hep 5 gün üzerinde oluyor. Çünkü google 2-3 ayda bir tasarım değiştirmeye başlıyor 5-6 gün oynadıkça oynuyor. Neredeyse tüm sayfalaron kaynak kodlarını değiştirdiği için eklentiyi onarmakta uzun sürdüğü gibi kendilerde ben onarıyoum 2 saat sonra yeniden değişiyor. Şuanda 12 saat stabilliği koruduğun için yeni eklentiyi yayına aldım.
Eklentiye yeni güncelleme gelirse lütfen client anlatım sayfasındaki gibi yani eklentinin yapması gerektiği gibi siz clientınızı açıp ekleyiniz. Sonuçta videoyapda eklenti sadece son 2 yıldır var, öncesinde eklenti olmadan yapılıyordu
![]()
Bu sayfada durup kalıyor abi
@Web_Scripti internet hızım 10 mb ama Firefoxum çok yavaş 1 yardım eder misin? Yada sorun eklentide abi nasıl eklentide şimdi daha önceden 1-2 kere project oluşturulmuş kanala eklenti 3. projecti oluşturmuyor bu konu hakkında bilgin var mı abi ?
Arkadaşlar, şuanda loglardan baktığıma kadar her dakika kanal ekleyeniyor sisteme. Eğer eklentinizi güncellediniz ve hala sıkıntı yaşıyorsanız belkide yarın google sizin sayfanızı güncelleyecrktir. Yarın feneyin olmazsa eklentim güncel kanal bilgilerim bunlar ekleyemiyorum diyip kanal bilgilerini destekden yazaröısınız
![]()
Bu sayfada durup kalıyor abi
@Web_Scripti internet hızım 10 mb ama Firefoxum çok yavaş 1 yardım eder misin? Yada sorun eklentide abi nasıl eklentide şimdi daha önceden 1-2 kere project oluşturulmuş kanala eklenti 3. projecti oluşturmuyor bu konu hakkında bilgin var mı abi ?

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.