Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

:mad:Tatil modu kaldırıldıktan sonra ne destekten ne buradan hiç bir türlü geri dönüş yapılmadı. Eklenti de güncellenmiyor, para iadesi de yapılmıyor. 3 aktif hesabım çöp gibi yatıyor. seni severiz sayarız efe hocam ama bu şekilde olmaz ki..

iki hesabımda çöp oldu yatıyor.ayıpdır günahtır ilgilenmiceksen kapat gitsin.süremiz bitiyor burda efe hocam yazıyor herşey düzeldi die.sonra süre alıyorum tekrar videoyap patlıyor kaç defa böyle denk geldi ayıptır artık

iki hesabımda çöp oldu yatıyor.ayıpdır günahtır ilgilenmiceksen kapat gitsin.süremiz bitiyor burda efe hocam yazıyor herşey düzeldi die.sonra süre alıyorum tekrar videoyap patlıyor kaç defa böyle denk geldi ayıptır artık

Hocam yaşadığınız sorun nedir bende 10 gündür bir sıkıntı yok o yüzden sordum
Konuyu güncelledikten sonra gayet stabildi hala da öyle
Destek konusunda ekstra benmde sorunum var ona da bakmıyor

edit şimdi denedim bendede çalışmadı, yanlış anlaşılma oldu biraz afedersiniz, son zamanlarda denememiştim ama en son kanal bağladığımda yine burdan eklenti sorunlu demişlerdi bende sorun yoktu, ondan söyledim

Son düzenleme:
onuda kurdum ama bende hala aynı firefox hangi sürüm kullanıyorsunuz ?

56.0.1

edit şimdi denedim bendede çalışmadı, yanlış anlaşılma oldu biraz afedersiniz, son zamanlarda denememiştim ama en son kanal bağladığımda yine burdan eklenti sorunlu demişlerdi bende sorun yoktu, ondan söyledim

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR BU WEB MONEYDEN ÖDEME YAPMAK İSTİYORUM DA ÜYELİK UZATMAK İÇİN DEĞİŞİKLİK OLMUŞ WEB MONEYDE YAPAMADIM.

Daha önce web money hesabıma giriş yapıp çok kolay gönderiyordum şimdi nereye tıklayacağımı bulamadım.

Nasıl bir üyeden diğerine gönderiyoruz wmz Yani videoyap üyeliği uzatmak için?

manuel olarakta client token alamadım. Menüler herşey değişmiş. Bu sorun ne zaman düzelecek hiç mi foruma girmiyorsunuz hocam bu nedir gözünüzü seveyim ya ?

az önce bende bikaç kanal baglayayım dedim bota,manuel olarak token filan alsanda baglanmıyor kanal.kanal mailını giriyorum,kanalla videoyap arasında baglantı kurmak için izin istemesi gerek ama hata sayfası çıkıyor.manuel olarakda kanal eklenmiyor şuan ya ni :)

Merhaba Arkadaşlar,

Eklentinin 73. versiyonunu yayınladım. Her versiyon geçişi genellikle hep 5 gün üzerinde oluyor. Çünkü google 2-3 ayda bir tasarım değiştirmeye başlıyor 5-6 gün oynadıkça oynuyor. Neredeyse tüm sayfalaron kaynak kodlarını değiştirdiği için eklentiyi onarmakta uzun sürdüğü gibi kendilerde ben onarıyoum 2 saat sonra yeniden değişiyor. Şuanda 12 saat stabilliği koruduğun için yeni eklentiyi yayına aldım.

Eklentiye yeni güncelleme gelirse lütfen client anlatım sayfasındaki gibi yani eklentinin yapması gerektiği gibi siz clientınızı açıp ekleyiniz. Sonuçta videoyapda eklenti sadece son 2 yıldır var, öncesinde eklenti olmadan yapılıyordu

Merhaba Arkadaşlar,

Eklentinin 73. versiyonunu yayınladım. Her versiyon geçişi genellikle hep 5 gün üzerinde oluyor. Çünkü google 2-3 ayda bir tasarım değiştirmeye başlıyor 5-6 gün oynadıkça oynuyor. Neredeyse tüm sayfalaron kaynak kodlarını değiştirdiği için eklentiyi onarmakta uzun sürdüğü gibi kendilerde ben onarıyoum 2 saat sonra yeniden değişiyor. Şuanda 12 saat stabilliği koruduğun için yeni eklentiyi yayına aldım.

Eklentiye yeni güncelleme gelirse lütfen client anlatım sayfasındaki gibi yani eklentinin yapması gerektiği gibi siz clientınızı açıp ekleyiniz. Sonuçta videoyapda eklenti sadece son 2 yıldır var, öncesinde eklenti olmadan yapılıyordu

BENDE Mİ SORUN VAR bilmiyorum ama hocam
Videoyap.com - Link ile Dailymotion.com'a video yükleyin. burda bi yavaslık var sanırım .

oVzbMQ.png

Bu sayfada durup kalıyor abi

@Web_Scripti internet hızım 10 mb ama Firefoxum çok yavaş 1 yardım eder misin? Yada sorun eklentide abi nasıl eklentide şimdi daha önceden 1-2 kere project oluşturulmuş kanala eklenti 3. projecti oluşturmuyor bu konu hakkında bilgin var mı abi ?

Son düzenleme:
oVzbMQ.png

@Web_Scripti internet hızım 10 mb ama Firefoxum çok yavaş 1 yardım eder misin? Yada sorun eklentide abi nasıl eklentide şimdi daha önceden 1-2 kere project oluşturulmuş kanala eklenti 3. projecti oluşturmuyor bu konu hakkında bilgin var mı abi ?

Aynı durum bende de var. İnternet hızı ile alakalı değil malesef. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bir baksan keşke işler baya bekledi.

Arkadaşlar, şuanda loglardan baktığıma kadar her dakika kanal ekleyeniyor sisteme. Eğer eklentinizi güncellediniz ve hala sıkıntı yaşıyorsanız belkide yarın google sizin sayfanızı güncelleyecrktir. Yarın feneyin olmazsa eklentim güncel kanal bilgilerim bunlar ekleyemiyorum diyip kanal bilgilerini destekden yazaröısınız

Arkadaşlar, şuanda loglardan baktığıma kadar her dakika kanal ekleyeniyor sisteme. Eğer eklentinizi güncellediniz ve hala sıkıntı yaşıyorsanız belkide yarın google sizin sayfanızı güncelleyecrktir. Yarın feneyin olmazsa eklentim güncel kanal bilgilerim bunlar ekleyemiyorum diyip kanal bilgilerini destekden yazaröısınız

Abi desteğe bakıyor musun ki desteğe yazalım ? Hem daha 2 aydır destekte olan önemli yazdıklarımız var en azından onlara cevap verde bi daha desteğe yazabilme şansımız olsun...

oVzbMQ.png

Hocam 2 farklı api oluşturma sayfası var.niçin böyle anlamadım ben de. senin gosterdiğin gibi olanlarda donup kalıyor eklenti.

bu şekildeyse sorunsuz çalışıyor. ama benim de biçok kanalımda senin gosterdiğin gibi oldugundan işlem yaptıramıyorum. console sayfasında kurcalamadıgım yer kalmadı ama bitürlü guncel proje olusturma sayfasını cıkartamadım :(

proje sayfasında eklenti donuyor 4 satıcıdan farklı zamanlarda alınan mailerde denedim herhangi bir şekilde client alamadı sistem hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri