M.A.A
Mehmet Λkif Λkıncı
Hocam facebook'dan çekerken bu uyarı geliyor:
Not: Link hatalı olabilir, Videonun gerçek başlığını çekilemedi!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şuan düzgün, teşekkürler
Merhaba hocam, evet facebook botumuz patlamış. Geceye onarmış olurum hocam.Hocam facebook'dan çekerken bu uyarı geliyor:
şuan botta bir problem var sanırım son yarım saattşr video yuklenmiyor
Hocam facebook'dan çekerken bu uyarı geliyor:
şuan botta bir problem var sanırım son yarım saattşr video yuklenmiyor
Bendede aynı sorun mevcut . Onarılacaktır kısa sürede
Düzenleme : Şuan yükleniyor
ya hocam 1 yıllık degilde şöyle 4-5 aylık alamıyor muyuz?
Merhaba hocam,
normalde paket olarak bulunmuyor. destek bölümünden yazarsanız 3-4-5-6 ayların satışında yardımcı olurum. 1 Ocak 2014'den sonra o paketlerde tamamen sisteme tanıtılacaktır.
Batta problem mi var arkadaşlar şu anda yt to yt yapamıyorum ?
yine ben yine bir istek, öncelikle web_scripti arkadaşıma çok çok teşekkür ediyorum her mesajı ayrı ayrı değerlendiriyor yanıtlıyor..
toplu video bölümünde kelime ile video arttığımızda listelenen videoları:
----------------------
toplu video sonu intro
toplu video kırpma
toplu video rengi
bu özellikler eklenebilir mi ?
başlık, etiket, açıklama özgünleştirmenin yanında video boyut özgünleştirme (yukarıdaki yazdığım 3 özellik ) olursa sözüm söz 1 yıllık hesap hemen alıcam![]()
Benden önce yazmışınız bende isteyecektim bu özellikleri olursa çok güzel olur.
yine ben yine bir istek, öncelikle web_scripti arkadaşıma çok çok teşekkür ediyorum her mesajı ayrı ayrı değerlendiriyor yanıtlıyor..
toplu video bölümünde kelime ile video arttığımızda listelenen videoları:
----------------------
toplu video sonu intro
toplu video kırpma
toplu video rengi
bu özellikler eklenebilir mi ?
başlık, etiket, açıklama özgünleştirmenin yanında video boyut özgünleştirme (yukarıdaki yazdığım 3 özellik ) olursa sözüm söz 1 yıllık hesap hemen alıcam![]()
Benden önce yazmışınız bende isteyecektim bu özellikleri olursa çok güzel olur.
1) Kanalı komple otomatik çekim(kanaldan kanala spame düşmeden yavaş yüklemeli risksiz aktarım.)
yenilikler çok güzel ancak anlamadığım bir nokta, yavaş yavaş ta olsa aynı boyutta olduğu için yine spam olarak algılayacaktır diye düşünüyorum, yanlışım varsa düzeltin. yine bu aktarımı yaparken kelime ve boyut özgünleştirme yanı sıra yavaş yavaş yüklerse kanalın spama düşme riski %0 olur diye düşünüyorum.
1) Kanalı komple otomatik çekim(kanaldan kanala spame düşmeden yavaş yüklemeli risksiz aktarım.)
yenilikler çok güzel ancak anlamadığım bir nokta, yavaş yavaş ta olsa aynı boyutta olduğu için yine spam olarak algılayacaktır diye düşünüyorum, yanlışım varsa düzeltin. yine bu aktarımı yaparken kelime ve boyut özgünleştirme yanı sıra yavaş yavaş yüklerse kanalın spama düşme riski %0 olur diye düşünüyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.