Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam facebook'dan çekerken bu uyarı geliyor:

Not: Link hatalı olabilir, Videonun gerçek başlığını çekilemedi!

şuan botta bir problem var sanırım son yarım saattşr video yuklenmiyor

Bugün eklenen bot:
+ gagguk.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)

Toplam 70 adet aktif bot bulunuyor.

Hocam facebook'dan çekerken bu uyarı geliyor:

Not: Link hatalı olabilir, Videonun gerçek başlığını çekilemedi!

Merhaba hocam, kalıcı olarak sorunu çözdüm. Artık facebook.com'a bot gibi değilde yasal api olarak bağlanıyor. Kalıcı olarak yasal kullanımla videoları çekiyoruz.

şuan botta bir problem var sanırım son yarım saattşr video yuklenmiyor

Merhaba hocam, 20:00 ile 20:30 arasında youtube apide bakım yaptı. Bu nedenle yüklenmedi. bunu 2-3 ayda bir defalığına yapıyor.

Bendede aynı sorun mevcut . Onarılacaktır kısa sürede

Düzenleme : Şuan yükleniyor

Eyw hocam, anlık bilgilendirme için teşekkürler

ya hocam 1 yıllık degilde şöyle 4-5 aylık alamıyor muyuz?

Merhaba hocam,
normalde paket olarak bulunmuyor. destek bölümünden yazarsanız 3-4-5-6 ayların satışında yardımcı olurum. 1 Ocak 2014'den sonra o paketlerde tamamen sisteme tanıtılacaktır.

tm hocam kazançlar kesinleşince yüzde yüz almayı düşünüyorum

gunaydın sayfa bende acılmıyor ? sadece bendemi yoksa herkestemi ? , Bu arada arkadasında dogum gunu bugun , dogum gunun kutlu olsun usta allah sağlıklı ömür verir ins..

Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home/videom/public_html/ayar.php on line 6
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)

sayfa açılmıyor

Problem giderilmiştir.

06:00 - 08:00 arasında disk hatası oluşmuş. Mesaim başladığı anda düzelttim.

Mesai saatlerim: 08:00 - 01:00 (Hafta içi 17 saat)
hafta sonları neredeyse tüm saatler destek veriyorum.

yine ben yine bir istek, öncelikle web_scripti arkadaşıma çok çok teşekkür ediyorum her mesajı ayrı ayrı değerlendiriyor yanıtlıyor..

toplu video bölümünde kelime ile video arttığımızda listelenen videoları:
----------------------
toplu video sonu intro
toplu video kırpma
toplu video rengi

bu özellikler eklenebilir mi ?

başlık, etiket, açıklama özgünleştirmenin yanında video boyut özgünleştirme (yukarıdaki yazdığım 3 özellik ) olursa sözüm söz 1 yıllık hesap hemen alıcam :)

yine ben yine bir istek, öncelikle web_scripti arkadaşıma çok çok teşekkür ediyorum her mesajı ayrı ayrı değerlendiriyor yanıtlıyor..

----------------------
toplu video sonu intro
toplu video kırpma
toplu video rengi

başlık, etiket, açıklama özgünleştirmenin yanında video boyut özgünleştirme (yukarıdaki yazdığım 3 özellik ) olursa sözüm söz 1 yıllık hesap hemen alıcam :)

Benden önce yazmışınız bende isteyecektim bu özellikleri olursa çok güzel olur.

----------------------
toplu video sonu intro
toplu video kırpma
toplu video rengi

Merhaba hocam, gelişme sürecinde dünya kadar özellik ekledim. Bunların çok daha fazlası hep anasayfadan yüklemede bulunuyor. Bu özellikleri toplu video ve otomatik kanala çekmeyide ekleyeceğim. Ama bundan önce yapmam gereken 2 büyük yenilik daha var.

1) Kanalı komple otomatik çekim(kanaldan kanala spame düşmeden yavaş yüklemeli risksiz aktarım.)

2) 50 link alt alta girilerek toplu video çekimi. Aktif olan 70 botumuzun linklerini alt alta yazarak toplu yükleme yapılabilecek.

Bu 2 büyük yenilik 1 ocak 2014 tarihine kadar yapılacaktır. Ondan sonra bu ve daha fazla özelliği toplu videoya ekleyeceğim. Buarada beni tanımanız adına hocam, kesinlikle karşılıklı iş yapmam. İstenilen özellikler bizim en büyük eksikliğimiz diyebilirim. Ama bunlar oluncada siz kendi karırınızı verin ve 1 yıl almanız hiç bir şekilde şart değildir. Ayrıca, Benim sistemimi geliştirmemde yardımcı oldugunuz için ben teşekkür ederim.

Benden önce yazmışınız bende isteyecektim bu özellikleri olursa çok güzel olur.

:) evet son günlerde bu istekler arttı. Küçük bir istek olmuş olsa bilirsiniz aynı gün yaparım. Ama büyük istekleri bir sıraya alıyorum ve 15-20 gün içinde hallediyorum.

1) Kanalı komple otomatik çekim(kanaldan kanala spame düşmeden yavaş yüklemeli risksiz aktarım.)

yenilikler çok güzel ancak anlamadığım bir nokta, yavaş yavaş ta olsa aynı boyutta olduğu için yine spam olarak algılayacaktır diye düşünüyorum, yanlışım varsa düzeltin. yine bu aktarımı yaparken kelime ve boyut özgünleştirme yanı sıra yavaş yavaş yüklerse kanalın spama düşme riski %0 olur diye düşünüyorum.

yenilikler çok güzel ancak anlamadığım bir nokta, yavaş yavaş ta olsa aynı boyutta olduğu için yine spam olarak algılayacaktır diye düşünüyorum, yanlışım varsa düzeltin. yine bu aktarımı yaparken kelime ve boyut özgünleştirme yanı sıra yavaş yavaş yüklerse kanalın spama düşme riski %0 olur diye düşünüyorum.

en aza indireceği kesin hocam.yavaş,özgünleştirilmiş şekilde kopyalayacak

Merhaba hocam, tabikide bunları yapıldıktan sonra komple sisteme o özellikler eklenecektir.

Benim üyelerimden gördüğüm durum şu şekildedir. Diyelim ki günlük 500 video hakkı var kişinin. 500 tane videoyu gidiyor başka kanaldan kendi kanalına ekliyor. Hepsini aynı kanaldan alıyor ve 1 saatte yüklüyor. Kanal hemen kapanıyor. Ama bunu 15 saate bölünce kapanma oranı çok daha az oluyor. Yavaş yavaşdan kastım bunu yükleyen kişi seçmesidir. Örneğin komple kanalı çekerken 10'ar saniye aralıklarla yüklesin veya 3-5-10 dakika aralıklarla yüklesin diye seçebilecek. Biraz bilinçli olmayan kullanıcıyıda bilinçlendirmektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri