Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bugün Eklenen Botlar:
+ cihan.com.tr (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ aa.com.tr (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ ochevidets.ru (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ skorer.tv (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)

o sorun bende de var sıfır kanalda bide hata veriyor bazen

Sorun değil hocam, youtube.com a girdiğinde eğer sağ alt köşede hesabı değiştir yazıyorsa youtube alt kanal tanımlıdır. içerisinde kanal silmiş olsanızda o ibare gitmedikçe youtube ayarlarından gelişmişin altından kanala özel giriş maili oluştmalısınız. 1 gmail hesabında 1 den cok kanal olarak görüyor. Kanallarım sayfasının üstünde resimli anlatımı var.

bot la alakali ddeli oluyorum demedim ki hocam , alt kanallar beni deli ediyor dedim.Hic aklimda da polimik cikarmak gibi birsey yoktu , belki burda bilen biri vardir diye buraya yazayim dedim , toplu alt kanal silmeyi.

Kusura bakmayın hocam, yanlış anlamışım. Artık youtube alt kanal olayına tamamen geçişi yavaş yavaş yapıyor. Her kanala özel giriş oluşturmak en iyisidir. Aybı zamanda o şekilde kanala yğklenenler diğer kanallarınızında topluluktsn banlsnmasının oranını çok aza indiriyor. Aslında ileride youtube bu yaptığı yenilikle daha cok yüzümüzü güldürcek.

Ben 6 ay önce cihan haber ajansını aradım videolarınızı youtube a yüklemek istiyorum diye yüklememe müsaade etmediler söylemedi demeyin... Kul hakkıdır aynı zamanda.

Herkez bu konuların farkında hocam ama söylediğiniz kelimenin bu konu altında yeri olmamalı bu bir satış konusu ve sizin son cümleniz genelde tartışma ortamına sürüklüyor kişileri yani yanlış demiyorum sizi suçlamadımda ama yeri bura değil :)
konu dağılır baya dağıtıyolarda .d

ve burdaki çoğu arkdaş bu işi dediğinizin farkında olarak yapıyor bu işi ve zaten yayınladığımız hangi videoya hangi şirket izin veriyorki verirki

Edit : ama iyi niyetiniz ve uyarı ve hatırlatmanız için teşekür ederiz :)

Hocam bende dediğiniz şekilde msj attım destek bölümüne :)

Deneme süresini hesabınıza ekledim hocam.

Ben 6 ay önce cihan haber ajansını aradım videolarınızı youtube a yüklemek istiyorum diye yüklememe müsaade etmediler söylemedi demeyin... Kul hakkıdır aynı zamanda.

Yasal uyarılarını okudum ve haklısınız. Dha, iha, cihan ve aa'nın botlarını pasif hale getirdim. Kendim ve üyelerimin yasal yoldan sıkıntı yaşamasını istemem.

Herkez bu konuların farkında hocam ama söylediğiniz kelimenin bu konu altında yeri olmamalı bu bir satış konusu ve sizin son cümleniz genelde tartışma ortamına sürüklüyor kişileri yani yanlış demiyorum sizi suçlamadımda ama yeri bura değil :)
konu dağılır baya dağıtıyolarda .d

ve burdaki çoğu arkdaş bu işi dediğinizin farkında olarak yapıyor bu işi ve zaten yayınladığımız hangi videoya hangi şirket izin veriyorki verirki

Edit : ama iyi niyetiniz ve uyarı ve hatırlatmanız için teşekür ederiz :)

Haklısınız hocam aslında bunun yeri konum olmaması gerekiyor. Arkadaş buradan bunu diyerek bütün üyeleriminde korkmasına sebep oldu. Özelden yazmasıda kaldırmama yeterli olurdu. Yasal uyarılar bölümünü okumam benim için benim botu kaldırmama yeterli oldu. Zaten çok önemli botlar değildi onlarca haber sitesinin botu bulunuyor

Hocam sizden iki ricam olacak sitenin kullanılabilirliğini artırmak adına. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

BİRİNCİSİ:

Tek tek yüklediğimiz videoları direkt olarak bağlı olan blogspot sitemize atabiliyoruz. "Toplu Video" yüklemelerinde de bu şekilde blogspota aktarmayı aktif edebilir misiniz acaba?

İKİNCİSİ:

Toplu Link Bot (Tüm Botlar) kısmından 25 tane video yükleyebiliyoruz. Ancak kaç link attığımızı saydığımda unutabiliyorum. Muhtemelen diğer arkadaşların da başına geliyordur. Bunun için resimdeki gibi yaparsanız seviniriz.
Herkese Bol Kazançlar Dilerim...

http://1.bp.blogspot.com/-w6B0LeHxxss/UrLWttiFWYI/AAAAAAAAAuQ/ZXgP4qhLkAQ/s1600/servetifun.JPG

Hocam sizden iki ricam olacak sitenin kullanılabilirliğini artırmak adına. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

BİRİNCİSİ:

Tek tek yüklediğimiz videoları direkt olarak bağlı olan blogspot sitemize atabiliyoruz. "Toplu Video" yüklemelerinde de bu şekilde blogspota aktarmayı aktif edebilir misiniz acaba?

İKİNCİSİ:

Toplu Link Bot (Tüm Botlar) kısmından 25 tane video yükleyebiliyoruz. Ancak kaç link attığımızı saydığımda unutabiliyorum. Muhtemelen diğer arkadaşların da başına geliyordur. Bunun için resimdeki gibi yaparsanız seviniriz.
Herkese Bol Kazançlar Dilerim...

http://1.bp.blogspot.com/-w6B0LeHxxss/UrLWttiFWYI/AAAAAAAAAuQ/ZXgP4qhLkAQ/s1600/servetifun.JPG

Merhaba hocam,

1) Blogspot.com üyeliğinize paylaşmayı günlük 50 tane yapabilirsiniz. Bu sınırı ben değil blogspot veriyor.Bu nedenle anasayfadan ve toplu link ile eklenenlerde hakkı kullandırıyorum. Yoksa gönül isterki bende sınırsız ekletebileyim.

2) Evet bu konuda haklısınız, kaçtane video satırı yazıldıgını sayan bir sistemi gece ekleyeceğim(inşallah).

Önerileriniz için teşekkür ederim, sizlerin önerisi sayesinde bu fonksiyonlara sahip olduk.

Bot çok başarılı tebrikler sürekli gelişiyor

Özellikle özgünleştirme konusunda en iyisi şuanda.

Sizden bir ricam olucak, piyasadaki rekabet ettiğiniz botlar sınırsız toplu video yükleme hakkı veriyorlar.

Ancak videoyap ın toplu video yükleme kısmının 150 ile sınırlı olması ekstralar için ücret talep edilmesini anlayamadım.

Artık çok büyüdünüz bot olarak neden siz de toplu yüklemeyi sınırsız yapmıyorsunuz? Ya da en azından günde 1000 video olsun?

Bakın fiyat 25 Tl olsun ama toplu video yükleme kısmındaki video sayısını arttırın lütfen.

Spam yapanlar için tek tek video yüklemek çok zor umarım dikkate alırsınız dediklerimi. Başarılar.

Sizden bir ricam olucak, piyasadaki rekabet ettiğiniz botlar sınırsız toplu video yükleme hakkı veriyorlar.

Ancak videoyap ın toplu video yükleme kısmının 150 ile sınırlı olması ekstralar için ücret talep edilmesini anlayamadım.

Artık çok büyüdünüz bot olarak neden siz de toplu yüklemeyi sınırsız yapmıyorsunuz? Ya da en azından günde 1000 video olsun?

Bakın fiyat 25 Tl olsun ama toplu video yükleme kısmındaki video sayısını arttırın lütfen.

Spam yapanlar için tek tek video yüklemek çok zor umarım dikkate alırsınız dediklerimi. Başarılar.

kesinlikle katılıyorum, fiyat zaten oacak ayından itibaren 25 lira olacak, video sayısınıda 1000 değilde 500 yapsanız bile yeterli....

---------- Mesaj saat 14:12:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:10:30 civarında gönderildi. ----------

para kazanma kapalı olan kanalıma video yüklediğimde Telifli Videoları Otomatik Sil ve Para Kazan Yap bölümünde kanal mail adresine tıkladığımda i*******@gmail.com kanalınızda telif hakkı bulunmuyor. yazıyor ama silmiyor !!! bilgilerinize...

Toplu link ile eklenenlerde hakkın kullandırılıyor olması muhteşem. İlginiz için teşekkürler, İyi çalışmalar dilerim..

kesinlikle katılıyorum, fiyat zaten oacak ayından itibaren 25 lira olacak, video sayısınıda 1000 değilde 500 yapsanız bile yeterli....

---------- Mesaj saat 14:12:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:10:30 civarında gönderildi. ----------

para kazanma kapalı olan kanalıma video yüklediğimde Telifli Videoları Otomatik Sil ve Para Kazan Yap bölümünde kanal mail adresine tıkladığımda i*******@gmail.com kanalınızda telif hakkı bulunmuyor. yazıyor ama silmiyor !!! bilgilerinize...

Merhaba arkadaşlar,

öncelikle fiyatımız evet 1 yıl 3 aydan sonra ilk defa arttırılacaktır. Çünkü özelliklerimiz çok gelişti ve gelişmeye devam edicektir.

+ Anasayfadan video eklemenin sınırı bulunmuyor. Piyasanın 5 kat fazla hızına sahiptir. Günlük ortalama her üyem 200-300 arası video yüklüyor.
+ Toplu link eklemede 25 tane hakkı her 30 dakikada bir veriyoruz. Piyasanın 5 kat fazla hızına sahiptir.
+ Toplu ekleme ve yılbaşından itibaren 250 günlük hakka çıkacağını belirtmiştik. Ve kullanılmayan günler sonraki güne altarılıyor. Daha fazla toplu hak video fiyatlarında değişme olmayacaktır. Ayrıca bu yükleme emrini verince sitemizden cıkabilir. Sistem otomatik kendisi yükler. Bekleme derdi yoktur.
+ Telifleri her 30 dakikada bir siliyor(3. taraf telifi, dünya geneli, ünlemli videolar ve yakında reddedilen videolar[uzun videolar, dönüştürülemiyor sorunu ve mükererer])
+ Her 30 dakikada bir kanaldaki para kazanmaya sahip olmayan videoları para kazanma olarak ayarlar.
+ Başka bir kanala yeni eklenenleri her 1 saatte 1 kontrol eder ve sizin kanalınıza ekler. Bunu aktif 25 kanalınıza isterseniz 50'şer tane kanaldan çekme emri bile verebilirsiniz.
+ Tam özgünleştir ve sadece etiket ve açıklama özgünleştirme özelliğiyle yükleme seçenekleri.

Bu kadar özellikle birlikte 5 saat uğraşmayla bir günde yükleyebileceği video sayısı:
Anasayfadan video yükleme : 250 (ortalama rakam)
Toplu video ve otomatik video : 250
Toplu link : 5 saat x 50 = 250 video
Toplam : 750 video (bir kişi günde 5 saat yüklerse bu rakama ulaşabilir.)

Genel özelliklerimizi saydım diğer özelliklerimizi dahi saymadım. 1 müşterim 5 saat sıkıntı yaşadım gidermediler diyemez. 1 yıl 3 ay içerisinde kimsenin kanalı hacklenmedi. İnşallah hacklenmeyecektir.

Toplu video aylık arttırma fiyatları :
+100 günlük hak : 10 TL
+200 günlük hak : 19 TL
+300 günlük hak : 27 TL
+500 günlük hak : 40 TL
+2.000 günlük hak : 80 TL

Bir kullanıcı zamanı varsa anasayfadan 30mb/saniye ile videoyu çeker ve aynı hızda videoyu yükler.

Bir kullanıcının zamanı kısıtlıysa ara ara zamanı oluyorsa : 25 tane linki çıkarır. İstediği botumuzdan bu linkleri yapabilir veya karışık linkler olabilir.
Tek tuşa basar özgünleştirerek ve logo,intro v.s. özelliklerle yükleyebilir.

+ Telifleri her 30 dakikada bir siliyor(3. taraf telifi, dünya geneli, ünlemli videolar ve yakında reddedilen videolar[uzun videolar, dönüştürülemiyor sorunu ve mükererer])
+ Her 30 dakikada bir kanaldaki para kazanmaya sahip olmayan videoları para kazanma olarak ayarlar.

hocam bu özellikler nasıl çalışıyo bi ayar mı yapmamız gerekiyor?...

Hocam üye olup deneme süresi isteedim cevap gelmedi henüz.

Merhaba hocam, şirketten eve geçiyordum. Geçenlerde size pm atmak istedim ama tam 6 saat boyunca ekranda bekletsemde mesaj kutunuz doluydu gönderememiştim.

hocam bu özellikler nasıl çalışıyo bi ayar mı yapmamız gerekiyor?...

Sitenin sol bölümünde telifli videoları sil & para kazan bölümü var. Oradan eklediğiniz kanala tıklayın. ilk işlemi siz yapmış oluyorsunuz. Sonra otomatik telifleri sil ve para kazana basarak o kanalınızı otoamtiğe almış olursunuz.

bu ne yavaşlık abi ya, sunucularınıza bi el atma vakti geldi heralde. 20 mb videoyu yarım saattir yükleyemiyorum...

Son 2 saatin ortalaması saniyede 60mb download hızıdır. Eğer yavaşlık sıkıntısı çekiyorsanız çekim yaptığınız bot galiba youtube botudur. Ve çekim yaptığınız kanal ya 5.000 izlenme altındadır yada 2 telif yemiş bir kanaldır. Bu özelliklere sahip kanalların videolarını youtube serverlarından yavaş olanında barındırıyor. O videolar için hiç bir sistemde hızlı indiremez. Herkesde aynı hızdadır. Farklı kanaldan video indirmeyi deneyiniz hocam. Veya o yavaş serverlarınında yavaş olmadığı anlar oluyor o zaman çekim yapın. Bizimle alaklı değildir hocam.

Tüm serverlara reboot atıyorum.
21:57 ile 22:05 arası kapanıp açılacaktır.

Son 2 saatin ortalaması saniyede 60mb download hızıdır. Eğer yavaşlık sıkıntısı çekiyorsanız çekim yaptığınız bot galiba youtube botudur. Ve çekim yaptığınız kanal ya 5.000 izlenme altındadır yada 2 telif yemiş bir kanaldır. Bu özelliklere sahip kanalların videolarını youtube serverlarından yavaş olanında barındırıyor. O videolar için hiç bir sistemde hızlı indiremez. Herkesde aynı hızdadır. Farklı kanaldan video indirmeyi deneyiniz hocam. Veya o yavaş serverlarınında yavaş olmadığı anlar oluyor o zaman çekim yapın. Bizimle alaklı değildir hocam.

Şuan genel bi sorun var sanırım youtubeden indirilen videolar çok yavaş

Eyw. hiç değilse karşımızda derdimizi anlattığımız muhattap var :) Sırf bu yüzden bile bu botla devam ederim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri