- Web sitesi
- www.videoyap.com
Bugün Eklenen Botlar:
+ cihan.com.tr (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ aa.com.tr (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ ochevidets.ru (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ skorer.tv (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
Sorun değil hocam, youtube.com a girdiğinde eğer sağ alt köşede hesabı değiştir yazıyorsa youtube alt kanal tanımlıdır. içerisinde kanal silmiş olsanızda o ibare gitmedikçe youtube ayarlarından gelişmişin altından kanala özel giriş maili oluştmalısınız. 1 gmail hesabında 1 den cok kanal olarak görüyor. Kanallarım sayfasının üstünde resimli anlatımı var.
Kusura bakmayın hocam, yanlış anlamışım. Artık youtube alt kanal olayına tamamen geçişi yavaş yavaş yapıyor. Her kanala özel giriş oluşturmak en iyisidir. Aybı zamanda o şekilde kanala yğklenenler diğer kanallarınızında topluluktsn banlsnmasının oranını çok aza indiriyor. Aslında ileride youtube bu yaptığı yenilikle daha cok yüzümüzü güldürcek.
+ cihan.com.tr (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ aa.com.tr (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ ochevidets.ru (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ skorer.tv (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
o sorun bende de var sıfır kanalda bide hata veriyor bazen
Sorun değil hocam, youtube.com a girdiğinde eğer sağ alt köşede hesabı değiştir yazıyorsa youtube alt kanal tanımlıdır. içerisinde kanal silmiş olsanızda o ibare gitmedikçe youtube ayarlarından gelişmişin altından kanala özel giriş maili oluştmalısınız. 1 gmail hesabında 1 den cok kanal olarak görüyor. Kanallarım sayfasının üstünde resimli anlatımı var.
bot la alakali ddeli oluyorum demedim ki hocam , alt kanallar beni deli ediyor dedim.Hic aklimda da polimik cikarmak gibi birsey yoktu , belki burda bilen biri vardir diye buraya yazayim dedim , toplu alt kanal silmeyi.
Kusura bakmayın hocam, yanlış anlamışım. Artık youtube alt kanal olayına tamamen geçişi yavaş yavaş yapıyor. Her kanala özel giriş oluşturmak en iyisidir. Aybı zamanda o şekilde kanala yğklenenler diğer kanallarınızında topluluktsn banlsnmasının oranını çok aza indiriyor. Aslında ileride youtube bu yaptığı yenilikle daha cok yüzümüzü güldürcek.