Merhaba Arkadaşlar,
Uzun bir süreden sonra herkese merhaba. Botu 1 ağustos 2020 tarihine kadar tüm üyelere ücretsiz olarak açtım. Herkes kanallar yapsın ve gerçekten boşa uğraş olmadığını çok güzel kazanç sağlandığını görsün istedim.
Ayrıca videoyap eskisi gibi aylık ücrete geçirdim. Kredi sistemiyle video üretme işine son verdim. Aylık ücreti ödeyen sınırsız şekilde kullanabilecektir.
Video üretim bölümünde ufak buglar giderildi, youtube kanallarınız için video yöneticisi eklenfi, firefox eklentisi güncellendi.
5 aydır uğraştığım wordpress bölümü 1-2 hafta içerisinde aktif olacaktır. Bu bölüm hakkında kimsenin bilgisi yok. Ufacık bahsedeyimz. Tüm sosyal medyalardan ve tüm sitelerdeki içerikleri kendi wordpress sitelerinize tek tuşla render ve kolaj yaparak yükleyebileceksiniz. Yükleme yapmadan önce bir çok özellikle farklılaştırma yapabilirsiniz. Videoyap içerisindeki bu bölüm wordpressinize kadar yükler, fakat pinterest gibi yerlere pinlemeyi yapmaz. Wordpreesinizden pinterest veya facebook alanlarına yüklemek size kalıyor.
Aylardır yoktum, bu süreçte videoyap sisteminde sorunlu dönem yaşatmamaya çalıştım. Bir çok arkadaştan 5 haneli kazanç fotoğrafları alıp keyfim yerine geldi. Şu 2 haftalık dönemde kendinize videoyapı denemek için tam bir gün ayırın, 3 video yapıp bırakmayın belki 100 video yapacaksınız aralarından belki bir tanesi 10 milyon hit çekebilir(yüzlerce 10 milyon hit üstü üretilen video var).
Ben foruma çok kısa süre içerisinde wordpress bölümünü aktif edip döneceğim. Kalın sağlıcakla.