Maşallah güncellemeler art arda geliyor,yeni güncellemeler de harika 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
Dur durak bilmeden sürekli botu geliştirmeniz çok iyi ilk kullandığım bot videoyap ve hala vazgeçemiyorum
Daha iyisinin de çıkacağını sanmıyorum
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
Ve tekrar müşteri talebi
Toplu yüklemede zor olacağını tahmin ediyorum ama anasayfada tek yüklemede çeviri seçeneği olabilir mi?
Google Translate bile olur![]()
Örneğin ingilizce başlık içerik etiket olan bir videoyu, fransızca özgünleştir gibi birşey olsa artık tadından yenmez, saygılar.
2) Evet bu konuda haklısınız, kaçtane video satırı yazıldıgını sayan bir sistemi gece ekleyeceğim(inşallah).
Önerileriniz için teşekkür ederim, sizlerin önerisi sayesinde bu fonksiyonlara sahip olduk.
Bugün 17 dakikalık bi videoyu 3 dakikalık olarak yükledi. Toplu yükleme yapıyordum. Bazı 2 dakikalık videoları da 10sn gibi komik bir süreye indiriyor![]()
Amacım şikayet değil, zaten yeterince üzerinde çalışıyorsunuz. Bir eksik olabilir, bakın isterseniz.
Gerçekten garip, desteğe yazarsan sabah pc başında incelerim. video üstüne birşey ekliyorsan belki hatalı bir yazı vs olmuştur. Sen söylemesen bu konuda beklesen hiç birşey değişmezdi çünkü bu duruma düşen ilk uyarı diyebilirim..
Hocam yılbaşından sonra ücretler nasıl olucak, yılbaşından önce 1 yıllık almayı düşünüyorum dabir de taksit ile ödeme ya da 3 aylık 6 aylık paketler olursa çok güzel olur, bir de toplu video hakkımızı toplu link'e dönüştürebilirsek ya da toplu video çekerken youtube dışında diğer kanallardan da video çekebilirsek çok güzel olabilir
![]()
abi benimki öneri sdece mesjlasma sistemini daha sadelestirebilirmisinüste gidene kadar altta ne yzdıgımızı unutuyoruz
hele benim gibi günde 100 ticket atan birisi icin zor oluyor
![]()
Videoyap ile dün akşam tanıştım, memnunum şu anda herhangi bir sıkıntısı yok umarımda olmaz.
Hocam yılbaşından sonra ücretler nasıl olucak, yılbaşından önce 1 yıllık almayı düşünüyorum dabir de taksit ile ödeme ya da 3 aylık 6 aylık paketler olursa çok güzel olur, bir de toplu video hakkımızı toplu link'e dönüştürebilirsek ya da toplu video çekerken youtube dışında diğer kanallardan da video çekebilirsek çok güzel olabilir
![]()
Daha iyisinin de çıkacağını sanmıyorum
Google Translate bile olur![]()
Çeviride olsa daha da güzel olur ama google translate fransızca dışında doğru düzgün çeviremiyor.Daha iyi bir çeviri sistemi eklenebilse daha güzel olur misal binginki google translate maalesef sınıfta kalıyor genel olarak.
Hocam özgüncüleride düşünüp kendi pc mizden yükleme imkanı sunarsanız müşteriniz olmaya adayım
tamam konuyu takipteyim kolay gelsinMerhaba hocam, daha önceden 2 kişi daha talep etmişti(8-9 ay önce). Bende 10 gün önce yapmaya karar verdim ve 27 ocakta bitmesine plan çizmişim. O sürece kadar yazılacak 7 gelişme daha var. Belki daha erken olabilir ama ocak bitmeden yapılmış olacaktır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.