Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Dur durak bilmeden sürekli botu geliştirmeniz çok iyi ilk kullandığım bot videoyap ve hala vazgeçemiyorum

Daha iyisinin de çıkacağını sanmıyorum :)

Ve tekrar müşteri talebi :)
Toplu yüklemede zor olacağını tahmin ediyorum ama anasayfada tek yüklemede çeviri seçeneği olabilir mi?

Google Translate bile olur :)

Örneğin ingilizce başlık içerik etiket olan bir videoyu, fransızca özgünleştir gibi birşey olsa artık tadından yenmez, saygılar.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] nden sikayetciyim , yeniliklere biz kullanicilar yetisemiyoruz , hergun bir yenilik , yenilik :) yeter git bi cik tatile :) :) :)

Ve tekrar müşteri talebi :)
Toplu yüklemede zor olacağını tahmin ediyorum ama anasayfada tek yüklemede çeviri seçeneği olabilir mi?

Örneğin ingilizce başlık içerik etiket olan bir videoyu, fransızca özgünleştir gibi birşey olsa artık tadından yenmez, saygılar.

Çeviride olsa daha da güzel olur ama google translate fransızca dışında doğru düzgün çeviremiyor.Daha iyi bir çeviri sistemi eklenebilse daha güzel olur misal binginki google translate maalesef sınıfta kalıyor genel olarak.

2) Evet bu konuda haklısınız, kaçtane video satırı yazıldıgını sayan bir sistemi gece ekleyeceğim(inşallah).

Önerileriniz için teşekkür ederim, sizlerin önerisi sayesinde bu fonksiyonlara sahip olduk.

Hocam 25 videonun numaralandırılması konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Yoğunluktan unuttunuz sanırım.

süper....eksik ne var düşünmeye kalmadan uygulamaya geçmiş oluyor:D
tembelliğe alıştırdı ama olsun ;)

Bugün 17 dakikalık bi videoyu 3 dakikalık olarak yükledi. Toplu yükleme yapıyordum. Bazı 2 dakikalık videoları da 10sn gibi komik bir süreye indiriyor :)

Amacım şikayet değil, zaten yeterince üzerinde çalışıyorsunuz. Bir eksik olabilir, bakın isterseniz.

Bugün 17 dakikalık bi videoyu 3 dakikalık olarak yükledi. Toplu yükleme yapıyordum. Bazı 2 dakikalık videoları da 10sn gibi komik bir süreye indiriyor :)

Amacım şikayet değil, zaten yeterince üzerinde çalışıyorsunuz. Bir eksik olabilir, bakın isterseniz.

Gerçekten garip, desteğe yazarsan sabah pc başında incelerim. video üstüne birşey ekliyorsan belki hatalı bir yazı vs olmuştur. Sen söylemesen bu konuda beklesen hiç birşey değişmezdi çünkü bu duruma düşen ilk uyarı diyebilirim..

Gerçekten garip, desteğe yazarsan sabah pc başında incelerim. video üstüne birşey ekliyorsan belki hatalı bir yazı vs olmuştur. Sen söylemesen bu konuda beklesen hiç birşey değişmezdi çünkü bu duruma düşen ilk uyarı diyebilirim..

Sildim videoları ama yine yaparsa destekden yazarım.

abi benimki öneri sdece mesjlasma sistemini daha sadelestirebilirmisin :) üste gidene kadar altta ne yzdıgımızı unutuyoruz :) hele benim gibi günde 100 ticket atan birisi icin zor oluyor :)

Videoyap ile dün akşam tanıştım, memnunum şu anda herhangi bir sıkıntısı yok umarımda olmaz.

Hocam yılbaşından sonra ücretler nasıl olucak, yılbaşından önce 1 yıllık almayı düşünüyorum da :D bir de taksit ile ödeme ya da 3 aylık 6 aylık paketler olursa çok güzel olur, bir de toplu video hakkımızı toplu link'e dönüştürebilirsek ya da toplu video çekerken youtube dışında diğer kanallardan da video çekebilirsek çok güzel olabilir :)

Hocam yılbaşından sonra ücretler nasıl olucak, yılbaşından önce 1 yıllık almayı düşünüyorum da :D bir de taksit ile ödeme ya da 3 aylık 6 aylık paketler olursa çok güzel olur, bir de toplu video hakkımızı toplu link'e dönüştürebilirsek ya da toplu video çekerken youtube dışında diğer kanallardan da video çekebilirsek çok güzel olabilir :)

Arkadaşımız istediklerimin cogunu belirtmiş :)

bir de toplu video hakkımızı toplu link'e dönüştürebilirsek ya da toplu video çekerken youtube dışında diğer kanallardan da video çekebilirsek çok güzel olabilir

abi benimki öneri sdece mesjlasma sistemini daha sadelestirebilirmisin :) üste gidene kadar altta ne yzdıgımızı unutuyoruz :) hele benim gibi günde 100 ticket atan birisi icin zor oluyor :)

peki hocam ticket sistemizdeki mesaj alanını 1-2 gün içinde üst bölüme taşıycam.

Videoyap ile dün akşam tanıştım, memnunum şu anda herhangi bir sıkıntısı yok umarımda olmaz.

Hayırlı olsun, umarım her daim memnun kalırsınız.

1 Ocak 2014'de değişecek fiyatlar:
+ 1 aylık : 25 TL
+ 3 Aylk : 60 TL
+ 6 Aylık : 100 TL
+ 1 Yıllık : 175 TL

+ Tabiki bu artışla birlikte toplu video günlük hakkı 150'den 250'ye çıkacaktır.(100 hak arttırma normalde 10 TL'dir.)
+ Toplu video yükleme çeşitlerinde video üstüne logo eklenebilecektir.
+ Son 1 ayda gelen 13 yazılım gelişmeside dedicatedlerimizi zorluyor. Fiyat artışı bu gelişmelerin ve sınırları zorlamamızda kalkınmamız içindir.

1 yıl 3 aydır aynı fiyatla seyir ediyorduk. Özellikle yazılım son 4 ayda çok değişti. 3.500'ün üstünde youtube kullanıcımızla birlikte büyüyoruz.

Not: Kredi kartı ve paypal sistemi vardır. Havale için : Garanti ve iş bankası hesaplarımız vardır. Taksit seçeneğimiz yoktur.

Hocam toplu videoda şöyle bir olay olabilecekmj mesela eklenecek kanal yazıyorya onun gibi çekilecek site olsa mesela dailymotiondan ara bu keleimeyi olayı gibi . Anlatamamış olabilirim umarım anlamışşınızdır :)

Otomatik dil algılayan translate sistemi

+ Tam 35 dili otomatik algılar ve seçtiğiniz 35 dilden birisine çevirebilirsiniz. Başlık, etiket ve açıklama'nın tek tuşla dilini değiştirir. Sistem yandex.translate.com apisi üzerinden kullanılmaktadır. Bing ve google belli bir kota verdiği için yandex translate apisine bağladım.

Çeviride olsa daha da güzel olur ama google translate fransızca dışında doğru düzgün çeviremiyor.Daha iyi bir çeviri sistemi eklenebilse daha güzel olur misal binginki google translate maalesef sınıfta kalıyor genel olarak.

Dün geceki istekleriniz gerçek oldu.

Hocam özgüncüleride düşünüp kendi pc mizden yükleme imkanı sunarsanız müşteriniz olmaya adayım

Hocam özgüncüleride düşünüp kendi pc mizden yükleme imkanı sunarsanız müşteriniz olmaya adayım

Merhaba hocam, daha önceden 2 kişi daha talep etmişti(8-9 ay önce). Bende 10 gün önce yapmaya karar verdim ve 27 ocakta bitmesine plan çizmişim. O sürece kadar yazılacak 7 gelişme daha var. Belki daha erken olabilir ama ocak bitmeden yapılmış olacaktır.

Merhaba hocam, daha önceden 2 kişi daha talep etmişti(8-9 ay önce). Bende 10 gün önce yapmaya karar verdim ve 27 ocakta bitmesine plan çizmişim. O sürece kadar yazılacak 7 gelişme daha var. Belki daha erken olabilir ama ocak bitmeden yapılmış olacaktır.
tamam konuyu takipteyim kolay gelsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri