Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

bu botu deneme şansımız var mı?

Siteye üye olup destekten yazın hocam aktif olsun test süreniz.

mobil mesaj

---------- Mesaj saat 16:51:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:50:14 civarında gönderildi. ----------

Ek olarak eski bir isteği hatırlatmak isterim kanalın tamamını tarayıp nokta ünlem virgül ne varsa ucuralim :)

mobil mesaj

Maşallah hocam her gün 1 özellik :D Yarın ne geliyor ona göre havaya girelim :D Gerçi ? işartetini $ yapma dışında bir şey kalmadı heralde artık :D :D

daha eklenmesi gereken 3-4 özellik var :) aklımdakileri sayayım

1-video içi reklam ekleme
2-x gün içinde y kadar hit almamış videoları sil
3-SİTEDEN OTO VİDEO ÇEKME

toplu link ile video yüklerken bazı videolarda açıklama olmadığı için hata veriyor.açıklama olmayan videolara otomatik açıklama eklerse iyi olur yada etiketleri açıklama yerinede yazarsa hata vermeden tüm videolar yüklenir.

bu botu deneme şansımız var mı?

Sağolsun arkadaş yazmış. Sitedeki destekden yazabilirsiniz. Hafta sonu nedeniyle 1-2 saatte 1 defa bakıp onaylıyorum ve cevaplar veriyorum.

Maşallah hocam her gün 1 özellik :D Yarın ne geliyor ona göre havaya girelim :D Gerçi ? işartetini $ yapma dışında bir şey kalmadı heralde artık :D :D

4 gündür üstünde çalışıyorum. Ya sıradaki o gelicek yada x günde y hit alamayanları sil gelicek gibi gözüküyor.

Siteye üye olup destekten yazın hocam aktif olsun test süreniz.

mobil mesaj

---------- Mesaj saat 16:51:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:50:14 civarında gönderildi. ----------

Ek olarak eski bir isteği hatırlatmak isterim kanalın tamamını tarayıp nokta ünlem virgül ne varsa ucuralim :)

mobil mesaj

Yardımlarınız için çok teşekkürler hocam. Çok mutlu oluyorum bu şekilde yazışmalar olmasına.

Ünlemler uçuyor hocam zaten. Ama tamamen tarama yerine son 210 video taranıyor. Onu inş 3-5 günde tam taramaya çevircem herşeyide temizletme yapıcam hocam.

daha eklenmesi gereken 3-4 özellik var :) aklımdakileri sayayım

1-video içi reklam ekleme
2-x gün içinde y kadar hit almamış videoları sil
3-SİTEDEN OTO VİDEO ÇEKME

Aynen hocam 7 gün içinde 3'ü de olmuş olacak ve fazlasıyla..

toplu link ile video yüklerken bazı videolarda açıklama olmadığı için hata veriyor.açıklama olmayan videolara otomatik açıklama eklerse iyi olur yada etiketleri açıklama yerinede yazarsa hata vermeden tüm videolar yüklenir.

Merhabalar hocam, bu açıklamaları boş gördüklerinize siz doldurabilirsiniz veya otomatik doldurmasını istiyorsanız. Ayarlarım bölümünde açıklama kısmına %baslik HD tarzı birşeyler ekleyebilirsiniz.

10 dakikalık serverları kapatıp açıyorum. Performans arttırmak için yapıyorum.

Hocam ses kısma tamemen sesi kısıyor ya sesi %25 azalt gibi bir özellik gelirse ses eşleşenine karşı iyi olur diye düşünüyorum . Tamamen kısınca hoş olmuyor

3. özellikte gelicekmi

siteden oto video çekme ?

Allah izin verirse 3'üde 1 hafta içinde gelicek hocam. Şuanda youtube'un her türlü oto çekmesi mevcut buna ek olarak mevcut 80 botumuzdan bazılarının oto çekmeleride buna dahil.

of diyorum ya süper

Beğenmenize sevindim hocam. Daha çok offlatcaz.. Durmak yok..

Hocam ses kısma tamemen sesi kısıyor ya sesi %25 azalt gibi bir özellik gelirse ses eşleşenine karşı iyi olur diye düşünüyorum . Tamamen kısınca hoş olmuyor

Ayne nhocam aslında bunu düşünmüyor değilim. Şöyle zor geliştirmeler yazarken mola verince onu arada kaynaştırır yaparım kısa sürede. Teşekkürler öneri için.

Allah izin verirse 3'üde 1 hafta içinde gelicek hocam. Şuanda youtube'un her türlü oto çekmesi mevcut buna ek olarak mevcut 80 botumuzdan bazılarının oto çekmeleride buna dahil.

Beğenmenize sevindim hocam. Daha çok offlatcaz.. Durmak yok..

Ayne nhocam aslında bunu düşünmüyor değilim. Şöyle zor geliştirmeler yazarken mola verince onu arada kaynaştırır yaparım kısa sürede. Teşekkürler öneri için.

hocam çok emek veriyorsunuz çok saolun ama bence en önemli acil gelmesi gereken özellik ? soru işaretini başlğı fln değiştirip dolara çevirmesi olmalı sabahdan beri 30 videoya tek tek bunu yapmaktan anam ağladı

sıkıntı mı mevcut acaba. 30 saniyede yüklenen 5 dakikalık videolar 10 dk'da yüklemeye başladı ?

evet şuanda bende video yüklemekte (özellikle toplu video) ciddi sıkıntı yaşıyorum dün geceden beri inşallah en kısa sürede düzeltirsiniz.. beklemedeyim

Bişey sorucam :D Mesela bi kanal guncel video yukledımı ben ıstıyorumkı o kanal video yukledımı benım kanalımda otomatık yuklesın oyle bi ozellık varmıydı bunda? :D unuttum da :D

Yaklasik olarak 9k video yükleme hakkimi bekletiyorum :) Kanal cekerken kirpma kesme islemi geldiginde kullanacagim. Kisa sürede gelir insallah :)

bir kanalı komple kopyaladığımızda yuklenen videoalr için günlük toplu video yukleme hakkımızdan mı dusuyor acaba?

bir kanalı komple kopyaladığımızda yuklenen videoalr için günlük toplu video yukleme hakkımızdan mı dusuyor acaba?

evet aynen öyle oluyor.günlük kaç adet otomatik yükle derseniz hakkınızdan o kadar düşer.

benim de bir isteğim olacaktı ya youtube api de var mı bilmiyorum ama youtube da olan bir özellik: ZAMANLI YÜKLEME

şöyle ki bazen güzel videolar buluyoruz ama o gün o kanala çok video yüklediğimiz için bir sonraki gün yüklesin istiyoruz.hergün kanalların hepsini takip etmek bazen zor oluyor.ve bulduğumuz o videoları daha sonra bulmak da zor oluyor.acaba videoları seçip bir sonraki gün veya sonraki gün yükle seçeneği olsa güzel olur ;)

hocam çok emek veriyorsunuz çok saolun ama bence en önemli acil gelmesi gereken özellik ? soru işaretini başlğı fln değiştirip dolara çevirmesi olmalı sabahdan beri 30 videoya tek tek bunu yapmaktan anam ağladı

Merhaba hocam, elimden geldiğince son günlerde bir çok kez yazılımını yazıyorum. Fakat aynı anda farklı bölümleride geliştiriyorum. inşallah bu özellik 5 gün içinde çıkacaktır.

sıkıntı mı mevcut acaba. 30 saniyede yüklenen 5 dakikalık videolar 10 dk'da yüklemeye başladı ?

Merhaba hocam, bir sıkıntı saptayamadım. Bugünde son 30 günün ortalama hızıyla aynı durumda. Anlık bir hız düşmesi olmuş olabilir. Bu youtube tarafından olmuştur yoksa serverlarımızda anlık yüklemede her zaman %40'a yakın bir boşluk var.

evet şuanda bende video yüklemekte (özellikle toplu video) ciddi sıkıntı yaşıyorum dün geceden beri inşallah en kısa sürede düzeltirsiniz.. beklemedeyim

Merhabalar, toplu videoda logo ve intro işlemini seçiyorsanız çok hızlı yükleme olmaz onlarda. Belli bir süreye ihtiyaçları var. Ama yinede herşeyden hızlı yapıp yükler bizim botumuz.

Bişey sorucam :D Mesela bi kanal guncel video yukledımı ben ıstıyorumkı o kanal video yukledımı benım kanalımda otomatık yuklesın oyle bi ozellık varmıydı bunda? :D unuttum da :D

Var hocam böyle bir özellik. Toplu video bölümünde kanal çeki seçin oradan bir kaç videoyu seçtikten sonra ekle tuşuna basın. Sonra size aşağıda hemen bir buton cıkaracak. Bu kanala yeni eklenenler benim bu seçili kanalıma otomatik eklensin diye. ona basmanız yeterlidir.

Yaklasik olarak 9k video yükleme hakkimi bekletiyorum :) Kanal cekerken kirpma kesme islemi geldiginde kullanacagim. Kisa sürede gelir insallah :)

Merhaba hocam, o kadar hak betkletmenize üzüldüm. 3 gün önce bu özellik çıktı. Konumda 2-3 sayfa geriye giderseniz çıktığına dair attığım postu görebilirsiniz. Hayırlı günler

Evet, toplu video bölümünde yaptığınız ve verdiğiniz herşey size verilen limitden düşer hocam.

evet aynen öyle oluyor.günlük kaç adet otomatik yükle derseniz hakkınızdan o kadar düşer.

benim de bir isteğim olacaktı ya youtube api de var mı bilmiyorum ama youtube da olan bir özellik: ZAMANLI YÜKLEME

şöyle ki bazen güzel videolar buluyoruz ama o gün o kanala çok video yüklediğimiz için bir sonraki gün yüklesin istiyoruz.hergün kanalların hepsini takip etmek bazen zor oluyor.ve bulduğumuz o videoları daha sonra bulmak da zor oluyor.acaba videoları seçip bir sonraki gün veya sonraki gün yükle seçeneği olsa güzel olur ;)

Açıklama için çok teşekkürler hocam. Zamanlı yükleme youtube apide yok ama bizim tarafımızdan sunucuda bekletilebilir. Baya bi güncelleme bekliyor sonrasında bu özelliği yapabilirim hocam. Teşekkürler güzel öneri geçen haftalarda 1 arkadaş daha istemişti.

bugün özellik gelicekti gelmedi :D bi sıkıntı olmamıştır umarım

:) Bugün özellik inş yatmadan gelicek çok yoğun tempoda çalışıyorum.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri