Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam şimdi soru işaretleri için sistem beklemedeyken 30 dk de bir telif kontrol sistemi o isimleri değişen vidyolarında para kazanmasını aktif etti. Vidyolar soru işareti durumunda. Bu sıkıntı olur mu hocam ? Birde bu soru işareti çözümünü ilgili vidyolar gizlide iken yapar mı hocam ?

eğer bir video da 2 saat icinde dolar isareti yanmazsa direk silsin abicim. soru isareti ünleme dönüsmeden öyle birsey yaparsan cok iyi olur. ayrıca video ortası reklamları tek kalemde girebilirsek harika olur.

Merhaba

mp4,flv,avi,3gp,mpeg
linkleriyle yükleme yapmak istiyorum firefox için gerekli olan eklentiyide indirdim eklentiden linki alıp bota kopyaladığımda hata veriyor bot. Şöyle bir hata ;

" int(10) int(2) string(24) "HTTP/1.1 403 Forbidden " int(403) int(0) int(0) indirilemedi
Warning: fopen(http://cdn37.video.mail.ru/v/46041373.mp4?sign=05843f03f1882b617d9388a714f39a2b20b0692f&slave[]=c:cdn48.video.mail.ru&slave[]=s:http://127.0.0.1:5010/46041373-v.mp4&p=0&expire_at=1391716800&touch=1391445943): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in/home/videom/public_html/ayar.php on line 230

Video indirilemedi, tekrarlayin veya url degistiriniz! (5167929.flv = 0 KB)
"

bu sorunun çözümü nedir acaba ?

hocam o sizin panelde gördüğünüz dolar yandı diye görüyorsunuz ama yanmıyor işte soru işaretinde kalıyor başlık cok uzun oluncada soru işaretinde kalıyor malesef

Merhaba hocam, dolara dönenleri söyledim. Tabi dolara dönmeyenlerde mevcut. Bunu tabiki elimden geldiğince yükselticem hocam. Rakam denemeside yapıcam bugece. Hangisi iyiyse daha iyi rapor verirse onda kalıcak. Herkesde aynı sonucu vermesi imkansız. Her videoyuda para kazanmaya %100 alıcak kailesi hiçbirşekilde zaten olamaz. Bu işlem %70-80 soru işaretini çevirse bana göre rapor olumlu olarak düşünüyorum.

Hocam şimdi soru işaretleri için sistem beklemedeyken 30 dk de bir telif kontrol sistemi o isimleri değişen vidyolarında para kazanmasını aktif etti. Vidyolar soru işareti durumunda. Bu sıkıntı olur mu hocam ? Birde bu soru işareti çözümünü ilgili vidyolar gizlide iken yapar mı hocam ?

Merhaba hocam, bir sorun teşkil etmez zaten bugece otomatiğede soru işareti özelliği gelecek. gizli videolarada yapar hocam.

eğer bir video da 2 saat icinde dolar isareti yanmazsa direk silsin abicim. soru isareti ünleme dönüsmeden öyle birsey yaparsan cok iyi olur. ayrıca video ortası reklamları tek kalemde girebilirsek harika olur.

Tamam hocam 1 arkadaş 4 demişti senden 2 saat çıktı. Bakalım bir şekilde orta yolu bulucaz hala bu konuda önerileri bekliyorum.

Merhaba

mp4,flv,avi,3gp,mpeg
linkleriyle yükleme yapmak istiyorum firefox için gerekli olan eklentiyide indirdim eklentiden linki alıp bota kopyaladığımda hata veriyor bot. Şöyle bir hata ;

bu sorunun çözümü nedir acaba ?

Merhabalar, bende en çok yapmak istediğim ve yapamadığım 1. sıradaki bot mail.ru botudur. Malesef çok güvenliği olan bir sistemi var. Mp4 linki girilsede çekilemiyor oradan video. Sizde alınan sonuç gibi bir sonuç veriyor. Güvenliği çok üst düzeyde o sitenin.

Soru işaretli videolara türkçe cümle girilmesi olmamış. Aramızda güncel çalışan arkadaşlarda var.Türke antipatiyse malum. bende bunun acilen 1-2-3 111 222 gibi rakamlarla değiştirilmesinden yanayım.Sahte flag vb şeyler gelebilir.

Merhaba hocam, dolara dönenleri söyledim. Tabi dolara dönmeyenlerde mevcut. Bunu tabiki elimden geldiğince yükselticem hocam. Rakam denemeside yapıcam bugece. Hangisi iyiyse daha iyi rapor verirse onda kalıcak. Herkesde aynı sonucu vermesi imkansız. Her videoyuda para kazanmaya %100 alıcak kailesi hiçbirşekilde zaten olamaz. Bu işlem %70-80 soru işaretini çevirse bana göre rapor olumlu olarak düşünüyorum.

Merhaba hocam, bir sorun teşkil etmez zaten bugece otomatiğede soru işareti özelliği gelecek. gizli videolarada yapar hocam.

Tamam hocam 1 arkadaş 4 demişti senden 2 saat çıktı. Bakalım bir şekilde orta yolu bulucaz hala bu konuda önerileri bekliyorum.

Merhabalar, bende en çok yapmak istediğim ve yapamadığım 1. sıradaki bot mail.ru botudur. Malesef çok güvenliği olan bir sistemi var. Mp4 linki girilsede çekilemiyor oradan video. Sizde alınan sonuç gibi bir sonuç veriyor. Güvenliği çok üst düzeyde o sitenin.

hocam bakın ben size bu konuda ayrıntılı olarak ve garantili bir şekilde botun nasıl para kazanmaya çevireceğini anlatayım ona göre sizde uygularsınız.
video var adı kurtlar vadisi pusu 1.bölüm ben bu videoyu bu şekilde attım kanalıma para kazanmasını açtım baktımki soru işaretinde kaldım hemen para kazanmasını kapatıyorum 1 dakika falan bekledikden sonra başlığı a yapıyorum sadece a etiket açıklama girmiyorum ve para kazanmasını daha henüz açmadım bu video a başlığı ile yaklasık 5 dakika bekliyor sonra gidiyorum para kazanmasını açıyorum 2 3 kere f5 yapıyorum para kazanma aktif oluyor en son kısım ise önceden not defterine almış olduğum başlığı etiketi açıklamayı tekrar giriyorum eğer bota bu adımları yaptırırsanız mutlaka ve mutlaka doları yakacaktır umarım yardımcı olabilmişimdir.

Soru işaretli videolara türkçe cümle girilmesi olmamış. Aramızda güncel çalışan arkadaşlarda var.Türke antipatiyse malum. bende bunun acilen 1-2-3 111 222 gibi rakamlarla değiştirilmesinden yanayım.Sahte flag vb şeyler gelebilir.

çok haklısın haber veya güncel çalışanlar için iyi olur.

Hocam bende yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum. Ayrıca dolar ışığını yakma süresini 5 dk felan yapsak nasıl olur hocam ? Öbür türlü çok geç kalmış oluruz indexleme felan farklı isimde kalabilir.

Edit:20:19

Bazı videolar para kazanma aktif oldu fakat isimler hala değişmedi hocam.

Hocam bende yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum. Ayrıca dolar ışığını yakma süresini 5 dk felan yapsak nasıl olur hocam ? Öbür türlü çok geç kalmış oluruz indexleme felan farklı isimde kalabilir.

Edit:20:19

Bazı videolar para kazanma aktif oldu fakat isimler hala değişmedi hocam.

bendede değişmedi kaç dakka başlık böyle kalıyo acaba

Sistem tam rayına oturmadı herhalde isimleri tekrar değiştirmiyor . Sorun inşallah hemen hallolur

Beyler şimdi denedim bir sıkıntı göremedim

1) Para kazanma kapatıldı video başlık, etiket ve açıklama değiştirildi.

2) 30 dakika sonra Para kazanma açıldı.

3) 30 dakika sonra ismi en baştaki haline tekrar alındı.

Büyük ihtimalle siz daha 3. adıma geçemediniz. bundan dolayı böyle geliyordur.

Beyler şimdi denedim bir sıkıntı göremedim

1) Para kazanma kapatıldı video başlık, etiket ve açıklama değiştirildi.

2) 30 dakika sonra Para kazanma açıldı.

3) 30 dakika sonra ismi en baştaki haline tekrar alındı.

Büyük ihtimalle siz daha 3. adıma geçemediniz. bundan dolayı böyle geliyordur.
Ben saat 5 6 gibiydi sanırım yaptım işlemi hocam o aşamaya geçmemem imkansız . Sildim videoları bende biraz önce

x adet videonuzda başlık, etiket veya açıklama eksikliği bulundu.
Video çekemiyorum sıkıntı nerde bilen var mı?

Hocam isimleri değiştirmeme gibi bir durum yok dimi ? Ek olarak türkçe isim veriyor onun yerine random karakter ver yada yt id ver bence.çok riskli.

mobil mesaj

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri