Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhabalar,

7-8 tane ünleme, 7-8 tane soru işaretine değil. Tüm ünlemlere tüm soru işaretlerine bakar. ünlem gördükten 30 dakika sonra hala kanalda olması imkansızdır. Dün yüklemişsindir bugün ünleme dönüşmüştür gördüğün anda temizlememiştir diye düşnebilirsin ama bekle 30 dakika sonra bak hocam. 30 dakikada bir kontrol etsede o anda dönüşmüş v.s. olabilir. Bu konuda 1 tane daha silmiyor diyen çıkmadı ilk sen çıktın hocam. Silinmediği hala kaanatinde olduğun bir videonun linkini yaz sana konu hakkında dönüşü yapmış olayım.

Soru işaretli olayına gelince: Yani yüzeysel olarak yazmak yerine bana destekden yazın beyler. Şu videom soru işaretinde bekliyor şu saat oldu ve acil uyarılar bölümünde de yapıldığına dair mesaj yok derseniz o zaman bakayım. Soru işareti %100 kalkacak diye bir kaide yok. Bot onun işlemini bitirmiştir ve soru işaretinde hala duruyorsa 3 saat sonra silecektir.

Buarada soru işaretli videoyu direk silmek doğru bir işlem değildir. 3 saat sistemin bekleyip silmesi doğru bir işlemdir. Youtube ayın belli günlerinde videoları durduk yere 15-20 dakika soru işaretinde bırakabiliyor. Hatta 10 gün önceydi galiba youtube.com sistem geliştirmesi yapıyordu herkesin tüm videolarını para kazandan soru işaretinde 40-50 dakika bekletti. O zaman tüm kanallını silmesi gerekirdi botun :) Soru işaretlerini kontrol sisteminden geçirmeden silmek şuan için çok riskli. Bu nedenle soru işareti para kazanmaya sistem 3 saat içerisinde çeviremezse silemeye devam etmesi en mantıklısıdır hocam.

Merhabalar,

7-8 tane ünleme, 7-8 tane soru işaretine değil. Tüm ünlemlere tüm soru işaretlerine bakar. ünlem gördükten 30 dakika sonra hala kanalda olması imkansızdır. Dün yüklemişsindir bugün ünleme dönüşmüştür gördüğün anda temizlememiştir diye düşnebilirsin ama bekle 30 dakika sonra bak hocam. 30 dakikada bir kontrol etsede o anda dönüşmüş v.s. olabilir. Bu konuda 1 tane daha silmiyor diyen çıkmadı ilk sen çıktın hocam. Silinmediği hala kaanatinde olduğun bir videonun linkini yaz sana konu hakkında dönüşü yapmış olayım.

Soru işaretli olayına gelince: Yani yüzeysel olarak yazmak yerine bana destekden yazın beyler. Şu videom soru işaretinde bekliyor şu saat oldu ve acil uyarılar bölümünde de yapıldığına dair mesaj yok derseniz o zaman bakayım. Soru işareti %100 kalkacak diye bir kaide yok. Bot onun işlemini bitirmiştir ve soru işaretinde hala duruyorsa 3 saat sonra silecektir.

Buarada soru işaretli videoyu direk silmek doğru bir işlem değildir. 3 saat sistemin bekleyip silmesi doğru bir işlemdir. Youtube ayın belli günlerinde videoları durduk yere 15-20 dakika soru işaretinde bırakabiliyor. Hatta 10 gün önceydi galiba youtube.com sistem geliştirmesi yapıyordu herkesin tüm videolarını para kazandan soru işaretinde 40-50 dakika bekletti. O zaman tüm kanallını silmesi gerekirdi botun :) Soru işaretlerini kontrol sisteminden geçirmeden silmek şuan için çok riskli. Bu nedenle soru işareti para kazanmaya sistem 3 saat içerisinde çeviremezse silemeye devam etmesi en mantıklısıdır hocam.

arkadaş 8. sayfadan sonra demek istemiş galiba, bana da geçen gün denk geldi bir tane ilk yüklediğim videolardan biri belirli bi izlenmenin üztüne çıkınca direk ünlee düşmüş.bu da youtube un yeni yöntemi galiba.ben de elle sildim.

soru işaretli videonun 3 saat sonra değil de 6 saat sonra silinmesi daha doğru değil mi haber videoları paylaşanlar için?

arkadaş 8. sayfadan sonra demek istemiş galiba, bana da geçen gün denk geldi bir tane ilk yüklediğim videolardan biri belirli bi izlenmenin üztüne çıkınca direk ünlee düşmüş.bu da youtube un yeni yöntemi galiba.ben de elle sildim.

soru işaretli videonun 3 saat sonra değil de 6 saat sonra silinmesi daha doğru değil mi haber videoları paylaşanlar için?

Merhaba hocam, 7-8 taneden ünlem veya soru işaretinden sonra demiş hocam. Öyle bir sınır yok. Telifli videoların tümünü kontrol eder yani tüm sayfalarını. Fakat soru işareti ve ünlemlerde ise videonun son 240 yükleyenine bakar. Yani buda senin dediğin gibi son 8 sayfasına bakar demektir. Bu rakamı ay sonuna kadar tüm kanal veya 15 sayfa olucak şekilde ayarlıycam. Bugün için son 8 sayfanın maliyeti benim bu kadar server almama neden oluyor. bunu 2 ye katlayınca 2 katı maliyet ortaya cıkacak. Bazı performans arttırmalarından sonra ancak bu rakamı arttırabilirim.

Edit: bu gece günde 3 defa olmak kaydıylada yani 8 saat de bir defa tüm kanalı kontrolden geçircem. Her 30 dk da bir son 240 videoyu kontrol edicek ama 8 saatte birde 240 üstünde olan kanallarında hepsini kontrol edicek.

Hocam toplu olarak yapılmıyorsa yt de dakika eklediğimiz paneli ekleseniz, ordan manuel olarak yapsak?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Edit attım yazıma. Tam anlamadım sizin öneriyi hocam

Hocam youtube da 10 dakikadan uzun videoların para kazanma kısmında dakika ekleme paneli varya, o paneli ekleseniz el ile tek tek ayarlasak, yani kanallara tek tek girmek yerine sitenizden tek tek yapsak.

Hocam youtube da 10 dakikadan uzun videoların para kazanma kısmında dakika ekleme paneli varya, o paneli ekleseniz el ile tek tek ayarlasak, yani kanallara tek tek girmek yerine sitenizden tek tek yapsak.

Evet hocam olabilir, video yöneticisi bölümü yaptığımda buunda yapbilirim.

Edit: bu gece günde 3 defa olmak kaydıylada yani 8 saat de bir defa tüm kanalı kontrolden geçircem. Her 30 dk da bir son 240 videoyu kontrol edicek ama 8 saatte birde 240 üstünde olan kanallarında hepsini kontrol edicek.

Bu daha şahane olur hocam.

Merhaba hocam, 7-8 taneden ünlem veya soru işaretinden sonra demiş hocam. Öyle bir sınır yok. Telifli videoların tümünü kontrol eder yani tüm sayfalarını. Fakat soru işareti ve ünlemlerde ise videonun son 240 yükleyenine bakar. Yani buda senin dediğin gibi son 8 sayfasına bakar demektir. Bu rakamı ay sonuna kadar tüm kanal veya 15 sayfa olucak şekilde ayarlıycam. Bugün için son 8 sayfanın maliyeti benim bu kadar server almama neden oluyor. bunu 2 ye katlayınca 2 katı maliyet ortaya cıkacak. Bazı performans arttırmalarından sonra ancak bu rakamı arttırabilirim.

bu konuda bir öneri verebilirim belki sunucularımı kasmadan daha kolay olabilir.yapılabilir mi bilmiyorum ama? videoları en çok görüntülenen şeklinde sıraladıktan sonra arama yapsın zaten ünleme düşen videolar genelde en çok görüntülenen videolar arasında oluyor ;)

sana ekstra masraf çıkartmak istemeyiz o da bize ekstra masraf olarak gelir sonra :)

Bir ricam var arkadaşlar.

Sitedeki telifli videolar ve para kazan bölümünden kanalınıza tıklarmısınız. Tüm sayfalarını kontrol ediyor artık son 240 videoya bakmıyor. Manuel kontrolü tüm sayfalar olarak yaptım. Tabiki öncekine göre biraz bekletiyor bu durum fakat tüm kontrolü yapıyor.

Toplam 6 sayfalık kanalınız kontrol edilmiştir.(Her sayfa 30 video)

Lütfen bu şekilde aldığınız sonuçları buradan yazarmısınız. Özellikle 1 kanalında 500-1000 üstü videosu olan arkadaşlar sonuçları yazarsa sevinirim.

Bu olayı ne zaman yapacaksınız hocam ? Arkadaşın önerisi çok iyide :D

Belli bir sırayla gittiğim için 6. yenilik olarak ancak bunu koyabiliyorum. Oda 20-25 günü bulacaktır çünkü önümde çok büyük ve uzun zaman alıcak yenilikler var.

Siz daha iyi bilirsiniz hocam

Çok teşekkür ederim serdar hocam. Çok değerli bir öneri gerçekten. Çok Yakın sürede olmasada elimden geldiğince hemen faaliyete almaya çalışacağım.

bu konuda bir öneri verebilirim belki sunucularımı kasmadan daha kolay olabilir.yapılabilir mi bilmiyorum ama? videoları en çok görüntülenen şeklinde sıraladıktan sonra arama yapsın zaten ünleme düşen videolar genelde en çok görüntülenen videolar arasında oluyor ;)

sana ekstra masraf çıkartmak istemeyiz o da bize ekstra masraf olarak gelir sonra :)

Çok mantıklı hocam, olmaz ileride bunuda denerim.

tam tersini yapsın para kazanmayan desin hepsi çıkar :D

Hocam başka sitelerden toplu video eklemeyi heyecanla bekliyorum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toplam 29 sayfalık kanalınız kontrol edilmiştir.(Her sayfa 30 video)

851 video var kanalda

tam tersini yapsın para kazanmayan desin hepsi çıkar :D

Youtube o konuda hala orayı düzeltemedi. Para kazanmada olamyan ama ünlemli ve soru işaretli videoları o sayfada geçirebiliyor.

Hocam başka sitelerden toplu video eklemeyi heyecanla bekliyorum

Çok yakın onun çıkışı inş hocam olucak.

Toplam 29 sayfalık kanalınız kontrol edilmiştir.(Her sayfa 30 video)

851 video var kanalda
Çok sağolasın hocam sendede doğru yapmış işlemi. Birazdan otomatiğede aktif edicem 8 saatte bir olacak şekilde tüm videolarıda.

Toplam 14 sayfalık kanalınız (kanaldaki tüm videolar) kontrol edilmiştir.(Her sayfa 30 video)

Güzel.Bunu otomatik olarak da çalıştıracak öyle değilmi, o zaman bundan sonra yt to yt / otomatik çalışan arkadaşlar suya sabuna elini sürmeyecek blade ve onun yeğenleri çalışacak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri