Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

evet kalıyor hakkınız yeniden süre yüklediğiniz an bu haklarıda kullanabilirsiniz:)

Ayrıca bu soru işaretleri videoları açmak için ismi rastgele bir sayı yapıyor sonra açıyor sonra tekrar eski ismi ve açıklmayı yüklüyor yani 1 bucuk saat içinde video tamamen eski haline geliyor diye belirtmiştiniz ama bazı videolarıma bakıyorum 3 gün olmus para kazanması gelmiş ama isim ve açıklamada hala sayılar var hocam ona bi bakarmısınız yani çogunu değişiyor ama bazı videoları hala o verdiği sayılarla yayınlama devam ediyor. @Web_Scripti

bu sorun bendede var , para kazanmaya acılmıs ama eski ismi yerine sadece sayılar var..

Merhaba beyler, 3 etapda para kazanma işleminin gerçekleştiğini ilettim. bu etaplar bir önceki postumda yazıyor. bana destekden iletin veya iletmeyin o video linkini bir kenara alın her 30 dakikada bir bakın videoya hep bir işlem yapmış olacak 3 etapda para kazanmaya kavuşturmuş olur. Rakamlarıda düzeltir tekrardan ama siz sürekli bakıyorsunuz bir değişme görmüyorsunuz.

Bugece bu konu için sistemde güncelleme çıkaracağım inşallah. Hangi durumda hangi etapda v.s. olduğunu görmek için.

Hocam Translate kısmını bir kontrol eder misin çeviri yapmıyor sistem

Hocam Translate kısmını bir kontrol eder misin çeviri yapmıyor sistem

Evet hocam yandex.com dan translate sistemini kullanıyorum. günlük 1 milyon sorgulama hakkımız vardı. Ama şuanda bu hakkın üstüne çıkmışım ek hak satın aldım fakat hala aktif etmediler. Geceye doğru halolacağını düşünüyorum translate olayının.

Evet hocam yandex.com dan translate sistemini kullanıyorum. günlük 1 milyon sorgulama hakkımız vardı. Ama şuanda bu hakkın üstüne çıkmışım ek hak satın aldım fakat hala aktif etmediler. Geceye doğru halolacağını düşünüyorum translate olayının.

Hocam bizim [MENTION=48]Selçuk Sepetci[/MENTION] ile önerdiğimiz gizleme olayını düşündünüz mü ?

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekdende yazdım ama görmediniz galiba süremi uzatmak için ücretinizi yolladım 12 den önce sürem uzaması lazım 6400 hak biriktirdim

Yetişebildiğin kadarıyla destek bölümüne yetiştim. Öğleden sonraya ait bekleyen destek mesajları var akşam yemeğinden sonra geri kalanına cevaplar yazılacaktır. Bu konuda rahat olabilirsiniz elimden geldiğince her zaman destekleri cevaplıyorum..
[MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION] hocam %70 in üstünde soru işaretlerini para kazanmaya başarı gösteren bir sistem var. Fakat gizli yapmayla işlemin devam etmesi olayı biraz işleri değiştirir çünkü tüm videoları gizli yükleyenlerde var. Onlarınkinide otomatik para kazanmaya çevirir. Bu nedenle şuan için çok erken ama bazı yeni özellikleri çıkardıktan sonra geri dönüp bu iş üzerine geliştirmede yapabilirim. Şuanda o bölümü geliştirmek çok istemiyorum, farklı bölümlerde geliştirmelere yönlendim.

hocam bu günlük toplu yükleme limiti kaldırılamazmı acaba

Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu E...

Hocam partner kanallarda para kazan aktif edemiyor acaba partner kanallar icinde para kazanma aktif edebilme imkaniniz var mi ? Bu ozellikte olursa gercekten cok guzel olur surekli 3-4 hesaba bakmakla ugrasmadan kurtarirsiniz bizi. Guncel kanallar icin surekli kontrol etmek gerekiyor kanali video yuklendimi para kazanma acalim diye ugrastiriyor bizi guncel kanallar . Eger bunu da yapabilirseniz cok sahane olur
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu secenek yapilabilir mi acaba

Hocam youtube to youtube sorun var video yüklenmiyor .Bir çok kanalda ve videoda denedim.
Video indirilemedi, tekrarlayin veya url degistiriniz! (4753632.flv = KB)

Linki destekden yaz hocam, çektiğin video linki hatalı olabilir. Buradan bu şekilde birşey yazmam mümkün değil. Çünkü hesabını bilmiyorum linki bilmiyorum işlem logunu göremem.

Disk kilitlenmesi oluşmuş hemen kapatıp açtırıyorum. 5 dakika sürecektir kusura bakmayın aksama için. uyarı içinde teşekkürler.

Şu anda erişebiliyoruz fakat bir yavaşlama söz konusu.Bu yavaşlama probleminden haberiniz var mı hocam ? Bu sorunu çözebilir miyiz ? Teşekkürler emekleriniz için .

Hocam aynı anda bütün vidyoların para kazanmasını devre dışı bırakmayı da yapabilir misiniz, mümkün müdür ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri