Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
videonun para kazanması açması için otomatik sayıya çevirdi, para kazanma açıldı fakat eski bilgiler geri gelmedi. tahminen kaç saat içinde geri geliyor?
Hocam sıkıntı var.. Videoyap ta
---------- Mesaj saat 10:57:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:56:19 civarında gönderildi. ----------
Hocam, videoyaptan kanalınıza, telif paara kazanma bölümünden tekrar işlem yapın, düzelir
hocam video ortası reklam girebilsek bir de çok mu şey istemiş olurum![]()
Nasıl bir sıkıntı var hocam? hiç destekden mesaj gelmdi sadece senden burada geldi. pm atabilir buradan yazabilir veya destekden yazabilirsin. Her bölümü denedim bir sıkıntı göremedim.
Bu konuda çok çalışma yaptım ama malesef başarıya ulaşamadığım tek işlem. Toplu seçmeli ama otomatik yaptırılmayacak bir sistem ayarlıycam inşallah. Ama otomatiği olmuyor.
Hocam biliyorsun bnm sorunum olduğunda genelde ya pm atarım yada destekten yazarım arkadaşım yeni girdi bu işe ve botu kullanmaya da yeni başladı adam acemiufak bi sorunda hemen yazmış gerekli olduğunda benim hesabı kullanır
hocam şu özgünleştirme ye basıyorum baya bekletiyor hemen yeşil yanmıyor
Video içi reklamları aktif etme ve süre ayarlama özelliği geldi mi yada gelecek mi?
hocam destek'ten de yazdım. 7 de atılmış videoyu 12 de baktığımda eşleşenleri silinmemiş olarak duruyordu nedendir acaba?
30 dk da otomatik kontrol ayarları tamam.
bunada bir çözüm bulunurmu bilmiyorum ama 103x66 ölçüsündeki amblem bile bazı videolarda aşırı büyük gözüküyor. düşürecem şimdi boyutlarını tekrar tanıtıcam bota. Orda 150x150 tavsiyesi var sanırım. Yeni arkadaşlar bu yazımı dikkate alsın sonra uğraşmasın tekrar kanal avatarı kaydetmeye.
hocam otomatik kontrol sistemi 5-6 saat gecikmeli çalışıyor genelde 1-2 saat oynama oluyordu da bu süre uzun geldi bana bugün en son 15:20 de kontrol edilmiş kanallar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.