Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

videonun para kazanması açması için otomatik sayıya çevirdi, para kazanma açıldı fakat eski bilgiler geri gelmedi. tahminen kaç saat içinde geri geliyor?

Hocam sıkıntı var.. Videoyap ta

---------- Mesaj saat 10:57:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:56:19 civarında gönderildi. ----------

videonun para kazanması açması için otomatik sayıya çevirdi, para kazanma açıldı fakat eski bilgiler geri gelmedi. tahminen kaç saat içinde geri geliyor?

Hocam, videoyaptan kanalınıza, telif paara kazanma bölümünden tekrar işlem yapın, düzelir

hocam video ortası reklam girebilsek bir de çok mu şey istemiş olurum :)

Hocam sıkıntı var.. Videoyap ta

---------- Mesaj saat 10:57:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:56:19 civarında gönderildi. ----------

Hocam, videoyaptan kanalınıza, telif paara kazanma bölümünden tekrar işlem yapın, düzelir

Nasıl bir sıkıntı var hocam? hiç destekden mesaj gelmdi sadece senden burada geldi. pm atabilir buradan yazabilir veya destekden yazabilirsin. Her bölümü denedim bir sıkıntı göremedim.

hocam video ortası reklam girebilsek bir de çok mu şey istemiş olurum :)

Bu konuda çok çalışma yaptım ama malesef başarıya ulaşamadığım tek işlem. Toplu seçmeli ama otomatik yaptırılmayacak bir sistem ayarlıycam inşallah. Ama otomatiği olmuyor.

Nasıl bir sıkıntı var hocam? hiç destekden mesaj gelmdi sadece senden burada geldi. pm atabilir buradan yazabilir veya destekden yazabilirsin. Her bölümü denedim bir sıkıntı göremedim.

Bu konuda çok çalışma yaptım ama malesef başarıya ulaşamadığım tek işlem. Toplu seçmeli ama otomatik yaptırılmayacak bir sistem ayarlıycam inşallah. Ama otomatiği olmuyor.

Hocam biliyorsun bnm sorunum olduğunda genelde ya pm atarım yada destekten yazarım arkadaşım yeni girdi bu işe ve botu kullanmaya da yeni başladı adam acemi :) ufak bi sorunda hemen yazmış gerekli olduğunda benim hesabı kullanır

Tapatalk İle Yazılmıştır

Video içi reklamları aktif etme ve süre ayarlama özelliği geldi mi yada gelecek mi?

Hocam biliyorsun bnm sorunum olduğunda genelde ya pm atarım yada destekten yazarım arkadaşım yeni girdi bu işe ve botu kullanmaya da yeni başladı adam acemi :) ufak bi sorunda hemen yazmış gerekli olduğunda benim hesabı kullanır

Evet haklısın hocam, arkadaşınıda bize yönlendirdiğin için teşekkürler. Oda inşallah çok kazanır.

hocam şu özgünleştirme ye basıyorum baya bekletiyor hemen yeşil yanmıyor

Merhabalar hocam, video ile aynı başlık, etiket ve açıklama olarak çekmesi 2 saniyede 25 videodur. Fakat özgünleştirme tuşuna basarsanız youtube ve google da o video başlığıyla alakalı en populer başlık, etiketler ve açıklamaları getirir. Hitti ortalama 4 kat arttır ama 1 video için ortalama 6-7 saniye bekletir. tek tuşla hepsini çevire basınca 25 tanesini 1 dakika içinde ortalama çevirir. Tabiki yavaştır ama çok şey veriyor ve çok analiz yapıyor hocam.

Video içi reklamları aktif etme ve süre ayarlama özelliği geldi mi yada gelecek mi?

Merhabalar hocam, istenilipde yapamadığım tek özelliktir. otomatik olarak yapmayı yapamadım. Çok ciddi server maliyeti ortaya cıkıyor. Fakat video yöneticisi bölümü yazıcam onun içinde toplu seçim ile manuel süre ekleme yapabileceksiniz. Hayırlı geceler

hocam destek'ten de yazdım. 7 de atılmış videoyu 12 de baktığımda eşleşenleri silinmemiş olarak duruyordu nedendir acaba?
30 dk da otomatik kontrol ayarları tamam.
bunada bir çözüm bulunurmu bilmiyorum ama 103x66 ölçüsündeki amblem bile bazı videolarda aşırı büyük gözüküyor. düşürecem şimdi boyutlarını tekrar tanıtıcam bota. Orda 150x150 tavsiyesi var sanırım. Yeni arkadaşlar bu yazımı dikkate alsın sonra uğraşmasın tekrar kanal avatarı kaydetmeye.

hocam destek'ten de yazdım. 7 de atılmış videoyu 12 de baktığımda eşleşenleri silinmemiş olarak duruyordu nedendir acaba?
30 dk da otomatik kontrol ayarları tamam.
bunada bir çözüm bulunurmu bilmiyorum ama 103x66 ölçüsündeki amblem bile bazı videolarda aşırı büyük gözüküyor. düşürecem şimdi boyutlarını tekrar tanıtıcam bota. Orda 150x150 tavsiyesi var sanırım. Yeni arkadaşlar bu yazımı dikkate alsın sonra uğraşmasın tekrar kanal avatarı kaydetmeye.

Merhaba hocam,

kanalı tanıtırken alt kanalsız ve alt kanallı olarak kanallar 2 ye ayrılır. Alt kanalı sen @gmail.com olarak tanıtırsan videoyu yüklerken alt kanala yükletebilirsin ama kontrollerde ana kanala yapar. Bu nedenle silmemiştir. Kanallarım sayfasında en üstte bu konu hakkında resimli anlatımların linki mevcut.
veya Yardım - Videoyap.com sayfasından bakabilirsin.

Logo olayına gelince : 240p bir videoya 150x150 logo çok büyük gelir. 720p bir videoya 150x150 logo belki birazcık küçük gelebilir. Video boyutlarına göre logo basarken ufak büyük küçük olabilir. 150x150 bu durumda idare edebilir birşeydir. Fakat bu konuda stabil olarak hepsinde aynı boyutta basmak botlarla pek kolay değil. Ama yakında bu konuda otomatik boyutlandırma ayarlıycam hepsinde aynı olucak. Fakat 1 yıldan fazla süredir bu şekilde. Hayırlı geceler

alıp almama konusunda şüphesi olanlar bence hiç beklemeyin. Sürekli destek tam destek hızlı güvenilir en sağlam bottur kendisi !

Hocam bugün botta ekstra birşey mi yapıldı? Benim bugün yüklemek için seçtiğim videolar kesme işlemi yapmama rağmen çok hızlı yükleniyor :) Baya hızlandırmışsınız sanırım.

Fakat 12 saate yayarak yüklemesi gerekmiyormuydu? Sayfayı açık bırakmama rağmen çok hızlı yüklenmiş masallah :)

Edit:
Silinen Telif Almış videolar : Hocam kontroller sırasında çıkan bu uyarı daha önce bottan yüklenmiş olup daha sonra telif yemiş videolarmı? Önceden telif yediğini bot nasıl tespit ediyor?

botu tanıdıkça neden bu kadar övdüklerini daha iyi anlıyorum. kendi adıma teşekkür ederim bu hizmeti bizlere sunduğunuz için.
yalnız 14 adet linki kopyalayıp işlem yaparken bu konuya yorum yapıcam diye yanlışlıkla kapattım yükleme sayfasını. yt deki gibi, bir işlem yaparken sayfayı kapatmaya çalıştığında emin misiniz gibi sorması uygulanabilir bir şey midir?

Hocam. Daha önce programda kayıtlı bi kanalımı sildim. yeni kanal açdım tekrar videoları bu kanala yüklicem ama bu videolar yüklenmiş diyor. anlıyacagınız raporların silinmesi gerekiyor.
Ben kanalı silmiştim bottan. o yüzden şuan silemiyorum. Müdahale edebilirmisiniz Çok acil lütfen. Destekden 3-4 saat önce yazdım dönüş alamadım kanal ismini belirttim burada. Bi el atın hocam. ACİL

Piyasasında tartışmasız 1 numara :)

Hocam her şey çok güzel, ama toplu link ile video yüklerken arada bir bağlantı olduğu yerde takılıyo, linkleri teker teker kopya yapıştır yaptığımız için 25 linki bazen yedeklemeyi unutuyoruz, o 25 linki geçici olarak bi yerlere otomatik atsa, ve yükleme kesildiği zaman ekranda öyle "loading" yazmasa çok güzel olur, ve de bu sebepten dolayı tekrar 30 dakika beklemek zorunda kalmazsak gerçekten harika olur, teşekkürler [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

hocam otomatik kontrol sistemi 5-6 saat gecikmeli çalışıyor genelde 1-2 saat oynama oluyordu da bu süre uzun geldi bana bugün en son 15:20 de kontrol edilmiş kanallar.

hocam otomatik kontrol sistemi 5-6 saat gecikmeli çalışıyor genelde 1-2 saat oynama oluyordu da bu süre uzun geldi bana bugün en son 15:20 de kontrol edilmiş kanallar.

otomatik kontrolde bende sıkıntı yaşıyorum ara sıra hatta şimdi baktım benimde 15.50 de kontrol edilmiş en son hemen manuel yaptım kontrolleri.

adsense kazançlarımı gördükçe konuya girip botu övesim geliyo :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri