Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Katılıyorum bende şu ana kadar sıkıntısız çalışıyorlar...

2nci ayımı aldım yeni eklenenler le harika olmuş teşekkürler....

En iyi Müşteri benim yawssss :)
Bugün Toplu Yükleme Hakkı : 0/11074

Topla topla topla birikti :D isteyen varsaaaa :)

sa 1 aylık yenileme yapılmıştır.

soru : toplu link bot örneğin 25 video yaptık yükledik ve yükleme devam ediyor bu sayfadan çıksak veya programı kapatsak devam edermi yoksa yükleme bitene kadar açıkmı bırakmak gerekiyor

sa 1 aylık yenileme yapılmıştır.

soru : toplu link bot örneğin 25 video yaptık yükledik ve yükleme devam ediyor bu sayfadan çıksak veya programı kapatsak devam edermi yoksa yükleme bitene kadar açıkmı bırakmak gerekiyor

yükleme bitene kadar açık bırakmak gerekiyor

arkadaşlar videoyap ı bir aylık alıcam ama kredi kartı bilgilerimi girdiğimde ''İşleminize banka onay vermiyor.Lütfen kart bilgilerinizi kontrol ediniz.(Hata Kodu:0003)'' bu hatayı veriyor, güvenlik kodunu yanlış girmiş olabilirim, kartım Teb kredi kartı, kartın arka kısmında şerit gibi bişeyin üstünde 4 haneli bir numara onun yanında da 3 haneli bir numara var hangisi güvenlik kodu oluyor ?

arkadaşlar videoyap ı bir aylık alıcam ama kredi kartı bilgilerimi girdiğimde ''İşleminize banka onay vermiyor.Lütfen kart bilgilerinizi kontrol ediniz.(Hata Kodu:0003)'' bu hatayı veriyor, güvenlik kodunu yanlış girmiş olabilirim, kartım Teb kredi kartı, kartın arka kısmında şerit gibi bişeyin üstünde 4 haneli bir numara onun yanında da 3 haneli bir numara var hangisi güvenlik kodu oluyor ?

güvenlik numarası kartın arka yüzünde 3 tane rakamdan oluşur
4 rakam olan deği

kartınız mail order açık omaya bilir. (sanal alışverişe) telefon bankacılığı ile veya internet bankacılığı ile mail order talimatı verebilir, işiniz bittikten sonra kartı mail order kullanımına kapattırabilirisiniz.

---------- Mesaj saat 14:28:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:24:09 civarında gönderildi. ----------

@Web_Scripti 2 saatlik bir videoyu ne kadar zamanda yüklüyordu. yaklaşık 1 saattir yükleyemedi.
birde bu toplu video bot da 25 video yükleme emri versek ve farklı sekme açık diğer yükleme işlermlerine devam etsek oluyormu

Bazen 2 saatlik video beş dakika sürüyor , sunucularin o anki durumuna göre değişiyor hocam.toplu video.yüklerken sheet açıp manuellere devam edilebilir.iki toplu yükleme arası 30 dk.

mobil mesaj

güvenlik numarası kartın arka yüzünde 3 tane rakamdan oluşur
4 rakam olan deği

kartınız mail order açık omaya bilir. (sanal alışverişe) telefon bankacılığı ile veya internet bankacılığı ile mail order talimatı verebilir, işiniz bittikten sonra kartı mail order kullanımına kapattırabilirisiniz.

---------- Mesaj saat 14:28:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:24:09 civarında gönderildi. ----------

@Web_Scripti 2 saatlik bir videoyu ne kadar zamanda yüklüyordu. yaklaşık 1 saattir yükleyemedi.
birde bu toplu video bot da 25 video yükleme emri versek ve farklı sekme açık diğer yükleme işlermlerine devam etsek oluyormu

teşekkürler sorunu hallettim ben

Hocam 1 aylık satın aldım zaten 1 günlük denemeye gerek kalmadı, gerçekten çok kaliteli bir sistem almanızı tavsiye ediyorum

20 gün aradan sonra 3.ayıda aldım

müşteriye verdigi değer çok güzel

teşekkurler

Değerli yorumlarınız ve yazılarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sürekli olarak iç yapıda bir gelişim yapılıyor.

Öncelikle hedefim kanal kapanmalarını vdslere ve manuel yüklemelere göre 10 katın altına indirmektir. Bu orana çok yaklaştık diyebilirim.

Şuanda bizimle çalışan 5.000'den fazla üyemize sonsuz teşekkür ederim.

Alexa değerlerine baktığımız zamanda videoyap.com türkiye'nin ilk 1300 sitesinden biridir. Bu başarı videoyap.com'un değil, sizlerindir.

Değerli yorumlarınız ve yazılarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sürekli olarak iç yapıda bir gelişim yapılıyor.

Öncelikle hedefim kanal kapanmalarını vdslere ve manuel yüklemelere göre 10 katın altına indirmektir. Bu orana çok yaklaştık diyebilirim.

Şuanda bizimle çalışan 5.000'den fazla üyemize sonsuz teşekkür ederim.

Alexa değerlerine baktığımız zamanda videoyap.com türkiye'nin ilk 1300 sitesinden biridir. Bu başarı videoyap.com'un değil, sizlerindir.

hocam sen bu başarıyı hakediyosun.bir özelliği 0 sıkıntıyla getirmek gerçekten yetenek ister arada sırada düşünüyorumda hiçmi pürüz çıkmaz diye gerçekten kodlamalarda en ufak bir sıkıntı bile çıkartmıyosun bizde sayende kazanıyoruz helal para tam olarak bu oluyo sanırım

Arkadaşlar ben deneme amaçlı üye oldum 1 video yükliycem videoyu hangi sayfadan yüklüyoruz ve api key nedir bilen varsa yardımcı olurmu bana

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri