Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Peki hocam, kusura bakmayın. Artık bu soruyu destekden ve buradan açıklamak gerçekten çok yorucu geldi. Daha yeni açıklama yapmışken sizde detaylı anlatım isteyince bardağın son noktası oldu. Botu alın veya almayın hocam. 2 gün önce farklı düşüncede olup ve sonra yeniden farklı düşüncelere girmenizden dolayı bu şekilde düşünmüştüm.

hocam bot 10 numara sıkıntı yok bir sorum olucak sadece.

bazen çektiğimiz sitede link oluyor açıklamada falan.

sistem www http link kelimelerini görünce uzantıya kadar silse.

.com m harfine kadar silse. http den itibaren

veya daha gelişmişi bunu bizim verceğimiz linkle değiştirse.

olurmu böyle bişi? yoksa saçma bir şeymi diyorum :)

veya belki vardırda ben bilmiyorum oda olabilir özgünleştir butonu yapıyormu bunu acaba

hocam bot 10 numara sıkıntı yok bir sorum olucak sadece.

bazen çektiğimiz sitede link oluyor açıklamada falan.

sistem www http link kelimelerini görünce uzantıya kadar silse.

.com m harfine kadar silse. http den itibaren

veya daha gelişmişi bunu bizim verceğimiz linkle değiştirse.

olurmu böyle bişi? yoksa saçma bir şeymi diyorum :)

veya belki vardırda ben bilmiyorum oda olabilir özgünleştir butonu yapıyormu bunu acaba

Merhaba Hocam,

Evet sistemde mevcut, sistemin her bölümü bunu yapıyor. Linkleri açıklamalardan temizliyor. Kuraldışı link eklerse yani çalışmayan bir şekilde link olursa onu silemez. örneğin sadece ahmet. com yazması gibi. Çünkü ona tıklanabilir link tanımı olamaz. Hayırlı günler

Merhaba Hocam,

Evet sistemde mevcut, sistemin her bölümü bunu yapıyor. Linkleri açıklamalardan temizliyor. Kuraldışı link eklerse yani çalışmayan bir şekilde link olursa onu silemez. örneğin sadece ahmet. com yazması gibi. Çünkü ona tıklanabilir link tanımı olamaz. Hayırlı günler

evet onuda tahmin ettim. peki onu şöyle yapabilirmi sistem .com .net .org %90 siteler bu uzantıda.bunu görünce geri geri kontrol edip boşluğa kadar kontrol etse o linkide bulur diye düşünüyorum.

fakat bu sistemi ağır şekilde yavaşlatabilir düşüncesindeyim. pek olmasada olur denebilir.

hocam siz sıkıntı yaşadığınız video linklerini verin link olarak silemiyorsa sildirim. çünkü adresten sonra iç sayfa adreside gelebilir. Dünyanın en büyük link temeizleme clasıı var tıklanabiliyorsa silmesi gerekir

hocam siz sıkıntı yaşadığınız video linklerini verin link olarak silemiyorsa sildirim. çünkü adresten sonra iç sayfa adreside gelebilir. Dünyanın en büyük link temeizleme clasıı var tıklanabiliyorsa silmesi gerekir

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam özelinize bakarmısınız.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam merhaba. Saçma bir istek olacak sanırım ama şu toplu vidyo ortası reklam girme özeliğini aynı şekilde iptal etme özelliğini de ekler misiniz :confused: mümkün müdür, teşekkürler. :)

@Web_Scripti Hocam merhaba. Saçma bir istek olacak sanırım ama şu toplu vidyo ortası reklam girme özeliğini aynı şekilde iptal etme özelliğini de ekler misiniz :confused: mümkün müdür, teşekkürler. :)
denemedim ama kutudaki dk yazan yerdeki sayıları silip bir boşluk tuşuna basıp düzenle deyince ne oluyor? bir bak bakalım belki olur..

Toplu video çekerken açıklamada ve başlıkta özgünleştir deyince çektiğimiz kanalın ismi geçiyorsa bunları silse yada silinecek kelimeyi biz girsek mümkün mü acaba ?
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION];

üstadım sen onu bunu bırak pcden upload yapmayı ayarla ;) ayrıca allah kolaylık versin işin zor :)

hocam burada online olduğunuzu gördüm buradan yazayım dedim.

2.videoyap hesabı aldım fakat şöyle bir durum söz konusu 2. video yap hesabımda 1.video yap hesabımdaki kanallar gözüküyor hesaplar arasında geçiş yapıyorum yine değişen birşey yok . Bir göz atarsanız çok mutlu olurum .

Teşekkür ederiz destekleriniz için ...

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam özelinize bakarmısınız.

Hayırlı ugurlu olsun hocam.

@Web_Scripti hocam zamanlı yükleme özelliğini de sıraya alabilir misiniz bazen çok lazım oluyor gerçekten :)

Zaman seçmeli ekleme özelliğini evdeki pc de not etmişim. sıradaki işlemler arasında oda var haklısınız hocam.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam merhaba. Saçma bir istek olacak sanırım ama şu toplu vidyo ortası reklam girme özeliğini aynı şekilde iptal etme özelliğini de ekler misiniz :confused: mümkün müdür, teşekkürler. :)

:) ilk istek senden gelmiş oldu hocam. o bölüm daha çok yeni ama iptal etmeyide bir kaç özellik sonra eklerim hocam.

denemedim ama kutudaki dk yazan yerdeki sayıları silip bir boşluk tuşuna basıp düzenle deyince ne oluyor? bir bak bakalım belki olur..

Saniye olarak boş girer ama video ortası reklam çıksın kutucuguna tık atar. Galiba oda problem yapar. Bu nedenle pek denemese iyi olur :)

Toplu video çekerken açıklamada ve başlıkta özgünleştir deyince çektiğimiz kanalın ismi geçiyorsa bunları silse yada silinecek kelimeyi biz girsek mümkün mü acaba ?
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION];

Hocam aslında kolay bir istek, fakat sistemde o kadar bölümlerde video ekleme varki hepsine tanımlamak ve getirmek gerçekten bir çok yazılımı değiştirmek demektir. Toplu olarak onları etkileyen bir yenilik yaparken ekliycem. çünkü çok mantıklı bir istek.

üstadım sen onu bunu bırak pcden upload yapmayı ayarla ;) ayrıca allah kolaylık versin işin zor :)

:) 2. sırada o yenilik var hocam. son 15 gündür aşırı derecede istenmeye başlandı yakında yapacağım.

hocam burada online olduğunuzu gördüm buradan yazayım dedim.

2.videoyap hesabı aldım fakat şöyle bir durum söz konusu 2. video yap hesabımda 1.video yap hesabımdaki kanallar gözüküyor hesaplar arasında geçiş yapıyorum yine değişen birşey yok . Bir göz atarsanız çok mutlu olurum .

Teşekkür ederiz destekleriniz için ...

Merhaba hocam, öncelikle hayırlı ugurlu olsun. 2. hesabınıza geçiş yaptıgınızda 2. hesabınıza ait eklediğiniz kanalları görürsünüz hocam. dilerseniz destekden yazın böylelikle hesaplarınızı ve durumlarınızı görmüş olabilirim net bir şekilde yazarım.

Kanal kontrol bölümlerine ek server bağlantısı yapıyorum. o bölümde 1-2 dakikalık sıkıntı olabilir. Bunu yapma sebebim performansı arttırmaktır. Gece 23:30 dan sonra kanalınıza tıklayarak yeni performansı ölçebilirsiniz. otomatik kontrollerde aynı şekilde performansı artmış olacaktır.

Benimde sorumum Menuler cok kalabalik bi yerden gorunmesini istedigimiz menuleri secsek yada istedigimiz menulerin yerini degistirsek kolay erisim icin

Hesaplar Arası Hak Transferi

Videoyap.com'da birden çok üyeliğiniz bulunuyorsa. Kanallarınızı sol alt köşeden birbirine bağlayın. Böylelikle tek tuşla çıkış/giriş derdi olmadan hesaplar arası geçiş yapabilirsiniz. Bu tanımlamayı yaptığınız hesaplar arası hak transferlerini kendiniz panelden yapabilirsiniz.

haktransferi.png

Benimde sorumum Menuler cok kalabalik bi yerden gorunmesini istedigimiz menuleri secsek yada istedigimiz menulerin yerini degistirsek kolay erisim icin

Çok fazla özellik var hocam, herkes her özelliği dediğiniz gibi kullanmıyor olabilir. İleride bu konuda çalışma yapmaya çalışacağım.

Teşekkürler hocam. :)

Rica ederim hocam.

Hesaplar Arası Hak Transferi

Videoyap.com'da birden çok üyeliğiniz bulunuyorsa. Kanallarınızı sol alt köşeden birbirine bağlayın. Böylelikle tek tuşla çıkış/giriş derdi olmadan hesaplar arası geçiş yapabilirsiniz. Bu tanımlamayı yaptığınız hesaplar arası hak transferlerini kendiniz panelden yapabilirsiniz.

haktransferi.png

Şapka çıkartıyorum ;)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] pc den yükleme özelliği gelince bizim ttnet hızıylamı yüklenecek hocam yoksa yine sizin hızınızlamı ?

Şapka çıkartıyorum ;)

Teşekkürler sağolun hocam.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] pc den yükleme özelliği gelince bizim ttnet hızıylamı yüklenecek hocam yoksa yine sizin hızınızlamı ?

Tüm sistemimiz serverların kotasını kullanır ve serverların 1gbit hatlarıyla işlem yapar. Fakat sizin bilgisayarınızdaki bir videoyu yükleme olayı sizin internet kotanızla ve hızınızla yapılır. Çünkü o videonun internete girmesinin başka yolu %100 bulunmadığı için öyle olması şarttır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri