Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Peki hocam, kusura bakmayın. Artık bu soruyu destekden ve buradan açıklamak gerçekten çok yorucu geldi. Daha yeni açıklama yapmışken sizde detaylı anlatım isteyince bardağın son noktası oldu. Botu alın veya almayın hocam. 2 gün önce farklı düşüncede olup ve sonra yeniden farklı düşüncelere girmenizden dolayı bu şekilde düşünmüştüm.
hocam bot 10 numara sıkıntı yok bir sorum olucak sadece.
bazen çektiğimiz sitede link oluyor açıklamada falan.
sistem www http link kelimelerini görünce uzantıya kadar silse.
.com m harfine kadar silse. http den itibaren
veya daha gelişmişi bunu bizim verceğimiz linkle değiştirse.
olurmu böyle bişi? yoksa saçma bir şeymi diyorum
veya belki vardırda ben bilmiyorum oda olabilir özgünleştir butonu yapıyormu bunu acaba
Merhaba Hocam,
Evet sistemde mevcut, sistemin her bölümü bunu yapıyor. Linkleri açıklamalardan temizliyor. Kuraldışı link eklerse yani çalışmayan bir şekilde link olursa onu silemez. örneğin sadece ahmet. com yazması gibi. Çünkü ona tıklanabilir link tanımı olamaz. Hayırlı günler
hocam siz sıkıntı yaşadığınız video linklerini verin link olarak silemiyorsa sildirim. çünkü adresten sonra iç sayfa adreside gelebilir. Dünyanın en büyük link temeizleme clasıı var tıklanabiliyorsa silmesi gerekir
denemedim ama kutudaki dk yazan yerdeki sayıları silip bir boşluk tuşuna basıp düzenle deyince ne oluyor? bir bak bakalım belki olur..@Web_Scripti Hocam merhaba. Saçma bir istek olacak sanırım ama şu toplu vidyo ortası reklam girme özeliğini aynı şekilde iptal etme özelliğini de ekler misinizmümkün müdür, teşekkürler.
![]()
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam özelinize bakarmısınız.
@Web_Scripti hocam zamanlı yükleme özelliğini de sıraya alabilir misiniz bazen çok lazım oluyor gerçekten![]()
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam merhaba. Saçma bir istek olacak sanırım ama şu toplu vidyo ortası reklam girme özeliğini aynı şekilde iptal etme özelliğini de ekler misinizmümkün müdür, teşekkürler.
![]()
denemedim ama kutudaki dk yazan yerdeki sayıları silip bir boşluk tuşuna basıp düzenle deyince ne oluyor? bir bak bakalım belki olur..
Toplu video çekerken açıklamada ve başlıkta özgünleştir deyince çektiğimiz kanalın ismi geçiyorsa bunları silse yada silinecek kelimeyi biz girsek mümkün mü acaba ?
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION];
üstadım sen onu bunu bırak pcden upload yapmayı ayarlaayrıca allah kolaylık versin işin zor
![]()
hocam burada online olduğunuzu gördüm buradan yazayım dedim.
2.videoyap hesabı aldım fakat şöyle bir durum söz konusu 2. video yap hesabımda 1.video yap hesabımdaki kanallar gözüküyor hesaplar arasında geçiş yapıyorum yine değişen birşey yok . Bir göz atarsanız çok mutlu olurum .
Teşekkür ederiz destekleriniz için ...
Hayırlı ugurlu olsun hocam.
ilk istek senden gelmiş oldu hocam. o bölüm daha çok yeni ama iptal etmeyide bir kaç özellik sonra eklerim hocam.
Benimde sorumum Menuler cok kalabalik bi yerden gorunmesini istedigimiz menuleri secsek yada istedigimiz menulerin yerini degistirsek kolay erisim icin
Teşekkürler hocam.![]()
Hesaplar Arası Hak Transferi
Videoyap.com'da birden çok üyeliğiniz bulunuyorsa. Kanallarınızı sol alt köşeden birbirine bağlayın. Böylelikle tek tuşla çıkış/giriş derdi olmadan hesaplar arası geçiş yapabilirsiniz. Bu tanımlamayı yaptığınız hesaplar arası hak transferlerini kendiniz panelden yapabilirsiniz.
![]()
Şapka çıkartıyorum![]()
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] pc den yükleme özelliği gelince bizim ttnet hızıylamı yüklenecek hocam yoksa yine sizin hızınızlamı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.